Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

M4kaveli
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la M4kaveli » 04 jul 2013, 13:06

juznjak> je napisao/la:Ja sam gledao Gourcuffa prosle sezone dva puta,i oba puta je ostavio dosta dobar utisak na mene. Pravi kreativac kakav fali Atleticu . Mlad je,a siguran sam da bi kod Cole vratio pravu formu .
E moj @juznjak ti bi dovodio ''mrtve'' igrace pored mini Inieste Olivera Torresa. 8-)
Vrijeme je da se malac baci u vatru sljedece sezone.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 04 jul 2013, 15:41

Sad citam City dovodi i Osvalda i Negredas sve potencijalna Atleticova pojacanja :twisted: .

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 04 jul 2013, 22:56

Spominje se da bi Atletico mogao dovesti Edina Džeku na posudbu, jer bi Negredo koji je bio Atleticova prva opcija trebao prijeći u City. Valjalo bi da se to i dogodi, mislim da bi se Džeko dobro uklopio. :)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jul 2013, 11:52

M4kaveli je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Ja sam gledao Gourcuffa prosle sezone dva puta,i oba puta je ostavio dosta dobar utisak na mene. Pravi kreativac kakav fali Atleticu . Mlad je,a siguran sam da bi kod Cole vratio pravu formu .
E moj @juznjak ti bi dovodio ''mrtve'' igrace pored mini Inieste Olivera Torresa. 8-)
Vrijeme je da se malac baci u vatru sljedece sezone.
Oli je jos uvijek premlad da nosi igru jednog Atletica ,ne pricamo o Malagi ovdje . :D Tek od sljedece sezone ocekujem od njega velike stvari . Mada kako su se zakomplicirale stvari s ovim pojacanjima oko Diega i napadaca,ne bi me cudilo da Colo bude primoran da ga koristi na toj poziciji poluspice. Iako Oliver moze igrati i centralnog veznog .

A ,inace,izgleda da su se ovi mafijasi Arapi i Rusi udruzili da onako momacki s.ebu sve opcije koje je trebao dovesti Atletico . Prvo Toulalan u Monaco,zatim City hoce Negreda i Osvalda . Jbte kakvo izivljavanje ovih bogatuna ,igraju se Fife uzivo prakticno . Ne postoji granica mrznje koju u ovom trenutku osjecam prema takvim klubovima :roll: .
freddy25 je napisao/la:Spominje se da bi Atletico mogao dovesti Edina Džeku na posudbu, jer bi Negredo koji je bio Atleticova prva opcija trebao prijeći u City. Valjalo bi da se to i dogodi, mislim da bi se Džeko dobro uklopio. :)
Ne bi bilo lose . Mozda i bolje tako . Dovedes ga na posudbu i ako se pokaze platis ga bubam 20 miliona . A ne odmah dati 20 miliona na nekog ko ce mozda zabiti najvise 10 golova u sezoni .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 jul 2013, 12:18

Meni nemoguće zvuči Osvaldo-Negredo u Cityu.Nisu oni loši igrači,ali ovi imaju toliko para i sad da će baš njih dovest.Pa nije im Mancini više trener. :mrgreen:

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 05 jul 2013, 21:44

Nakon prodaje Falcaa
Atletico je spreman za Džeku izdvojiti 20 miliona eura :?

juzni znas li sta vise o ovome? :)
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jul 2013, 11:44

Znam samo da je to jos jedna spekulacija kao i za Negreda odnosno Soldada,odnedavno i Demba Ba i Giroud. Atleticu nije problem da izdvoji 20 miliona za njegov transfer koliki je problem njegova plata . Dzeko ima preveliku platu u Cityu sto je najveci problem za njegov eventualni prelezak na Calderon .
Svakako da bih volio da dodje .

I mi imamo svog Lea 8-)
slika

Pazi seljacine koliko je podigao stucne :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 06 jul 2013, 13:27

Ko ce nositi dres sa podignutom kragnom? slika
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jul 2013, 11:55

RickBlaine je napisao/la:Ko ce nositi dres sa podignutom kragnom? slika
Veze nemam :?

Jucer sam gledao tekmu Spanije i Uruguvaja zbog cetiri Atleticosa . Od ta cetiri igraca najvise me impresionirao Gimenez koji igra za Uruguvay. Ocito da ga nisu slucajno doveli .
Prosto je pojeo za dorucak Jesea i Delofeua, cak je nekoliko puta zaustavio Deulofeu i napravio nekoliko impresivnih rezova spanskih napada po boku ,iako je stoper. Izuzetno jak je fizicki i u duelima nosi sve pred sobom :mrgreen: . Sta znam,ako Varane sa 19 god. moze igrati u odbrani Reala ,valjda moze i ovaj momak u Atleticu . Ne mislim da bude starter,vec cisto da bude u prvoj ekipi kada zatreba da uskoci umjesto Godina ili Mirande. Valjda ce biti dobar kao Godin ,samo malo manji kikser .

Sada se opet spominje Villa. Recimo da nemam nista protiv da dodje ukoliko bi to bilo za neku cifru od 10 miliona ,cisto da bi ostalo para da se moze dovesti jos Diego i jos poneki igrac. Villa ima 32god . Moze na vrhunskom nivou odigrati jos dvije sezone. Ako je u Barci zabio prosle sezone 10 golova igrajuci krilnog napadaca,u Atleticu bi igrao cistu devetsku i jos ako bi izvodio penale fiksno bi zabio u sezoni 20 golova. 8-)

Inace,posto je Toulalan i zvanicno zavrsio u Monacu sto znaci da bi se ,Ruben Perez mogao vratiti ;)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 jul 2013, 12:33

Bas sam htio pitat jel to vas Gimenez. Mali je odnjeo par puta Jesea, Delofeu je sam sebe nosio njega bi i Vitomir Paskalj otresao nako ali eto.

Nema zime za vasu odbranu ako ode ko od stopera.
Inace Castilla zainteresovana za Pullida. :D

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 07 jul 2013, 15:36

slika

Budućnost Atletija :mrgreen: sinoć su obojica bili odlični.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jul 2013, 11:18

L_blancos je napisao/la:Bas sam htio pitat jel to vas Gimenez. Mali je odnjeo par puta Jesea, Delofeu je sam sebe nosio njega bi i Vitomir Paskalj otresao nako ali eto.

Nema zime za vasu odbranu ako ode ko od stopera.
Inace Castilla zainteresovana za Pullida. :D
Cak sta vise ...Dolazi nam Demichelis 8-) . Odbio je River da bi se prikljucio Atleticu . Bolji je jedno 50 puta od Cate,puno velikih utakmica u nogama . Mladji je od Cate (ne puno doduse) i ovaj'' mali'' Gimenez moze samo nauciti neke stvari od njega . A ne treba zaboraviti da Demishelis moze odigrati na poziciji pivota odnosno zadnjeg veznog...Ta mu pozicija mozda i bolje lezi .

Na dosta turskih portala je izasla vijest kako je Atleti ponudio 20 miliona za Yilmaza . Uz to agent mu je Mendez cini mi se :? . S druge strane,u Spaniji insistiraju na Villi . MD cak tvrdi da ce ove sedmice biti zavrsen deal oko njega . Uglavnom...Nisam neki ljubitelj ovih spekulacija, tako da mi dodje da iskljucim internet do pocetka lige .
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/futbol/51342.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

http://haber.stargazete.com/spor/atleti ... ber-769371" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ajansspor.com/futbol/superli ... dirdi.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.habermolasi.com/haber/burak- ... 13/211791/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.kirikhan.net/spor/atletico-m ... 13945.html" onclick="window.open(this.href);return false;

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jul 2013, 17:12

villa villa villa maravilla ima da se ori na Calderonu 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jul 2013, 17:21

A pazi dogovora . Koliko sam ja shvatio , transfer se procjenjuje na maksimalno 5,1 milijuna eura, 2,1 milijuna ove sezone, dva milijuna jos ako igrac bude pripadao Atleticu u sezonu 2014/15 i jos milijun ako produze njegov ugovo do sezone 2015/16. Osim toga, Barca zadrzava 50% prava na buducem transferu igraca. 

Licno smatram da je ovo jbeno dobar deal za Atletico . Prvo ,Villa je najbolji spanski napadac svih vremena,svjetski superstar,jeste da nije u cvijetu mladosti ,ali bez problemea moze odigrati 2-3 sezone na visokom niovu . Imas Drogbu koji je dominirao u tim godinama u LP. Na kraju doveden je za smijesnu cifru,sto znaci da ce ostati dosta para na raspolaganju da se ekipa pojaca na drugim pozicijama. Bienvenido maestro 8-)

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 08 jul 2013, 17:25

slika

Otisao zbog represije nedojebanog katalonskog zivlja gdje je morao govoriti jezikom koji nije njegov i izrazavati politicka misljenja cije opredjeljenje ne dijeli. slika

Zajebajem se. Fenomenalno pojacanje. Pravi "Champions" igrac, odlicno ce posluziti Cholu ove dvije-tri sezone koliko jos moze igrati na dobroj razini.
juznjak> je napisao/la:Prvo ,Villa je najbolji spanski napadac svih vremena,)
Daj pazi malo jebogaljeb.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jul 2013, 17:27

Htio sam reci najbolji strijelac :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jul 2013, 17:29

RickBlaine je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Prvo ,Villa je najbolji spanski napadac svih vremena,)
Daj pazi malo jebogaljeb.
Pa nije čo'ek ništa pogrešno rekao. 8-)

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 08 jul 2013, 17:30

juznjak> je napisao/la:Htio sam reci najbolji strijelac :mrgreen:
E to je vec drugo :mrgreen:

Nema sta. Posteno pojacanje. Nije ostetilo mnogo klupski budzet, a dobro ce posluziti.
mandraX je napisao/la:Pa nije čo'ek ništa pogrešno rekao. 8-)
Jest budimo realni :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jul 2013, 17:32

Ako ostane zdrav, strasno pojacanje, strasno, daleko bolje i jeftinije od Negreda npr.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 jul 2013, 17:39

Villa na vrhuncu karijere nije nista slabiji od Raula.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.