Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
ma taman da je boateng i ramos u jednome, on je za mene zavrsio. zvao se on dzeko, pjanic ili vranjes, ko tako nesto uradi, za mene vise nema mjesta. jasno je da nije svakome BIH na prvom mjestu u repki, koje god vjere ili nacionalnosti bili. i to se tolerise, sve dok igrac daje 100% na terenu.
medjutim vranjes je prevazisao svaku mjeru.
neki bi vjerovatno tolerisali i da tetovira sebi mladica ili karadzica, jer nije zabranjeno i bili su legitimne vodje vrs.
medjutim vranjes je prevazisao svaku mjeru.
neki bi vjerovatno tolerisali i da tetovira sebi mladica ili karadzica, jer nije zabranjeno i bili su legitimne vodje vrs.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Imamo mi i Sunjica u reprezentaciji ciji se otac tereti za ratne zlocine i kada ga je takav otac odgojio sigurno da mozemo pretpostavit sta misli o Bosni
Vranjes je napravio glupost ali moramo prihvatiti cinjenicu da su gotovo svi takvi nemuslimani u repezentaciji skoro, nazalost, samo se razlikuju u tome sto jedni sute i prikrivaju i prodaju nam muda pod bubrege to dok drugi naprave glupost pa se odaju...

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Siguran sam da Ognjen Bosnu i Hercegovinu voli vise od sina ratnog zlocinca Tadije Sunjica. I taj smrad mi smeta 100 puta vise.DevilsAdvocate je napisao/la:Imamo mi i Sunjica u reprezentaciji ciji se otac tereti za ratne zlocine i kada ga je takav otac odgojio sigurno da mozemo pretpostavit sta misli o BosniVranjes je napravio glupost ali moramo prihvatiti cinjenicu da su gotovo svi takvi nemuslimani u repezentaciji skoro, nazalost, samo se razlikuju u tome sto jedni sute i prikrivaju i prodaju nam muda pod bubrege to dok drugi naprave glupost pa se odaju...
Ali eto zlocini HVO-a se ne broje, jer nisu pogodili Sarajevo i okolinu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja vam savjetujem, da upoznate prvo tonija, prije nego sto takve stvari pricate
i Sunjiceve igracke kvalitete zadnjih godinu dana u reprezentaciji su bili svijetla tacka odbrane.
nema Spahe poslije EP, tako da moramo gledati i na buducnost
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sam je priznao da ima najgoru polusezonu u karijeri iza sebe. Napravio je greske u skoro svakoj utakmici koju je odigrao. Protiv Kipra uz Frizuru izgledao kao amater. Vrlo, vrlo limitiran igrac i tehnicki i fizicki i takticki koji ne moze da igra za ozbiljnu reprezentaciju. Podsjeca me najvise na Titusa Bramblea.BadrHari je napisao/la:i Sunjiceve igracke kvalitete zadnjih godinu dana u reprezentaciji su bili svijetla tacka odbrane.
Ja mislim da ce on jos dugo vremena biti clan reprezentacije uprkos svemu, vrlo zahvalan igrac.
ocigledno zaboravljas sve partije od priprema za SP u Americi, samog Svjetskog Prvenstva, preko kvalifikacija ( Belgija pogotovo ) do pocetka ove lose polusezone.Cartman je napisao/la:Sam je priznao da ima najgoru polusezonu u karijeri iza sebe. Napravio je greske u skoro svakoj utakmici koju je odigrao. Protiv Kipra uz Frizuru izgledao kao amater. Vrlo, vrlo limitiran igrac i tehnicki i fizicki i takticki koji ne moze da igra za ozbiljnu reprezentaciju. Podsjeca me najvise na Titusa Bramblea.BadrHari je napisao/la:i Sunjiceve igracke kvalitete zadnjih godinu dana u reprezentaciji su bili svijetla tacka odbrane.
ovu drugu jeste tanak bio ali govoriti za momka sa visokom nogometnom inteligencijom, odlicnim postavljanjem, fizickom gradjom savrsenom za stopera, cak i zavidnom dugom loptom i tehnikom, skok igrom, duelom itd ..
on ima sve sto bicakcic u reprezentaciji nema, dok je Spaha jedno vrijeme kriminalan bio on nas je izvlacio tako da ga ne treba otpisivati

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Daj sjaši sa Šunjića više. Na SP- u te nije bilo na mapi, a nakon jedne greške odmah se kao papiga javljaš. Nema stopera na svijetu koji nije pogriješio. Šunja igra u jakoj ligi i u jakom klubu i treći je bh stoper po kvaliteti(iza Spahića i Zukanovića). Vrlo, vrlo limitiran si ti...Cartman je napisao/la:Sam je priznao da ima najgoru polusezonu u karijeri iza sebe. Napravio je greske u skoro svakoj utakmici koju je odigrao. Protiv Kipra uz Frizuru izgledao kao amater. Vrlo, vrlo limitiran igrac i tehnicki i fizicki i takticki koji ne moze da igra za ozbiljnu reprezentaciju. Podsjeca me najvise na Titusa Bramblea.BadrHari je napisao/la:i Sunjiceve igracke kvalitete zadnjih godinu dana u reprezentaciji su bili svijetla tacka odbrane.

Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Šunjić je jedini stoper koji mi ulijeva povjerenje, ne petlja, lopta ide na tribine čim je malo gutavo, da je to radio jedan njegov stariji kolega, danas bi bili mnogo uspješnija reprezentacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mesa je prepoznao koliko je Sunjic limitiran i stavio ga jasno na klupu. Vranjes je za njega Nesta.
Meša je pametan čovjek, kad imamo loptu i posjed treba da igra Vranješ, tj. protiv slabijih, a protiv jakih ide Šunjić.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A Zukanovic na klupu zbog Tadije juniora?Virtu4l je napisao/la:Meša je pametan čovjek, kad imamo loptu i posjed treba da igra Vranješ, tj. protiv slabijih, a protiv jakih ide Šunjić.

1. Spahic
2. Zukanovic
3. Vranjes
4. Bicakcic
5. Tadija junior
To je redosljed. Jasno dokazano po dosadanjim utakmicama Bazdarevica. Sta je Papke radio je druga stvar. Pitanje je samo je li mali Tadija ispred Cocalica.
Svi mi jako dobro znamo zašto je Vranješ igrao protiv Izraela, da mu sta ne bi otkucao. Zna se da su prva dva stopera Spahić i Zukanović, pa onda Šunjić, Bičakčić, Vranješ. Nema između ove trojice prevelike razlike, tu je to u pet deka, ali nema to veze sa ovim Cartmanovim glupostima o limitima i slično. Šunjić nije Hibić, ali nitko od ovih pet stopera nije niti sjena Mirsada, tako da treba izvući maksimum sa ovim što se ima.
Kakve se ovo gluposti pisu ovdje

Igraš se vatrom mišu, ali lako je seruckati iz Osla i pod debilnim nickom. Sramota je da mu se dopušta da ovako nakaradno piše. Pitam se da li bi ovako gorljiv bio da je u reprezentaciji sin nekog od krvnika iz jablaničkog muzeja ili bugojanskog stadiona...Cartman je napisao/la:A Zukanovic na klupu zbog Tadije juniora?Virtu4l je napisao/la:Meša je pametan čovjek, kad imamo loptu i posjed treba da igra Vranješ, tj. protiv slabijih, a protiv jakih ide Šunjić.![]()
1. Spahic
2. Zukanovic
3. Vranjes
4. Bicakcic
5. Tadija junior
To je redosljed. Jasno dokazano po dosadanjim utakmicama Bazdarevica. Sta je Papke radio je druga stvar. Pitanje je samo je li mali Tadija ispred Cocalica.

Zadnja izmjena: Pauleta, dana/u 23 jun 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Da, Mehmed je stavio Vranjesa zbog tetovaze. Bravo mali.Pauleta je napisao/la:Svi mi jako dobro znamo zašto je Vranješ igrao protiv Izraela, da mu sta ne bi otkucao. Zna se da su prva dva stopera Spahić i Zukanović, pa onda Šunjić, Bičakčić, Vranješ. Nema između ove trojice prevelike razlike, tu je to u pet deka, ali nema to veze sa ovim Cartmanovim glupostima o limitima i slično. Šunjić nije Hibić, ali nitko od ovih pet stopera nije niti sjena Mirsada, tako da treba izvući maksimum sa ovim što se ima.

Isto je uradio i protiv Andore, jer je znao sta ce bit.

Naravno, kad imamo loptu treba nam pokretljiv stoper. Vidjećemo ga protiv Belgije, koju je Šunjić pojeo u prvoj utakmici.Cartman je napisao/la:Isto je uradio i protiv Andore, jer je znao sta ce bit.![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Naravno, kad imamo loptu treba nam pokretljiv stoper. Vidjećemo ga protiv Belgije, koju je Šunjić pojeo u prvoj utakmici.Cartman je napisao/la:Isto je uradio i protiv Andore, jer je znao sta ce bit.![]()
![]()

Pojeo toliko da je Asmir napravio 5-6 odbrana koje niko nema pravo trazit od njega. Protiv Belgije ce igrat Zukanovic. Ako ne bude spreman igrat ce Vranjes. Ako ne bude spreman igrat ce Bicakcic. Ako ne bude spreman igrat ce ili Cocalic ili sin ubice Bosnjaka.
Cocalic
Pretjerano ti seres jarane, pretjerano.

Pretjerano ti seres jarane, pretjerano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.