Igrač br. 6

dino-92
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la dino-92 » 23 jun 2015, 20:38

ma taman da je boateng i ramos u jednome, on je za mene zavrsio. zvao se on dzeko, pjanic ili vranjes, ko tako nesto uradi, za mene vise nema mjesta. jasno je da nije svakome BIH na prvom mjestu u repki, koje god vjere ili nacionalnosti bili. i to se tolerise, sve dok igrac daje 100% na terenu.
medjutim vranjes je prevazisao svaku mjeru.
neki bi vjerovatno tolerisali i da tetovira sebi mladica ili karadzica, jer nije zabranjeno i bili su legitimne vodje vrs.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 jun 2015, 20:48

Imamo mi i Sunjica u reprezentaciji ciji se otac tereti za ratne zlocine i kada ga je takav otac odgojio sigurno da mozemo pretpostavit sta misli o Bosni :) Vranjes je napravio glupost ali moramo prihvatiti cinjenicu da su gotovo svi takvi nemuslimani u repezentaciji skoro, nazalost, samo se razlikuju u tome sto jedni sute i prikrivaju i prodaju nam muda pod bubrege to dok drugi naprave glupost pa se odaju...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2015, 21:42

DevilsAdvocate je napisao/la:Imamo mi i Sunjica u reprezentaciji ciji se otac tereti za ratne zlocine i kada ga je takav otac odgojio sigurno da mozemo pretpostavit sta misli o Bosni :) Vranjes je napravio glupost ali moramo prihvatiti cinjenicu da su gotovo svi takvi nemuslimani u repezentaciji skoro, nazalost, samo se razlikuju u tome sto jedni sute i prikrivaju i prodaju nam muda pod bubrege to dok drugi naprave glupost pa se odaju...
Siguran sam da Ognjen Bosnu i Hercegovinu voli vise od sina ratnog zlocinca Tadije Sunjica. I taj smrad mi smeta 100 puta vise.

Ali eto zlocini HVO-a se ne broje, jer nisu pogodili Sarajevo i okolinu. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 23 jun 2015, 21:50

ja vam savjetujem, da upoznate prvo tonija, prije nego sto takve stvari pricate

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2015, 21:51

i Sunjiceve igracke kvalitete zadnjih godinu dana u reprezentaciji su bili svijetla tacka odbrane.
nema Spahe poslije EP, tako da moramo gledati i na buducnost
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2015, 21:53

BadrHari je napisao/la:i Sunjiceve igracke kvalitete zadnjih godinu dana u reprezentaciji su bili svijetla tacka odbrane.
Sam je priznao da ima najgoru polusezonu u karijeri iza sebe. Napravio je greske u skoro svakoj utakmici koju je odigrao. Protiv Kipra uz Frizuru izgledao kao amater. Vrlo, vrlo limitiran igrac i tehnicki i fizicki i takticki koji ne moze da igra za ozbiljnu reprezentaciju. Podsjeca me najvise na Titusa Bramblea.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 23 jun 2015, 22:03

Ja mislim da ce on jos dugo vremena biti clan reprezentacije uprkos svemu, vrlo zahvalan igrac.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2015, 22:03

Cartman je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:i Sunjiceve igracke kvalitete zadnjih godinu dana u reprezentaciji su bili svijetla tacka odbrane.
Sam je priznao da ima najgoru polusezonu u karijeri iza sebe. Napravio je greske u skoro svakoj utakmici koju je odigrao. Protiv Kipra uz Frizuru izgledao kao amater. Vrlo, vrlo limitiran igrac i tehnicki i fizicki i takticki koji ne moze da igra za ozbiljnu reprezentaciju. Podsjeca me najvise na Titusa Bramblea.
ocigledno zaboravljas sve partije od priprema za SP u Americi, samog Svjetskog Prvenstva, preko kvalifikacija ( Belgija pogotovo ) do pocetka ove lose polusezone.
ovu drugu jeste tanak bio ali govoriti za momka sa visokom nogometnom inteligencijom, odlicnim postavljanjem, fizickom gradjom savrsenom za stopera, cak i zavidnom dugom loptom i tehnikom, skok igrom, duelom itd ..

on ima sve sto bicakcic u reprezentaciji nema, dok je Spaha jedno vrijeme kriminalan bio on nas je izvlacio tako da ga ne treba otpisivati :nene:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2015, 22:04

Cartman je napisao/la:
Daj sjaši sa Šunjića više. Na SP- u te nije bilo na mapi, a nakon jedne greške odmah se kao papiga javljaš. Nema stopera na svijetu koji nije pogriješio. Šunja igra u jakoj ligi i u jakom klubu i treći je bh stoper po kvaliteti(iza Spahića i Zukanovića). Vrlo, vrlo limitiran si ti... :puke:
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2015, 22:12

Šunjić je jedini stoper koji mi ulijeva povjerenje, ne petlja, lopta ide na tribine čim je malo gutavo, da je to radio jedan njegov stariji kolega, danas bi bili mnogo uspješnija reprezentacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2015, 22:13

Mesa je prepoznao koliko je Sunjic limitiran i stavio ga jasno na klupu. Vranjes je za njega Nesta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2015, 22:18

Meša je pametan čovjek, kad imamo loptu i posjed treba da igra Vranješ, tj. protiv slabijih, a protiv jakih ide Šunjić.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2015, 22:19

Virtu4l je napisao/la:Meša je pametan čovjek, kad imamo loptu i posjed treba da igra Vranješ, tj. protiv slabijih, a protiv jakih ide Šunjić.
A Zukanovic na klupu zbog Tadije juniora? :rol:

1. Spahic
2. Zukanovic
3. Vranjes
4. Bicakcic
5. Tadija junior

To je redosljed. Jasno dokazano po dosadanjim utakmicama Bazdarevica. Sta je Papke radio je druga stvar. Pitanje je samo je li mali Tadija ispred Cocalica.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2015, 22:22

Svi mi jako dobro znamo zašto je Vranješ igrao protiv Izraela, da mu sta ne bi otkucao. Zna se da su prva dva stopera Spahić i Zukanović, pa onda Šunjić, Bičakčić, Vranješ. Nema između ove trojice prevelike razlike, tu je to u pet deka, ali nema to veze sa ovim Cartmanovim glupostima o limitima i slično. Šunjić nije Hibić, ali nitko od ovih pet stopera nije niti sjena Mirsada, tako da treba izvući maksimum sa ovim što se ima.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2015, 22:22

Kakve se ovo gluposti pisu ovdje :lol: :lol:

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2015, 22:26

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Meša je pametan čovjek, kad imamo loptu i posjed treba da igra Vranješ, tj. protiv slabijih, a protiv jakih ide Šunjić.
A Zukanovic na klupu zbog Tadije juniora? :rol:

1. Spahic
2. Zukanovic
3. Vranjes
4. Bicakcic
5. Tadija junior

To je redosljed. Jasno dokazano po dosadanjim utakmicama Bazdarevica. Sta je Papke radio je druga stvar. Pitanje je samo je li mali Tadija ispred Cocalica.
Igraš se vatrom mišu, ali lako je seruckati iz Osla i pod debilnim nickom. Sramota je da mu se dopušta da ovako nakaradno piše. Pitam se da li bi ovako gorljiv bio da je u reprezentaciji sin nekog od krvnika iz jablaničkog muzeja ili bugojanskog stadiona... :puke:
Zadnja izmjena: Pauleta, dana/u 23 jun 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2015, 22:26

Pauleta je napisao/la:Svi mi jako dobro znamo zašto je Vranješ igrao protiv Izraela, da mu sta ne bi otkucao. Zna se da su prva dva stopera Spahić i Zukanović, pa onda Šunjić, Bičakčić, Vranješ. Nema između ove trojice prevelike razlike, tu je to u pet deka, ali nema to veze sa ovim Cartmanovim glupostima o limitima i slično. Šunjić nije Hibić, ali nitko od ovih pet stopera nije niti sjena Mirsada, tako da treba izvući maksimum sa ovim što se ima.
Da, Mehmed je stavio Vranjesa zbog tetovaze. Bravo mali. :clap: :clap: :clap:

Isto je uradio i protiv Andore, jer je znao sta ce bit. :clap: :clap: :clap:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2015, 22:29

Cartman je napisao/la:Isto je uradio i protiv Andore, jer je znao sta ce bit. :clap: :clap: :clap:
Naravno, kad imamo loptu treba nam pokretljiv stoper. Vidjećemo ga protiv Belgije, koju je Šunjić pojeo u prvoj utakmici.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2015, 22:33

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Isto je uradio i protiv Andore, jer je znao sta ce bit. :clap: :clap: :clap:
Naravno, kad imamo loptu treba nam pokretljiv stoper. Vidjećemo ga protiv Belgije, koju je Šunjić pojeo u prvoj utakmici.
:rol: :rol: :rol:

Pojeo toliko da je Asmir napravio 5-6 odbrana koje niko nema pravo trazit od njega. Protiv Belgije ce igrat Zukanovic. Ako ne bude spreman igrat ce Vranjes. Ako ne bude spreman igrat ce Bicakcic. Ako ne bude spreman igrat ce ili Cocalic ili sin ubice Bosnjaka.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 23 jun 2015, 22:35

Cocalic :lol: :lol: :lol:
Pretjerano ti seres jarane, pretjerano.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.