znači slažem se s tobom od a do ž, ljudi više cijene ako neko uradi bicikla nekakva i razne gluposti iz cirkusa, važno je zabiti go, to je posao napadača, a sad bio on s metar ili s 40 nije bitno, napadač je tu da zabija...Portillo je napisao/la:hahaha, Ibra igra protiv Reala 180. minuta (govorim sa Milanom) i ispusi kitu, Super-Pippo udje 20 minuta i uvali dva golaJuveSissoko je napisao/la: ti kad od Inazghia pravis igracinu onda ti se ja licno isto mogu smijat u facu, ako je igracina bit u ofsajdu i padat stalno , onda je najbolji svih vremena, a to sto je nafakali lik kroz karijeru nema veze sa nekim velikim umjecem, Raul ti je jedan dobar igrac, sreca njegova pa je igrao u RM, da je igrao kao Batistuta u Fiorentini, slabo da bi onoliko golova dao, Ibrahimovic je doktor za RaulaVidim i ti, kao i mnostvo danasnje omladine volis i cijenis i mislis da su najbolji oni klasicni "NHL igraci", znaci, ako prodjes 5 igraca i uradis 3x biciklo najjaci si, jes jes, al moj racku
![]()
Sreca Raulova sto je igrao u Realu? Pa znas li ti kako je se tesko probit do Realove prve momcadi? Sta ti mislis da bi on tu igrao prvu postavu sa 17. godina da nije valjao? Covjek je zabio toliko vaznih golova, kakvih Ibra nikada nece zabiti.
Vidis, dobar napadac sto bi Peasly rekao zabije dosta golovaI ako to pod kompletnost smatrate samo one "PES kvalitete" onda si sjebo gaf momacki
npr. Pippo ima osjecaj za prostor i nogometnu inteligenciju kakvu Ibra nema niti ce ikada imati ili samo pracenje igre. Nebih da idem u krajnost, rekao sam, smatram Ibru jednim od najboljih napadaca na svijetu, ali ne i vecim od kraljeva koje sam nabrojao u nekom od predhodnih postova.
bio sam prozvan od strane Juve sisoka što sam stavio bombardera Gerd millera ispred Ibre, pa pogledaj statistiku Bombardera i Ibre pa sam uporedi ko je bolji napadač (efikasni)...
Fudbal je Fudbal, nije cirkus!