AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 17 jan 2011, 20:45

Ajde ljudi dosta je jbt... :D

Ibrahimovic a.s

pa onda tek idu NAJBOLJI ZA MENE

TREZEGUET

RAUL

INZAGHI

RUD VAN NISTERLOY

ovo se vise ne radja :D 8-)
-RIVALDO-

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2011, 20:47

kad smo se dotakli već tih najnapadača, da spomenemo i ovog dotičnog:

Fernando Peyroteo
Portugalac i golgeter Sportinga iz Lisabona koji je postigao 371 gol u 187 utakmica, što je najbolji omjer za jednog napadača u istoriji fudbala (2.17 golova po utakmici).

ima li neko dovoljno star da je gledao ovog napadača, on je igrao tamo 30-tih i 40-tih godina prošlog vijeka :D
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2011, 20:49

rece neko gore Raul lob ovo ono, sto Raul uradi s lotom Ibra ce s narandzom, zdra'o :mrgreen:
p.s. @ muxmania, ma mogo si nabrojat i Larssona i Jardela komotno onda :mrgreen: a gdje je tu Edin Džeko :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 17 jan 2011, 20:49

Ne mozete porediti igrace modernog fudbala sa igracima fudbala od prije 20-30-40 godina.
Sad o Milanu..

Milance,samo mi nije jasno ZASTO,ali ZASTO jos igraju Seedorf,Gattuso,Ambrosini,Bonera...ZASTO? :(
Pa bolje stavit 4-5 nekih talentovanih mladjih igraca nego ovu cetvorku.Naravno treba ih stavit u kucu slavnih kluba Milana,pa i fudbala uopce,nek dobiju neku poziciju u klubu nesto,ali ima brate i mladih igraca,ne radjaju se sad pingvini..
Milance ce uvijek biti Milance, ali sve dok je "agentura" tu jos uvijek,svaka cast za prijasnje trofeje i veliko HVALA,ali podhitno neku mladju raju dovest,ili bar pojacanje kakvo,jer stvarno nema vise smisla pratiti Milan sa istim igracima posljednjih 10ak godina.
NON MOLLARE MAI

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 17 jan 2011, 20:52

Alen Škoro je napisao/la:Ne mozete porediti igrace modernog fudbala sa igracima fudbala od prije 20-30-40 godina.
Sad o Milanu..

Milance,samo mi nije jasno ZASTO,ali ZASTO jos igraju Seedorf,Gattuso,Ambrosini,Bonera...ZASTO? :(
Pa bolje stavit 4-5 nekih talentovanih mladjih igraca nego ovu cetvorku.Naravno treba ih stavit u kucu slavnih kluba Milana,pa i fudbala uopce,nek dobiju neku poziciju u klubu nesto,ali ima brate i mladih igraca,ne radjaju se sad pingvini..
Milance ce uvijek biti Milance, ali sve dok je "agentura" tu jos uvijek,svaka cast za prijasnje trofeje i veliko HVALA,ali podhitno neku mladju raju dovest,ili bar pojacanje kakvo,jer stvarno nema vise smisla pratiti Milan sa istim igracima posljednjih 10ak godina.

ma ima i mladih igraca za vezni red samo ne kontam kad ce doci trener koji ima MUDA staviti ih sve u 1. sastav

Strasser 20 god.

Boateng 22 ili 23 god

Flamini 26 god.

Po meni od ovih staraca Pilo jos uvijek moze dosta dati za Milan tek sad se vidi da nam nedostaje
-RIVALDO-

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2011, 20:52

JuveSissoko je napisao/la:rece neko gore Raul lob ovo ono, sto Raul uradi s lotom Ibra ce s narandzom, zdra'o :mrgreen:
p.s. @ muxmania, ma mogo si nabrojat i Larssona i Jardela komotno onda :mrgreen: a gdje je tu Edin Džeko :D
Larsson i Jardel bi bili u ovih slijedećih 10 koji su bolji od Ibre ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 jan 2011, 20:53

JuveSissoko je napisao/la:nemoj se sta ljutit al recimo Batistuta ti je bolji od Raula, ne umanjujem njegovu velicinu al sto jest jest :mrgreen:
haha, nemam se ja sta ljutit kad znam da to hvala Bogu nije istina :D Bar ja mislim tako a i vecina nogometnog svijeta. Mislim dobar je i on, cak sam ga i stavio na tu listu najboljih od kako pratim nogomet, ali ipak ja preferiram ove sa Pirinijea 8-)

Jako dobra tema za raspravu. Moglo bi se ovdje jos sta korisno napisat.

Nego, kako se zvao onaj igrac Porta, igrao je mozda prije 10-ak godina, mislim da je cesce zabijao nego sto je igrao :D
JuveSissoko je napisao/la:rece neko gore Raul lob ovo ono, sto Raul uradi s lotom Ibra ce s narandzom, zdra'o :mrgreen:
I sta da ti sad covjek kaze osim da ti se u facu ismije :D Po tom ispada da je Ricarod Quaresma najbolje krilo svih vremena :D Raul je za Ibru doktor nauka 8-) I Inzaghi takodjer.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2011, 20:56

Portillo je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:nemoj se sta ljutit al recimo Batistuta ti je bolji od Raula, ne umanjujem njegovu velicinu al sto jest jest :mrgreen:
haha, nemam se ja sta ljutit kad znam da to hvala Bogu nije istina :D Bar ja mislim tako a i vecina nogometnog svijeta. Mislim dobar je i on, cak sam ga i stavio na tu listu najboljih od kako pratim nogomet, ali ipak ja preferiram ove sa Pirinijea 8-)

Jako dobra tema za raspravu. Moglo bi se ovdje jos sta korisno napisat.

Nego, kako se zvao onaj igrac Porta, igrao je mozda prije 10-ak godina, mislim da je cesce zabijao nego sto je igrao :D
I sta da ti sad covjek kaze osim da ti se u facu ismije :D Po tom ispada da je Ricarod Quaresma najbolje krilo svih vremena :D Raul je za Ibru doktor nauka 8-) I Inzaghi takodjer.
ti kad od Inazghia pravis igracinu onda ti se ja licno isto mogu smijat u facu, ako je igracina bit u ofsajdu i padat stalno , onda je najbolji svih vremena, a to sto je nafakali lik kroz karijeru nema veze sa nekim velikim umjecem, Raul ti je jedan dobar igrac, sreca njegova pa je igrao u RM, da je igrao kao Batistuta u Fiorentini, slabo da bi onoliko golova dao, Ibrahimovic je doktor za Raula
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 jan 2011, 21:12

JuveSissoko je napisao/la: ti kad od Inazghia pravis igracinu onda ti se ja licno isto mogu smijat u facu, ako je igracina bit u ofsajdu i padat stalno , onda je najbolji svih vremena, a to sto je nafakali lik kroz karijeru nema veze sa nekim velikim umjecem, Raul ti je jedan dobar igrac, sreca njegova pa je igrao u RM, da je igrao kao Batistuta u Fiorentini, slabo da bi onoliko golova dao, Ibrahimovic je doktor za Raula
hahaha, Ibra igra protiv Reala 180. minuta (govorim sa Milanom) i ispusi kitu, Super-Pippo udje 20 minuta i uvali dva gola :mrgreen: Vidim i ti, kao i mnostvo danasnje omladine volis i cijenis i mislis da su najbolji oni klasicni "NHL igraci", znaci, ako prodjes 5 igraca i uradis 3x biciklo najjaci si, jes jes, al moj racku :D

Sreca Raulova sto je igrao u Realu? Pa znas li ti kako je se tesko probit do Realove prve momcadi? Sta ti mislis da bi on tu igrao prvu postavu sa 17. godina da nije valjao? Covjek je zabio toliko vaznih golova, kakvih Ibra nikada nece zabiti.

Vidis, dobar napadac sto bi Peasly rekao zabije dosta golova :D I ako to pod kompletnost smatrate samo one "PES kvalitete" onda si sjebo gaf momacki :D npr. Pippo ima osjecaj za prostor i nogometnu inteligenciju kakvu Ibra nema niti ce ikada imati ili samo pracenje igre. Nebih da idem u krajnost, rekao sam, smatram Ibru jednim od najboljih napadaca na svijetu, ali ne i vecim od kraljeva koje sam nabrojao u nekom od predhodnih postova.
Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 17 jan 2011, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 17 jan 2011, 21:12

Ajmo malo bolju diskusiju voditi na ovoj temi.
Sad mi na um pade..

Jedan od igraca koji je posljednjih godina ostavio veliki utisak u jednom gradu kakav je Milano jeste Ronaldo El Fenomeno. Dodje mi da placem kad se sjetim tih vremena.
Zanima me... Koji klub on vise voli - Milan or Inter? To sam sebi pitanje postavljao dosta puta,al ja mislim da on voli vise Inter nego Milan,dok sam negdje citao da je on navijac Corinthiansa,bez neke prevelike ljubavi u Evropi.
NON MOLLARE MAI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2011, 21:17

Portillo je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: ti kad od Inazghia pravis igracinu onda ti se ja licno isto mogu smijat u facu, ako je igracina bit u ofsajdu i padat stalno , onda je najbolji svih vremena, a to sto je nafakali lik kroz karijeru nema veze sa nekim velikim umjecem, Raul ti je jedan dobar igrac, sreca njegova pa je igrao u RM, da je igrao kao Batistuta u Fiorentini, slabo da bi onoliko golova dao, Ibrahimovic je doktor za Raula
hahaha, Ibra igra protiv Reala 180. minuta (govorim sa Milanom) i ispusi kitu, Super-Pippo udje 20 minuta i uvali dva gola :mrgreen: Vidim i ti, kao i mnostvo danasnje omladine volis i cijenis i mislis da su najbolji oni klasicni "NHL igraci", znaci, ako prodjes 5 igraca i uradis 3x biciklo najjaci si, jes jes, al moj racku :D

Sreca Raulova sto je igrao u Realu? Pa znas li ti kako je se tesko probit do Realove prve momcadi? Sta ti mislis da bi on tu igrao prvu postavu sa 17. godina da nije valjao? Covjek je zabio toliko vaznih golova, kakvih Ibra nikada nece zabiti.

Vidis, dobar napadac sto bi Peasly rekao zabije dosta golova :D I ako to pod kompletnost smatrate samo one "PES kvalitete" onda si sjebo gaf momacki :D npr. Pippo ima osjecaj za prostor i nogometnu inteligenciju kakvu Ibra nema niti ce ikada imati ili samo pracenje igre. Nebih da idem u krajnost, rekao sam, smatram Ibru jednim od najboljih napadaca na svijetu, ali ne i vecim od kraljeva koje sam nabrojao u nekom od predhodnih postova.
za boldirano, :D Ibra ih se nadavao takvih da Raul nece nikad zabit, Raul je izvan 16 metara u karijeri zabio ukupno jedno "10 golova" , toliko od njemu, a ti ako broj golova gledas kao jedini dokaz kvaliteta, toliko o tvom poznavanju fudbala, svrstavat Inaghia i Raula medju igracine poput Ronalda, Romaria , napadaci koji su zapravo znali preci igraca i zabit go a ne samo cekat da im neko vecinu golova servira

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2011, 21:25

Portillo je napisao/la:

znači slažem se s tobom od a do ž, ljudi više cijene ako neko uradi bicikla nekakva i razne gluposti iz cirkusa, važno je zabiti go, to je posao napadača, a sad bio on s metar ili s 40 nije bitno, napadač je tu da zabija...

bio sam prozvan od strane Juve sisoka što sam stavio bombardera Gerd millera ispred Ibre, pa pogledaj statistiku Bombardera i Ibre pa sam uporedi ko je bolji napadač (efikasni)...

Fudbal je Fudbal, nije cirkus!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 jan 2011, 21:34

JuveSissoko je napisao/la: za boldirano, :D Ibra ih se nadavao takvih da Raul nece nikad zabit, Raul je izvan 16 metara u karijeri zabio ukupno jedno "10 golova" , toliko od njemu, a ti ako broj golova gledas kao jedini dokaz kvaliteta, toliko o tvom poznavanju fudbala, svrstavat Inaghia i Raula medju igracine poput Ronalda, Romaria , napadaci koji su zapravo znali preci igraca i zabit go a ne samo cekat da im neko vecinu golova servira
Ja o jabukama ti o kruskama :D Kazem zabio je VAZNIH golova koliko Ibra nece za 5 zivota zabit.
Sto se tice 16+: Hvala Bogu pa Raul nije krkan kao Ibra. Kad se vec dotakoh krkanluka, Ibra je svoju momcad ostavio mali milion puta na cjedilu, a Raul za 17. godina karijere nikad nije dobio crveni karton.

Dalje, ko svrstava Raula ispred Ronalda? :D Ja ne. Usput, riznica trofeja ove dvojice na timskoj sceni uvelike je razlicita :D I cekaj, kakve veze ima kako ti zabijes gol? Najlakse je zatvorit oci pred cinjenicama lave. I govorimo o napadacima, ne o igracima :D Po meni je recimo Fernando Torres bolji napadac od Rooneya ali nije bolji igrac, ako shvatas sta ti hocu reci.

I zasto si zaobisao odgovoriti na pola mog posta :D Shvatio da si donji? :D

Da, to je taj Pippo...
[youtube][/youtube]
To je covjek koji koliko god srali o njemu da je krumpiras ovo, ono, svaku sezonu odigra na vrhunskom nivou i ubiljezi svojih 15-20 golova. E, sad je pitanje da li je to dovoljno za ove pojedinacne prestizne nagrade, Zlatna lopte i ostala marketinska sranja, o cemu ti pricas (da se izvuc iz konteksta).

Konto sam ti jos sta napisat, al evo muXmania je to uradio tako da nema potrebe, cuvam argumente za tvoj naredni post :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2011, 21:36

znas ono, laz velika laz i statistika, mislis da nisam Gledao Mullera i njegove golove, mislis da ne znam u kakvoj generaciji Njemacke je igrao, poredit tadasnju odbranu i ovo danas sto se radi , takticki napredak,brzinu stopera brzinu rekacije bekova, je smijesno poredit sa ondasnjim odbranama, sjecam se utakmice Brazila 70-godine,gledam je i eto ti Pelea trza lika u sesnaestercu, gleda ti on njega pola minute ,odbrambeni njega pola minute i trzaju se, haha poceo sam se smijat, danas kad bi neki napadac na svijetskom toliko cekao i trzao se u sredini sesnaesterca ,vec trojica bi mu bila pod nogama sa klizecim startovima, :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2011, 21:40

Portillo je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: za boldirano, :D Ibra ih se nadavao takvih da Raul nece nikad zabit, Raul je izvan 16 metara u karijeri zabio ukupno jedno "10 golova" , toliko od njemu, a ti ako broj golova gledas kao jedini dokaz kvaliteta, toliko o tvom poznavanju fudbala, svrstavat Inaghia i Raula medju igracine poput Ronalda, Romaria , napadaci koji su zapravo znali preci igraca i zabit go a ne samo cekat da im neko vecinu golova servira
Ja o jabukama ti o kruskama :D Kazem zabio je VAZNIH golova koliko Ibra nece za 5 zivota zabit.
Sto se tice 16+: Hvala Bogu pa Raul nije krkan kao Ibra. Kad se vec dotakoh krkanluka, Ibra je svoju momcad ostavio mali milion puta na cjedilu, a Raul za 17. godina karijere nikad nije dobio crveni karton.

Dalje, ko svrstava Raula ispred Ronalda? :D Ja ne. Usput, riznica trofeja ove dvojice na timskoj sceni uvelike je razlicita :D I cekaj, kakve veze ima kako ti zabijes gol? Najlakse je zatvorit oci pred cinjenicama lave. I govorimo o napadacima, ne o igracima :D Po meni je recimo Fernando Torres bolji napadac od Rooneya ali nije bolji igrac, ako shvatas sta ti hocu reci.

I zasto si zaobisao odgovoriti na pola mog posta :D Shvatio da si donji? :D

Da, to je taj Pippo...
[youtube][/youtube]
To je covjek koji koliko god srali o njemu da je krumpiras ovo, ono, svaku sezonu odigra na vrhunskom nivou i ubiljezi svojih 15-20 golova. E, sad je pitanje da li je to dovoljno za ove pojedinacne prestizne nagrade, Zlatna lopte i ostala marketinska sranja, o cemu ti pricas (da se izvuc iz konteksta).

Konto sam ti jos sta napisat, al evo muXmania je to uradio tako da nema potrebe, cuvam argumente za tvoj naredni post :D
Raul ti je dobar napadac koji je imao srecu da igra u RM, koji ima kesha svake godine da kupi najbolje likove i da je svima strah i trepet,da igra svake godine u LP,ne zbog njega samo, neg zbog kvaliteta svih 11 igraca, otidji u Fiorentinu pa zabij golove sve ce ti biti jasno, Ronaldo ili Ibra su zabijali u Italiji,takticki i odbrambeno najjacoj ligi na svijetu vec godinama, daleko je teze bit tamo prvi strijelac nego u Spaniji ,to je godinama vec tako,

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 jan 2011, 21:42

taj Bombarder u ovom savremenom nogometu ne bi 10 golova zabijao po sezoni :!: Ibra pored svih vjestina koje posjeduje je i koristan ....tolike godine u Seriji A (najtezoj ligi za igrati zbog taktike) je ponajbolji stijelac . Mrzim kada kazu Pele (i za njega vazi isto kao i za Mullera) ja dajem cunu da ga niko odavde nije gledao kako igra ,osim na youtubeu . :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2011, 21:46

@portillo
mozemo se do sutra natezat ko je bolji al jednostavno su nam kriteriji koje koristimo da ocjenimo napdaca dijametralno razliciti, tebi su bitni golovi samo, meni cijeli display, sve sto igrac zna s loptom i slicno, Ibra je za mene bolji od Raula zato sto ja cijenim igrace koji su fenomeni, a Ibra to jeste, jer biti ogroman koliko je on a onako kontrolisat loptu, su mogla samo dva tri igraca u istoriji, zabijat u Italiji tako lako su takodje mogli veoma mali broj igraca, a tebi su argumnti youtube snimci, meni je mrsko trazit al isto ti tako mogu nabacat tih snimaka kamaru :mrgreen:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 jan 2011, 21:47

juznjak> je napisao/la:taj Bombarder u ovom savremenom nogometu ne bi 10 golova zabijao po sezoni :!: Ibra pored svih vjestina koje posjeduje je i koristan ....tolike godine u Seriji A (najtezoj ligi za igrati zbog taktike) je ponajbolji stijelac . Mrzim kada kazu Pele (i za njega vazi isto kao i za Mullera) ja dajem cunu da ga niko odavde nije gledao kako igra ,osim na youtubeu . :roll:
Ma ja, najlakse je pljuvat po Peletu. Covjek je za svoje doba bio Kralj i to mu niko ne moze osporit. A to da bi danas bio igracina? Cekaj malo, sa onom kvalitetom sigurno da bi njegov najveci doseg bio klub kao sto je recimo Benfica, ali daj ti takvom talentu sansu da radi u uslovima u kojim rade Cristiano, Ibra, Messi i ostali. Ko garantuje da bi Ronaldo bio veci od Peleta da je bio njegova generacija?! Nemos to poredit jbg. Pele je kralj nogometa, sto bi Spanci rekli - semplimente el mejor.
JuveSissoko je napisao/la: Raul ti je dobar napadac koji je imao srecu da igra u RM, koji ima kesha svake godine da kupi najbolje likove i da je svima strah i trepet,da igra svake godine u LP,ne zbog njega samo, neg zbog kvaliteta svih 11 igraca, otidji u Fiorentinu pa zabij golove sve ce ti biti jasno, Ronaldo ili Ibra su zabijali u Italiji,takticki i odbrambeno najjacoj ligi na svijetu vec godinama, daleko je teze bit tamo prvi strijelac nego u Spaniji ,to je godinama vec tako,
A Ibra je zabio 16 golova u najlaksoj ligi na svijetu (kako je ti nazivas) u timu sa Xavijem, Iniestom i Messijem :D :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2011, 21:48

juznjak> je napisao/la:taj Bombarder u ovom savremenom nogometu ne bi 10 golova zabijao po sezoni :!: Ibra pored svih vjestina koje posjeduje je i koristan ....tolike godine u Seriji A (najtezoj ligi za igrati zbog taktike) je ponajbolji stijelac . Mrzim kada kazu Pele (i za njega vazi isto kao i za Mullera) ja dajem cunu da ga niko odavde nije gledao kako igra ,osim na youtubeu . :roll:
to i ja podjoh reci, na youtubeu quaresma je najatraktivniji i najbolji igrac na svijetu, al ja sam licno gledao Mullera cijelu utakmicu ili Pelea, i to nisam gledao samo njih nego i kako se napadaci ponasaju,kakva im je okretnost i slicno, to je daleko daleko slabije nego danas

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2011, 21:51

Portillo je napisao/la:
Ma ja, najlakse je pljuvat po Peletu. Covjek je za svoje doba bio Kralj i to mu niko ne moze osporit. A to da bi danas bio igracina? Cekaj malo, sa onom kvalitetom sigurno da bi njegov najveci doseg bio klub kao sto je recimo Benfica, ali daj ti takvom talentu sansu da radi u uslovima u kojim rade Cristiano, Ibra, Messi i ostali. Ko garantuje da bi Ronaldo bio veci od Peleta da je bio njegova generacija?! Nemos to poredit jbg. Pele je kralj nogometa, sto bi Spanci rekli - semplimente el mejor.
JuveSissoko je napisao/la: Raul ti je dobar napadac koji je imao srecu da igra u RM, koji ima kesha svake godine da kupi najbolje likove i da je svima strah i trepet,da igra svake godine u LP,ne zbog njega samo, neg zbog kvaliteta svih 11 igraca, otidji u Fiorentinu pa zabij golove sve ce ti biti jasno, Ronaldo ili Ibra su zabijali u Italiji,takticki i odbrambeno najjacoj ligi na svijetu vec godinama, daleko je teze bit tamo prvi strijelac nego u Spaniji ,to je godinama vec tako,
A Ibra je zabio 16 golova u najlaksoj ligi na svijetu (kako je ti nazivas) u timu sa Xavijem, Iniestom i Messijem :D :lol:
:D presmjesan si, prvo sto pises da sam nesto rekao sto nisam,nego sam italiju navodio kao natezu za davat golove, drugo, Ibra je u debi sezoni u ekipi koja totalno nije odgovarala njegovom stilu, taktika koja totalno nije podredzena njemu, dao tih 16 golova, budi uvjeren da je ostao u barsi i da su imali volje da malo obrate paznju na njegove kvalitete, recimo da imaju vise centarsuteva,sto danasnja Barsa ima oko 2-3 tokom utakmice, da bi on dao daleko vise golova i da bi ih jos davao, cim ti tako lako umanjujes Ibrin ucinak u Barsi a ne ulazis u stil Barse koji ona gaji stoljecima, ne ulazis u Ibrine kvalitete i konstrukciju kao fudbalera govori koliko malo znas o fudbalu,jer viidi se da cisto brojis golove i pratis statistiku, toliko o tvom znanju :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: betton i 2 gosta.