Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Jesmo u tebe se uzdamoPlatini je napisao/la:Jeste spremni za finale LP 2013
Bivši veznjak smatra da Juventus u Ligi prvaka može otići do kraja.
"Juventus je još jednom odigrao savršeno.Odigrali su najbolje prvo poluvrijeme u nekoliko zadnjih godina.Ova ekipa, kada je fizički pripremljena, može dobiti bilo kojeg protivnika."
"Imam osjećaj kao da gledam onaj moj Juve, ali mi se čini da ova ekipa igra još bolje.Conteova igra je vrhunska", rekao je Tacchinardi za Radio Manà Manà Sport.
Alessio smatra da i u Ligi prvaka Juventus može ići do kraja.
"Juve je spreman da ide do kraja.Imaju izvanrednu sredinu terena, mentalitet, klasu i veliku glad za pobjedama.
Vjerujem da mogu napraviti odlične stvari u Europi."
"Imaju niz od 45 utakmica bez poraza, a to znači da pored odličnog trenera, klub raspolaže i sa odličnim igračima, koji su također i odlični ljudi."
"Sutra će biti teška utakmica, jer Lucescu poznaje italijanski fudbal, ali mislim da će Juve odigrati na nivou pred svojom publikom."
Nisam vise u igrijuventus 0244 je napisao/la:Jesmo u tebe se uzdamoPlatini je napisao/la:Jeste spremni za finale LP 2013
On ima do sad 3 žuta u Seriji A, e sad jedino ako se računa i super kup, jer je tamo dobio žuti, pa možda zbog toga ima 4. Jer uvijek je bilo prva suspenzija nakon 4 žuta.GaziHusrevbeg je napisao/la:A i Bonucci propušta sljedeće kolo zbog suspenzije, nakupio 5 žutih kartona valjda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.