Bome danas im pobjedu ne priznajem jer sam očekivao najmanje 5 komada
Sad samo ne izgubiti u Čapljini zbog samopouzdanja i onda komšinice koje bi trebalo lagano očistit s 2 3 komada
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma nisi samo ti ispao budala. Ja u jednom trenutku bacio kospice i poceo navijati, a ovaj do mene pita:" Jesu li i kod tebe kospice uzegle?"djulba je napisao/la:ljudi dragi ja ne mogu i dalje da vjerujem kako su nam se poklopili rezultati. takođe mi je drago što smo počeli i mi tzv košpicari navijatja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.
Probisvjet je napisao/la:Ma nisi samo ti ispao budala. Ja u jednom trenutku bacio kospice i poceo navijati, a ovaj do mene pita:" Jesu li i kod tebe kospice uzegle?"djulba je napisao/la:ljudi dragi ja ne mogu i dalje da vjerujem kako su nam se poklopili rezultati. takođe mi je drago što smo počeli i mi tzv košpicari navijatja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.
I Azmiru je sigurno bilo cudno kada sam bacio kospice.
djulba je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Ma nisi samo ti ispao budala. Ja u jednom trenutku bacio kospice i poceo navijati, a ovaj do mene pita:" Jesu li i kod tebe kospice uzegle?"djulba je napisao/la:ljudi dragi ja ne mogu i dalje da vjerujem kako su nam se poklopili rezultati. takođe mi je drago što smo počeli i mi tzv košpicari navijatja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.
I Azmiru je sigurno bilo cudno kada sam bacio kospice.![]()
![]()
Uzeo za dvije markice kospica, pojeo za pola marke.Haj ko ga yebe bilo je dobro.
![]()
veliko točeno,naravno TUZLANSKOapach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko nađe snimak ili slike ima pivo od mene

GazijaKalesija je napisao/la:Pitanje za starije:
Poznajete li djakaroa, i da li je ikad bio bitniji faktor u vašoj grupi? Može i na pp. Pitam čisto iz radoznalosti.
To je ipak tekma sezone jedva čekam da dodem u TuzluChinaglia je napisao/la:ja sam oduševljen ovim danas, a sad samo molim dragog Boga da uzmemo i naredne dvije tekme i onda perverzija protiv Jedinstvane bih žalio ni 20 KM za kartu
u Čapljini ako uzmemo 3 boda to je to.Chinaglia je napisao/la:ja sam oduševljen ovim danas, a sad samo molim dragog Boga da uzmemo i naredne dvije tekme i onda perverzija protiv Jedinstvane bih žalio ni 20 KM za kartu
Da gostujemo, u Bihaću smo ih dobili 2:0 ...Chinaglia je napisao/la:bilo bi dobro da su u Čapljini ljudi od dogovorama eto, uz Gračanicu i Kakanj, najteže gostovanje ove polusezone
ne znam da l' i Jedinstvo gostuje njima?!
Cuj to, samo jedna bila pivska cesma na sjeveru? To se treba slijedecu utakmicu popraviti, bar dvije.fukara87 je napisao/la:Sledeci put nek postave vise onih cesmi za toceno pivo da ne cekam 10 minuta u redua ne samo jedno na Sjeveru. Odlicna atmosfera danas na Sjeveru i Zapadu nisam nesto navikao da se kospicari onako aktiviraju al dobro je ispalo, jarac se danas izgleda malo pokakio kad su navijaci zagrmili i poceli skakat
al bio je fin i platio je ulaznicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.