FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

haver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la haver » 08 mar 2014, 21:26

Koza je simbol grada i Fukara i jednostavno svaku tekmu treba da je tu 8-)
Bome danas im pobjedu ne priznajem jer sam očekivao najmanje 5 komada :D
Sad samo ne izgubiti u Čapljini zbog samopouzdanja i onda komšinice koje bi trebalo lagano očistit s 2 3 komada ;)

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 08 mar 2014, 21:50

ljudi dragi ja ne mogu i dalje da vjerujem kako su nam se poklopili rezultati. takođe mi je drago što smo počeli i mi tzv košpicari navijat :D ja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 08 mar 2014, 21:54

cestitke Tuzlaci...PL sve bliza i bliza abd vidimo se dogodine sretno u nastavku prvenstva
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2014, 22:06

djulba je napisao/la:ljudi dragi ja ne mogu i dalje da vjerujem kako su nam se poklopili rezultati. takođe mi je drago što smo počeli i mi tzv košpicari navijat :D ja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.
Ma nisi samo ti ispao budala. Ja u jednom trenutku bacio kospice i poceo navijati, a ovaj do mene pita:" Jesu li i kod tebe kospice uzegle?" :lol:
I Azmiru je sigurno bilo cudno kada sam bacio kospice. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 08 mar 2014, 22:09

Probisvjet je napisao/la:
djulba je napisao/la:ljudi dragi ja ne mogu i dalje da vjerujem kako su nam se poklopili rezultati. takođe mi je drago što smo počeli i mi tzv košpicari navijat :D ja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.
Ma nisi samo ti ispao budala. Ja u jednom trenutku bacio kospice i poceo navijati, a ovaj do mene pita:" Jesu li i kod tebe kospice uzegle?" :lol:
:lol: :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2014, 22:14

djulba je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
Uzeo za dvije markice kospica, pojeo za pola marke. :lol: Haj ko ga yebe bilo je dobro. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 mar 2014, 22:24

apach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko nađe snimak ili slike ima pivo od mene :lol:
veliko točeno,naravno TUZLANSKO :mrgreen: 8-)

slika

slika

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2014, 22:32

Sledeci put nek postave vise onih cesmi za toceno pivo da ne cekam 10 minuta u redu :D a ne samo jedno na Sjeveru. Odlicna atmosfera danas na Sjeveru i Zapadu nisam nesto navikao da se kospicari onako aktiviraju al dobro je ispalo, jarac se danas izgleda malo pokakio kad su navijaci zagrmili i poceli skakat :lol: al bio je fin i platio je ulaznicu. :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 08 mar 2014, 22:38

Pitanje za starije:

Poznajete li djakaroa, i da li je ikad bio bitniji faktor u vašoj grupi? Može i na pp. Pitam čisto iz radoznalosti.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 08 mar 2014, 22:49

GazijaKalesija je napisao/la:Pitanje za starije:

Poznajete li djakaroa, i da li je ikad bio bitniji faktor u vašoj grupi? Može i na pp. Pitam čisto iz radoznalosti.

puno je uradio za grupu ... uziva postovanje na tribinama . dobar momak pravo !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 mar 2014, 00:37

Šta bi sa dresova,radili se još na tome ili..?

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 09 mar 2014, 00:40

Danas je bilo sve kao naručeno osim kiše i hladnoće. Mislim da je to najveći uzrok što nije bilo još više ljudi na Tušnju. Obična raja neće na sjever jer tamo su "navijači" a ovamo nije natkriveno...
Danas sam vidio "euro" golova na Tušnju više nego ikad. Loš teren (mislim lošiji nego inače) je bio krivac što niso vidjeli neku lepršaviju igru a i sudija je sjeckao dosta.
Redžepi je zvjer za ovu ligu, nenadjebiv.
Mislim da kako vrijeme bude prolazilo ekipa će biti sve bolja, uigranost a i ljepše vrijeme (prvenstveno suh teren) će nam jako odgovarati.

@probisvjet pišnu se u gaće na ove "užegle košpe" :lol: :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2014, 00:51

ja sam oduševljen ovim danas, a sad samo molim dragog Boga da uzmemo i naredne dvije tekme i onda perverzija protiv Jedinstva :o ne bih žalio ni 20 KM za kartu :D

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 mar 2014, 00:53

Chinaglia je napisao/la:ja sam oduševljen ovim danas, a sad samo molim dragog Boga da uzmemo i naredne dvije tekme i onda perverzija protiv Jedinstva :o ne bih žalio ni 20 KM za kartu :D
To je ipak tekma sezone jedva čekam da dodem u Tuzlu :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 mar 2014, 00:54

Chinaglia je napisao/la:ja sam oduševljen ovim danas, a sad samo molim dragog Boga da uzmemo i naredne dvije tekme i onda perverzija protiv Jedinstva :o ne bih žalio ni 20 KM za kartu :D
u Čapljini ako uzmemo 3 boda to je to.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2014, 01:02

bilo bi dobro da su u Čapljini ljudi od dogovora :mrgreen: ma eto, uz Gračanicu i Kakanj, najteže gostovanje ove polusezone :D ne znam da l' i Jedinstvo gostuje njima?!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 mar 2014, 01:04

Chinaglia je napisao/la:bilo bi dobro da su u Čapljini ljudi od dogovora :mrgreen: ma eto, uz Gračanicu i Kakanj, najteže gostovanje ove polusezone :D ne znam da l' i Jedinstvo gostuje njima?!
Da gostujemo, u Bihaću smo ih dobili 2:0 ...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 mar 2014, 01:50

Čestitam na pobjedi. Sretno u nastavku i nadam se da ću slijedeće sezone gledati PL na Tušnju!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 mar 2014, 02:00

Jel može neko zakacit snimak tekme...hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2014, 10:05

fukara87 je napisao/la:Sledeci put nek postave vise onih cesmi za toceno pivo da ne cekam 10 minuta u redu :D a ne samo jedno na Sjeveru. Odlicna atmosfera danas na Sjeveru i Zapadu nisam nesto navikao da se kospicari onako aktiviraju al dobro je ispalo, jarac se danas izgleda malo pokakio kad su navijaci zagrmili i poceli skakat :lol: al bio je fin i platio je ulaznicu. :mrgreen:
Cuj to, samo jedna bila pivska cesma na sjeveru? To se treba slijedecu utakmicu popraviti, bar dvije.
Mi "kospicari" smo poceli dobro ali to se treba popraviti. Predlazem da se oformi grupa Salt-kospicari :mrgreen: i da se jos jedan sa megafonom "instalira" na zapad da malo koordinira kospicarima (nama sa zapada).
Sve u svemu bilo je dobro sa zapada al' moze mnogo bolje. Fukare svaka cast! Jarca opet na tribinu!
Sloboda sada ima sudbinu u svojim rukama i ne ovisi o rezultatima Jedinstva.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.