ja tu ne vidim ni trunku patetike, ali eto
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
što je patetika, sviju ti
malo odvojili vremena i pažnje za hendikepirano dijete, malac ispunio san i sve OK.
upravo ti o tome govorim. Odvojili su možda par sati za malca, a ovaj gore se tomu klanja. Mislim kao da su se nešto preznojili što su malom ispunili san.ripper je napisao/la:što je patetika, sviju timalo odvojili vremena i pažnje za hendikepirano dijete, malac ispunio san i sve OK.
naprijed rejal
ako bi se klanj'o malcu zaslužio bi moje izvinjenje, ali pošto znam da nije tako onda ostajemo na istom.Scof1eld je napisao/la:mozda se klanja malcu
naprijed rejal
a znači čitaš misli pa znaš kome se on klanjao?Sveti je napisao/la:ako bi se klanj'o malcu zaslužio bi moje izvinjenje, ali pošto znam da nije tako onda ostajemo na istom.Scof1eld je napisao/la:mozda se klanja malcu
Zna li neko kada bi se trebali vratiti Alcantara i Cuenca ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma nisam ni skonto gore onaj smajli koji klanjanjaSveti je napisao/la:upravo ti o tome govorim. Odvojili su možda par sati za malca, a ovaj gore se tomu klanja. Mislim kao da su se nešto preznojili što su malom ispunili san.ripper je napisao/la:što je patetika, sviju timalo odvojili vremena i pažnje za hendikepirano dijete, malac ispunio san i sve OK.
Sve ti znasSveti je napisao/la:ako bi se klanj'o malcu zaslužio bi moje izvinjenje, ali pošto znam da nije tako onda ostajemo na istom.Scof1eld je napisao/la:mozda se klanja malcu
Znas li ko je prvi na tabeli u Premieri ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
to svakako, ali ne volim kada vidim da se neki dive tom potezu igrača Barcelone kao nečim velikim za njih same. Ipak je to njima možda najviše sat vremena, a djetetu najveći san do sad.ripper je napisao/la:ma nisam ni skonto gore onaj smajli koji klanjanjaSveti je napisao/la:upravo ti o tome govorim. Odvojili su možda par sati za malca, a ovaj gore se tomu klanja. Mislim kao da su se nešto preznojili što su malom ispunili san.ripper je napisao/la:što je patetika, sviju timalo odvojili vremena i pažnje za hendikepirano dijete, malac ispunio san i sve OK.
ja tu ne vidim ni trunku patetike, ali eto...niti znam kome se klanja
nije ni bitno uostalom. Uglavnom, lijepa gesta igraca.
@bparena znam naravno, ali da li je to bitno sada 30 kola prije kraja ?
naprijed rejal
Sve ti znas 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kakva diskusija. Wow.
Pa naravno da je smiley upucen ovom malcu, smirite se...
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim kataloncima na ovoj temi 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
šta ima nostrodamusmandraX je napisao/la:Kakva diskusija. Wow.
naprijed rejal
Bajram Šerif Mubarek Olsun
Genije
" onclick="window.open(this.href);return false;
Genije
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 26 okt 2012, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Bajram Serif Mubarek Olsun
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
@Sveti, naporan si.
Bajram Serif Mubarek Olsun culesi
Bajram Serif Mubarek Olsun culesi
Bajram šerif mubarek olsun i od mene.
Nadam se da će nas Barca sutra obradovati laganom pobjedom na ove lijepe dane.
Nadam se da će nas Barca sutra obradovati laganom pobjedom na ove lijepe dane.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIMA NA FORUMU 
Guti : "Nikad se neć umoriti govoreći da bih Zlatnu loptu dao Messiju, ali njegova najveća mana je što igra u Barceloni."
Guti : "Nikad se neć umoriti govoreći da bih Zlatnu loptu dao Messiju, ali njegova najveća mana je što igra u Barceloni."
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
thiago: pretpostavljeno vrijeme - 2.12.2012., utakmica sa bilbaomM4kaveli je napisao/la:Zna li neko kada bi se trebali vratiti Alcantara i Cuenca ?
cuenca: ne zna se tačno, ali ne bi trebao uskoro.