Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Goalgetter
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Goalgetter » 30 nov 2014, 00:26

Ko misli da Magath nece traziti priliku da pridobije nekog novog igraca, taj mislim da se vara. Ko ga zna, taj izmijesa ekipu, pa cak se u jednom momentu nalazi 30 igraca u kadru. Isto vjerujem da bi i sa nasim irgacima tako bilo, da bi grabio svakog potencijalnog kojeg moze dobiti (a u tome naravno, pomazu mu i pomocnici). Isto tako, jako je vjerovatno da bih se rjesio mozda nekih igraca, koji su za nas neizostavni u prvih 11, poznat je po takvim radikalnim odlukama, neko bi 100% izvisio kod njega.

Magath je mac sa dvije ostrice, mogao bi biti pogodak, ali i totalni promasaj, meni sve vuce na to da ne bi uspio u repci, neovisno od njegovog zadnjeg neuspjesnog angazmana u Fulhamu, mislim da ovo nije za njega.

Ali kad pogledamo ko je preostao od ostalih kandidata, Hadzibegic, Sliskovic, Bazdarevic, Rajevac i Amar Osim, mislim da je i sasvim realna opcija da se uzme Magath u opticaj.

Prognoziram da ce odluka pasti izmedju Magatha i Amara.

@Kaunas. Po cemu bi to Magath doveo svoje pomocnike? Kad Vaha ne moze, nece sigurno ni Felix moci. Takva je struktura u savezu, i strucni stab ce mu biti sastavljen od strane saveza.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 30 nov 2014, 00:27

Virtu4l je napisao/la:Itekako zavisimo od sebe, čak i sa 15 bodova smo u skoro svim varijantama ispred Velsa.
Kako?
Vels ima kuci Andoru,Izrael i Belgiju. Vani nas,Izrael i Cipar. Sa pobjedama kucinad Andorom i Izraelom imaju 14 bodova. Pobjeda nad Ciprom i to je 17. Neuporedivo realnije nego da mi uzmemo devet bodova iz utakmica sa njima kuci,Izraelom kuci i Ciprom u gostima. Oni potom imaju Belgiju kuci a mi u gostima.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 nov 2014, 00:29

Ukoliko je ovo istina za Santinija nadam se da ce spisak kojeg ce FS BiH saopstiti 1.Decembra sastojati od sljedeca tri imena:

1. Santini
2. Rajevac
3. Magath

No posto su u nas IDIOTI u savezu ocekujem da se na spisku nadju Bazdarevic i Hadzibegic.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 nov 2014, 00:31

Goalgetter je napisao/la:
@Kaunas. Po cemu bi to Magath doveo svoje pomocnike?
vjerujem da bi
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 30 nov 2014, 00:36

Kaunas je napisao/la: kad bi on došao, doveo bi svoje pomoćnike, tako da nema govora o tome
Ne znamo jos nista provjereno, mozda i ne bi insistirao na tome. A cak i ako bude insistirao onda te stvari mogu odlicno obavljati skauti koji ce mu preporucivati neki siri krug potencijalnih reprezentativaca vrijednih paznje. Magath ce ih sigurno pogledati, procijeniti i dati im priliku ako vrijede. Nece mu to biti prvi put da prepoznaje nase potencijale i daje sansu kvalitetnom bosancu. :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 nov 2014, 00:37

On svoj strucni stab nece sastavljati. Bice mu dodijeljen, kao i prethodnicima. Eh sada, mozda on povede jos jednog Svabu u strucni stab sa sobom, to je druga stvar, ali 2 ili 3 clana ce mu biti dodjeljeni, 100%.

Ni kod Vahe se nije napravio izuzetak, tako i nece ni kod njega.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 nov 2014, 00:40

nešto sumnjam da će Magath pristati na to...
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 nov 2014, 00:44

Pročitah na klixu imena Vahinih pomoćžnika dok je bio trener Alžira. Sada je jasno da zaista nije mogao pristati da mu se određuje pomoćnici. Ovdje sve njegova raja

slika

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 30 nov 2014, 00:49

kinder_jaje je napisao/la:Dat ce Bog da i ova sapunica prodje :facepalm:

:mrgreen: :urnebes:
#Salihović

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 30 nov 2014, 00:50

gost je napisao/la:Pročitah na klixu imena Vahinih pomoćžnika dok je bio trener Alžira. Sada je jasno da zaista nije mogao pristati da mu se određuje pomoćnici. Ovdje sve njegova raja

slika
Nije to isto kao sa nama i u nasem slucaju. Mi mu ne mozemo ponuditi lovu koju je zaradjivao u Alziru. Jedino smo mu sigurno nudili da skine gace pa da ga jos i yebemo.
Pa ne ide....

:kafa:

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 30 nov 2014, 00:54

HarisHelic je napisao/la: Nije to isto kao sa nama i u nasem slucaju. Mi mu ne mozemo ponuditi lovu koju je zaradjivao u Alziru. Jedino smo mu sigurno nudili da skine gace pa da ga jos i yebemo.
Pa ne ide....

Malo si pogrijesio, on je svima nama skinuo gace i dobro nas natezao punih deset dana.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 nov 2014, 00:58

I ovog Vahu nabijem isto.

Privatni razlozi

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 nov 2014, 00:58

Nas iz ovih govana gdje nas je susic dove ne iscupa ni murinjo, ko god bude sad je sve jedno nazalost.

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 30 nov 2014, 00:59

Ljudi nemojte biti smijesni Vaha je u svim izjavama repku nazivao VASOM reprezentacijom a sta je onda on Francuz,Alzirac,Hrvat,Turcin nije nista od toga on je zaljubljenik u pare koje mi zbog Papketa nemamo da mu ponudimo.Drugo Osima nazivaju seljakom zbog masne kose i neuglodnog izgleda onda nam dovedite Beckama za selektora on je gospodin covjek i veliki gradjanin.Magath ne bi bio los izbor posto vecina reprezentativaca prica njemacki jezik pa ne bi bilo problema u sporazumjevnju onda on zivi Njemackoj a gdje mi imamo drugo mladi igraca nego tu a ni Austrija i Svicarska mu ne bi bili daleko da posjeti e sad jedino je upitno koliku on platu trazi.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 30 nov 2014, 01:01

AsmirBegovic je napisao/la:
HarisHelic je napisao/la: Nije to isto kao sa nama i u nasem slucaju. Mi mu ne mozemo ponuditi lovu koju je zaradjivao u Alziru. Jedino smo mu sigurno nudili da skine gace pa da ga jos i yebemo.
Pa ne ide....

Malo si pogrijesio, on je svima nama skinuo gace i dobro nas natezao punih deset dana.
Ne znam, druga je stvar kada novinari isforsiraju neku situaciju koja nije bila ni priblizna njihovim insinuacijama i jos se raja napali na to sve. Nasem narodu malo fali za takvo nesto... dovoljno je samo par lijepih recenica i u pravom vremenu plasiranih.

A Vaha nije niti jednom rekao da bi mogao da preuzme niti da razmislja o preuzimanju repke. Naprotiv, stalno je govorio kako on nije kandidat.

Sve zavisi kako je ko dakle posmatrao razvoj dogadjaja. Neko sa vise zara, a neko sa rezervom i malo mozganja. :kafa:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 30 nov 2014, 01:06

HarisHelic je napisao/la:
AsmirBegovic je napisao/la:
Pa ne ide....

Ne znam, druga je stvar kada novinari isforsiraju neku situaciju koja nije bila ni priblizna njihovim insinuacijama i jos se raja napali na to sve. Nasem narodu malo fali za takvo nesto... dovoljno je samo par lijepih recenica i u pravom vremenu plasiranih.

A Vaha nije niti jednom rekao da bi mogao da preuzme niti da razmislja o preuzimanju repke. Naprotiv, stalno je govorio kako on nije kandidat.
Sve zavisi kako je ko dakle posmatrao razvoj dogadjaja. Neko sa vise zara, a neko sa rezervom i malo mozganja. :kafa:
Koji je vrag išao na te večere???Džabane večera??Patriota al za slika
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 30 nov 2014, 01:09

Pogledaj naprimjer bratovu mu izjavu. Odmah im je rekao da ne pristaje da bude selektor. Medjutim Sinan Sinanovic i njemu slicni su bili tu da malo spinuju i nabace neku laznu nadu ljudima, a sve za jedan klik vise. Takve bih ja metkom u celo, po kratkom postupku.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 30 nov 2014, 01:12

IVICA OSIM je napisao/la:Amar osim Trenutno je najbolje moguce rjesenje
:damn:
:puke:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 30 nov 2014, 01:14

Jednostavno nije trebao dolaziti na te sastanke i gotovo hebat ga nek uživa u Egiptu tu mu je duša :guz:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 nov 2014, 01:14

FliX je napisao/la:
IVICA OSIM je napisao/la:Amar osim Trenutno je najbolje moguce rjesenje
:damn:
:puke:
Pitar se prvi javi :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.