Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Plzen - Sparta (d/n) NE
Horsens - Aarhus 3+
Atvidaberg - Hammarby 1
Setubal - Sp.Braga 2
Aue - Cottbus (d/n) DA
Lens - Monaco 0-2
Barcelona - Villareal (d/n) NE
56,83 km
Horsens - Aarhus 3+
Atvidaberg - Hammarby 1
Setubal - Sp.Braga 2
Aue - Cottbus (d/n) DA
Lens - Monaco 0-2
Barcelona - Villareal (d/n) NE
56,83 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na kraju sam stavio Barcelona hendikep i pobjeda Benfice
Philadelphia
Championship
............................
Championship
............................
odigrao sam listic za danas i sutra 30 parova us opena, par kvota od 1,2 i sve ostalo ispod. bash me zanima koliko ce se kretena/kretenki naci da zeznu 

nema potpisa
i vec na petom paru pad, kvitova se pobrinula za toAdmir_Sa je napisao/la:odigrao sam listic za danas i sutra 30 parova us opena, par kvota od 1,2 i sve ostalo ispod. bash me zanima koliko ce se kretena/kretenki naci da zeznu

a obori me ista krava na drugom, tj glavnom listicu, gdje sam odigrao lafo neke zicere+barca i benfica
nikad ja nisam dobio na ovom tenisu u prvom kolu

nema potpisa
Ja mislim da bi trebala, dobro je odigrala posljednja dva turniraIker C je napisao/la:Može li Mchalle da dobije večeras?

nema potpisa
danas na dva listica padam po jedan par
prvi na york city protiv alfreton 1
i odem popravni i padnem gaz metan x2
yeaaaahhhhh fuck me
prvi na york city protiv alfreton 1
i odem popravni i padnem gaz metan x2
yeaaaahhhhh fuck me
-
- Kontakt:
zna li neko do kad radi Williams danas ???
Kako samo kladionice imaju srece u pm

a da si stavio 3 para sa tog listica, dva bi fulio hladno. ovako ono da te psihicki dotuce
nema potpisa
Ja ba
A baš me dotuklo,ja ustao ,hoću u džamiju i vidim to, ne znam ni kako sam klanjao...
Preračunavao sam se 5-6 minuta,dok nisam shvatio da sam nažalost fulao.
A u pravu si .Da sam odigrao tri para ovakve kvota 1.75 do 1.85 i stavio na 25-30 maraka ,ladno bi fulio.
Ali eto ,šta ćeš.

A baš me dotuklo,ja ustao ,hoću u džamiju i vidim to, ne znam ni kako sam klanjao...

Preračunavao sam se 5-6 minuta,dok nisam shvatio da sam nažalost fulao.
A u pravu si .Da sam odigrao tri para ovakve kvota 1.75 do 1.85 i stavio na 25-30 maraka ,ladno bi fulio.

Ali eto ,šta ćeš.

na nekim bezveznim listicima gdje nabacas reda radi parova pogodis overe na tursunovu, davidenku, kunitsinu....a na glavnom listicu imas jedan jedini i hladno te zguzi, glupi rus juznji zijani bez puno muke od gulbisa 0-3
na jednom listicu slozim dvice na starace, darcis, farah i ovog krkana dodiga
a davidenko ispada u sljedecoj rundi glavu dajem

na jednom listicu slozim dvice na starace, darcis, farah i ovog krkana dodiga

nema potpisa
da si se malo informisao vidio bi da taj gulbis je izgubio samo jednom od njeg i to prije 3 godine kada je relativno bio na pocetku karijere, medjutim zadnja dva meca ga dobio prije godinu ... igrac koji ima 22 godine u usponu karijere i dobio ga zadnja 2 meca protiv igraca koji ima 31 godinu i ne briljira nesto posebno ... ne treba gledati ime igraca i bubati kvote nego se malo informisati i odigrati pa se ne zalitiAdmir_Sa je napisao/la:na nekim bezveznim listicima gdje nabacas reda radi parova pogodis overe na tursunovu, davidenku, kunitsinu....a na glavnom listicu imas jedan jedini i hladno te zguzi, glupi rus juznji zijani bez puno muke od gulbisa 0-3![]()
na jednom listicu slozim dvice na starace, darcis, farah i ovog krkana dodiga![]()

za mene danas pogodjena 2 na gulbesa
A inace taj gulbis u usponu karijere vec par godinagroka12 je napisao/la:da si se malo informisao vidio bi da taj gulbis je izgubio samo jednom od njeg i to prije 3 godine kada je relativno bio na pocetku karijere, medjutim zadnja dva meca ga dobio prije godinu ... igrac koji ima 22 godine u usponu karijere i dobio ga zadnja 2 meca protiv igraca koji ima 31 godinu i ne briljira nesto posebno ... ne treba gledati ime igraca i bubati kvote nego se malo informisati i odigrati pa se ne zalitiAdmir_Sa je napisao/la:na nekim bezveznim listicima gdje nabacas reda radi parova pogodis overe na tursunovu, davidenku, kunitsinu....a na glavnom listicu imas jedan jedini i hladno te zguzi, glupi rus juznji zijani bez puno muke od gulbisa 0-3![]()
na jednom listicu slozim dvice na starace, darcis, farah i ovog krkana dodiga![]()
za mene danas pogodjena 2 na gulbesa

nema potpisa
Evo u lutriji 2,5 kvota da ce Bosna pogoditi prvu tricu, ja mislim da bi to trebalo proci. Grci neshto slabo igraju na tricu, a mi (Teletovic) ce je odma ispalit
Ante Tomic preko 10,5 mi dobro izgleda, a ovaj stariji Gasol cisto sumnjam da ce ici preko 17,5 jer mislim da ce spanci nafilovati poljake haman do kraja 3/4, pa ce se ovaj odmarati. Al opet mi to nije toliko sigurno

Ante Tomic preko 10,5 mi dobro izgleda, a ovaj stariji Gasol cisto sumnjam da ce ici preko 17,5 jer mislim da ce spanci nafilovati poljake haman do kraja 3/4, pa ce se ovaj odmarati. Al opet mi to nije toliko sigurno
nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma hendikep protiv nas i odmah zaokruži. Taman da je granica +45.5. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U lutriji preko 3,3 kvota da cemo zijanit preko 19,5Monolog je napisao/la:Ma hendikep protiv nas i odmah zaokruži. Taman da je granica +45.5.

nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A ja. Lutrija nudi 3 hendikepa, jelde? Moraću to danas dobrano pogledati i uplatiti. Također, mislim da je na taj meč zicer odigrati under poena. Nisam još vidio ponudu, al' ako je ispod 140.5, treba objeručke prihvatiti. Mi ne možemo dati 60 poena ni kad bismo igrali protiv 5 forumaša. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
139mensecini. a mene mrzi igrat protiv Bosne ili Bosanaca uopste, uvijek me zeznu majke mi. Eto ja sam jedini put u ovim prijateljskim odigrao henikep protiv nas kad smo igrali sa slovenijom i haman samo tad nije proslo, sve ostalo gubili hejbet. Il ja odigram na dortmund protiv hoff i onaj nash zabije za 30metara. To je samo frisko sjecanje, a tek sta je prije bilo, bolje da se ne sjecam 
nije mi jasno zasto pada kvota na gruziju, meni nekako belgija favorit

nije mi jasno zasto pada kvota na gruziju, meni nekako belgija favorit

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.