FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Boze sacuvaj, navijaca i qrca
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Nek mi posalje neko njegov profil gdje je napisao da ide husref!Molim vas
Jesino ko je na aparatima su nasi igraci poslije 55. Minute
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija druze. Nemam se ja sta kome ulizivati pogotovo ovdje.
I dalje smatram da je promjena trenera pogresn potez.
Ko bi bio na klupi dok taj novi sa tribina gleda utakmicu jer je to do sada tako islo.
Ovo je bila uzasna šala koja me presjekla jer bi to bilo bas glupo dan pred utakmicu mjenjat trenera.
Naravno da cu podrzati i slijedeceg trenera i nadam se da slijedeci, koji evidentno dolazi ove zime, ostati bar dvije sezone jer u protivnom cemo se vratiti na staro da svako malo beuzmno mjenjamo ocekujuci da se sve samo slozi.
I dalje smatram da je promjena trenera pogresn potez.
Ko bi bio na klupi dok taj novi sa tribina gleda utakmicu jer je to do sada tako islo.
Ovo je bila uzasna šala koja me presjekla jer bi to bilo bas glupo dan pred utakmicu mjenjat trenera.
Naravno da cu podrzati i slijedeceg trenera i nadam se da slijedeci, koji evidentno dolazi ove zime, ostati bar dvije sezone jer u protivnom cemo se vratiti na staro da svako malo beuzmno mjenjamo ocekujuci da se sve samo slozi.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 21 nov 2019, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Sve mi je jasno da ima ovdje ljudi koji bi zeljeli da ode Husref, mislim njihovo pravo. Ali mi nije jasno da je neko spreman da narusava atmosferu u klubu zarad svojih sitnih interesa.
Koliki otpad moras biti, kolika ljigava funjara moras biti, kolika fukaretina moras biti za sve ovo.
I ovo nije prvi put, nego cesto se radi, i to svaki put pred samu utakmicu.
Koliki otpad moras biti, kolika ljigava funjara moras biti, kolika fukaretina moras biti za sve ovo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Gdje je napisao to??Facebook?Instagram?gdjeeeeee?hitno raja nemojte me ignorirati
CUJ SAD NEKO SE NEKOM ULIZUJE, PA SVI SMO OVDJE POD ANONIMNIM NIKOVIMA. JA MU NEKI DAN YEBO SVE ZIVO I OPET CU AKO KRENU KATASTROFA REZULTATI. MENE SAMO ZANIMA MOJA LJUBAV MOJE SARAJEVO. A ŠEF TRENUTNO RADI LAVOVSKI POSAO ZAŠTO JE I PREPLACEN. VI STE PI*KE STO ZELITE SMJENU SEFA, BAS KAO I GURBETI
ZA OSTALO ME BOLI QRAC!!!
ZA OSTALO ME BOLI QRAC!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa ako vec hocete atmosfera je svakako narusena jos na ljeto. Svaka strana je napravila sranje. Cak i navijaci koji su krojili politiku kluba.
Od tada do danaas atmosfera je uzasna, igraci nespremni i nemotivisani. Ljudi jel vi gledate utakmice? Dva suta u dvije utakmice imamo! Jel shvatate koliki je tu nivo nezalaganja, lose taktike i spreme, nemotivisanosti?
Nije se atmosfera stvorila sama od sebe ovalva, ona je krenula iz svlacionice. I svako ko zna bar jednog igraca reci ce da stvari nisu kao prosle sezone.
Da li treba mijenjayi trenera ne znam, ali mi sa ovom igrom ne mozemo biiti prvi ni u teoriji a ne vidim da husref moze nwsto promjeniti cisto iz onog govora poslije utakmice sa radnikom kada je rekao "ili nece "....
Od tada do danaas atmosfera je uzasna, igraci nespremni i nemotivisani. Ljudi jel vi gledate utakmice? Dva suta u dvije utakmice imamo! Jel shvatate koliki je tu nivo nezalaganja, lose taktike i spreme, nemotivisanosti?
Nije se atmosfera stvorila sama od sebe ovalva, ona je krenula iz svlacionice. I svako ko zna bar jednog igraca reci ce da stvari nisu kao prosle sezone.
Da li treba mijenjayi trenera ne znam, ali mi sa ovom igrom ne mozemo biiti prvi ni u teoriji a ne vidim da husref moze nwsto promjeniti cisto iz onog govora poslije utakmice sa radnikom kada je rekao "ili nece "....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Atmosferu u klubu je narušio Husref Musemić svojim kočijaškim psovkama prema drugim saradnicima i svojim kabadahijskim ponašanjem. Njegov odnos prema igračima, uzevši u obzir koliko ga klub plaća, si upravo opisao.emir79 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 22:21Sve mi je jasno da ima ovdje ljudi koji bi zeljeli da ode Husref, mislim njihovo pravo. Ali mi nije jasno da je neko spreman da narusava atmosferu u klubu zarad svojih sitnih interesa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Raja ba!Neko link profila od Seme molim vas
Loša zayebancija ko god ovo uradi. Ili je ipak ciljano!? Ko će ga znati. Ovo sve ide preko leđa FK Sarajevo. Loš trenutak, u ne vakat. Sad kad trebaju odraditi dvije bitne tekme, ovaj kenjaluk. Nek se zapita raja za koga trenutno navija? Za trenera? Za upravu? Ili za nešto treće? Ili ipak za FK Sarajevo?
A sad adio.....
Mislim da je ovdje svima jasno da se pokusava unijeti nemir u ekipu prije derbija. Nadam se da ce ekipa zanemariti ovo i biti nalozena maksimalno, jer ipak smo im duzni. Takodjer ne bi bilo lose vidjeti podrsku i ovih koji su protiv Husrefa, pa trebalo bi da je i njima pobjeda u derbiju prioritet i mir u kuci prije kraja polusezone.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Normalno da ima, to nikad nije ni bilo pitanje. To je ono što sam pisao nekoliko puta.. Svi Musemića pamte kao legendu, kao odličnog trenera i svi ga poštuju. Zađi na tribine i sve će ti se ovo potvrditi. Forum kao forum je totalno nebitan, kao i ovi nickovi tipa pantelija i sarajevojebordo. Dva debila koja će crkavaju od muke i sad bih volio da ostane do 2025-te, neka se pojedu od muke ova dva parmaka.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 nov 2019, 22:06Tek sad vidim koliku podršku Husref ima i šta ogromna većima misli o tom čovjeku. Milion komentara na s.z. profilu na te objave to govore.
Šala bezveze, ne bi mi svejedno, ali nadao sam se ako je već tako da će ići nabolje za naš klub što je upitno.
Kakve ekstremiste pravite za ove koji nisu za mjenjanje bilo čega nakon duple, gdje i ja spadam, očekivao sam od nas da zapalimo forum na ovu "laznu" informaciju na koju smo se svi upalili... al eto ispade i komentar "valjda će nabolje" i "loš tajming" toliko jaki da se na osnovu istih mogu zaključiti da smo mi navijači HM a ne FKS i da je za nas HM veći od kluba...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kako ce zeliti lose kad je pored Husrefa samo Dzeno uspio donijeti neki trofej u klub.
Ako zeli ostanak Husrefa do 2025 onda Sarajevu zeli da osvaja trofeje do 2025.
Ako zeli ostanak Husrefa do 2025 onda Sarajevu zeli da osvaja trofeje do 2025.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Husrefofilija je zeznuta.
-
- Kontakt:
Ako ne pobjedimo Veleža, Husref bi morao sam dati ostavku. Pošto on to nece uraditi, ako kiksamo, uprava bi mu morala dati otkaz.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, benko21, EastMadness, Evander, Google Adsense [Bot], riki46, Sinfoc1986 i 90 gostiju.