Melji R'ajvo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bi se slozio,realno ovi igraci u dobroj formi bi mogli nas odvesti u grupnu fazu EL,cak i da osvojimo par bodova u grupi,a ako je grupa po jacini slicna kao mi cak i proci,vjeruj mi,pa sad i klubovi sa malte igraju EL,ko da oni imaju neke sada dobre igrace..ne znam gdje je dobio licencu,znam samo da ima uefa pro licencu ...Pitaristok je napisao/la: ↑22 nov 2019, 23:40Za grupnu fazu ce trebati puno jaci igraci od nabrojanih.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 21:41Kako uci u grupnu fazu?Potpisi novi ugovor sa Tatarom,Stanojevicem,Rahmanovicem,dovedi Brandaa,otkupi ugovor serbecica,vratiti Kapica opet na posudbu,dovedi spica pribliznog odlikama Ahmeta ili Benke i ako se bude mjenjao trener dovesti custovica.
I onda cete viditi kako uci u grupnu fazu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koju licencu ima custovic i od koga ju je dobio, ako nije sa balkan il jos gore od naseg saveza 100posto je odlican trener za nasu ligu.
Mislim da nećemo imati prvi, evo npr. tuzla city ima svoj autobusSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Stvarno?Zanimljivo,nisam znao..Jel znas ista jesmo ga mi kupili?Jer su raja pricali kako smo kupili autobus na rate..Benjolos je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:04Mislim da nećemo imati prvi, evo npr. tuzla city ima svoj autobusSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Ma samo nek se oprosti, pa kako god...
Velez poodavno ima vlastiti autobus, poklon od strane navijaca!Benjolos je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:04Mislim da nećemo imati prvi, evo npr. tuzla city ima svoj autobusSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Sramota je onda stvarno ..Pa **** mu mamu hajmo i mi skupiti i dati novac za autobus da se pomogne klubu..Ne mora se puno dati svako ima barem malo da izdvoji.mozak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:59Velez poodavno ima vlastiti autobus, poklon od strane navijaca!Benjolos je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:04Mislim da nećemo imati prvi, evo npr. tuzla city ima svoj autobusSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Imaš dugogodišnji ugovor sa Centrotransom, tako da sumnjam da će kupovati bus. A usput rečeno Centrotrans je i vlasnik manjeg dijela upravljačkih prava u klubu (osim ako nisu prodali kada je i Tan prodavao).Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Jeste.
Trenutno korisnika/ca: Tracy3McGrady i 14 gostiju.