P.S Ako sam ja provala sta li si onda ti?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hahaha nista ludje nisam cuo zadnja 3 danaDove87 je napisao/la:sta ko misli o onom sto se prica ili pricalo da je culum prodao tekme zbog nekih mafijasa u srbiji
ako treba..prvi cu dati iz svog džepasamir_tm87 je napisao/la:shkembe je napisao/la:treba na slijedecoj domacoj utakmici tj za dva kola napravit koreografiju i zahvalit se alenu mesanovicu!!!
money money money
ma svaku poziciju igraelSaik je napisao/la:Čolić - desni bek, lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni, lijevo krilo, desno krilo, napadač...
I onda kazu da je Messi najbolji igrac svijetaManijac18 je napisao/la:ma svaku poziciju igraelSaik je napisao/la:Čolić - desni bek, lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni, lijevo krilo, desno krilo, napadač...
Evo nadodacu se,iako smo zajedno gledali trening...Rus je ok po meni,skolovan mladi igrac,ima elemente skolske.iako mi se cini da je spor,i da nema preveliku zelju za igrom,ocito je da ga mnogi saigraci ignorisu i ne daju mu lopte,na kraju je mali shvatio i nije se previse trudio...zna znanje,ali nije neka borbenost..mlad je,ali cini mi se kad ima loptu u posjedu,da zna vise od vecine nasih...neka amar odluci...Seyo_TM je napisao/la:Nikolic kao i jucer, nista specijalno(saban je puno bolji), rus nije los, skolski sve (fino prima, dodaje i lijevom i desnom) ali nije nesto agresivan i nasi ga dosta ignorisu kod dodavanja...markovic i colic su napucavali kondiciju nisu ulazili...saban nije ulazio a ni trenirao, dok su odovic i bajro povrijedjeni nakon "prijateljske" tekme, visca je samo krugove optrcavao...lazo dao dva gola, daka i dalje pokazuje da nije za prvih 11...culum dosta nezainteresovan djeluje, kao i jucer na tekmi...perak mi je dosta napredovao, dobio je na eksplozivnosti i igrao lijevog beka u drugoj ekipi sasvim solidno...stana definitivno odskace, kao i kerla...h.beslija jako puno solira i kad treba i kad netreba...redzepi je imao jedan sut glavom nakon kornera jako fin sa prve stative, namucio sehu, ali jako puno puta je pao i izgubio loptu, i misterija mi je sta on radi ovdje jer on sigurno nemoze konkurisati za prvi tim. Mozda da pravi probleme na treningu stoperima jer je vizljast...gancev je dosta dobar, nije bas materijal za prvih 11al mislim da moze posluziti za nedaj bozetm8782 je napisao/la:Covjek se svega nacita ovdje, medjutim niko nista ne pise o danasnjem treningu. Ove pridoslice kakvi su igraci? Ako je neko bio nek napise svoje vidjenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.