RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bravo za upravu. Bez obzira na njegove kvalitete koji su po meni upitne Mirza je sjajan momak i mostarsko dijete. Yebo me otac te nije bolji duplo od Popa. Mirza je zna glavom zakucat. Onaj nista nezna
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Meni nije jasno zašto se hvale time što puštaju igrače džaba ili za sitne pare.
"Upravni odbor će uvijek pomagati našim igračima i neće biti smetnja u razvoju njihovih karijera što smo pokazali dopuštajući Bašiću i Letiću da uz naknadu za treniranje koja je puno manja od one koja bi klubu po propisima pripadala napuste klub i pokušaju svoju sreću potražiti negdje drugo"
Ovo je meni čisti amaterizam i svrstavanje kluba u male klubove gdje igrači nisu u mogućnosti napredovati u svojoj karijeri.
"Upravni odbor će uvijek pomagati našim igračima i neće biti smetnja u razvoju njihovih karijera što smo pokazali dopuštajući Bašiću i Letiću da uz naknadu za treniranje koja je puno manja od one koja bi klubu po propisima pripadala napuste klub i pokušaju svoju sreću potražiti negdje drugo"
Ovo je meni čisti amaterizam i svrstavanje kluba u male klubove gdje igrači nisu u mogućnosti napredovati u svojoj karijeri.
Odmah umjesto Popa , bez ikakve sumnje. Meni je Mirza jako fin igrač, samo ako mu se pruži dobra prilika, ne vidim razlog da protiv Travnika ne počne.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Babe Mirza je dijete Veleza. To je isto ode ti sin da pokuša zaradit u Njemačku i zayebe se. Normala da ces ga pustit u kucu i pomoci mu. Za ove prolaznike se slazem s tobom ali ovo je izuzetakdime je napisao/la:Meni nije jasno zašto se hvale time što puštaju igrače džaba ili za sitne pare.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Po meni nije, svi su svjesni da se ovdje ne može uspjeti, vjeruj mi da NE MOŽE. Ovo je takva država gdje se pare daju eto ako ostane i kad uzmu sebi, pa haj malo ćemo gurnut i njima, nek plate kotizacije **** mu ja mater.dime je napisao/la:Meni nije jasno zašto se hvale time što puštaju igrače džaba ili za sitne pare.
Naravno da će ih pustiti, o kakvim talentima je riječ (Bašić i Letić) govori podatak da Kina danas igra u kupu u početnoj postavi oko 16h , a Letić svih 90 minuta za Žilinu. Nisi u pravu i sve dok Veleža mi gledali kao giganta i sportski kolektiv za napredovanje, od toga nema ništa.
- samo_lijevo
- Kontakt:
pa od cega bi trebao onda klub zivjeti?
Jedini nacin je prodaja igraca uz sponzorstva.Ako ce se igraci davati dzaba onda ne treba ni ocekivati rezultate.
Sada je sport postao biznis,nema vise ljubavi kao nekada.
Jedini nacin je prodaja igraca uz sponzorstva.Ako ce se igraci davati dzaba onda ne treba ni ocekivati rezultate.
Sada je sport postao biznis,nema vise ljubavi kao nekada.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
nemojte svašta pričati, pa naš drug @Mostarac Velezovac je napisao jedan sjajan komentar kada je prodat upravo mali Bašić, kada su se svi čudili zašto je prodat za male pare, pa je MV objasnio da Velež nema te novce da ulaže u igrače, p da ga proda basnoslovno, ne samo Velež. Volio bi da nam ON još jednom objasni te razloge.
-
- Kontakt:
to u slucaju ispadanja iz lige da vas spasava GSS???AlemC85 je napisao/la:SARADNJA VELEŽA I GSS-A
Fudbalski klub Velež potpisao je danas ugovor o saradnji sa Gorskom službom spasavanja. Ugovor podrazumjeva da 10 % vrijednosti članskih karti po osnovu projekta „Budi Rođeni“ koje budu uplaćene klubu od 1. augusta ove godine izdvoji se za potrebe GSS. S druge strane GSS će za prikupljeni novac kupiti potrebnu opremu za rad.
fkvelez.ba
dijete vrati se u prvi osnovne, preskočio si mnoge razrede..um94mostar je napisao/la:to u slucaju ispadanja iz lige da vas spasava GSS???AlemC85 je napisao/la:SARADNJA VELEŽA I GSS-A
Fudbalski klub Velež potpisao je danas ugovor o saradnji sa Gorskom službom spasavanja. Ugovor podrazumjeva da 10 % vrijednosti članskih karti po osnovu projekta „Budi Rođeni“ koje budu uplaćene klubu od 1. augusta ove godine izdvoji se za potrebe GSS. S druge strane GSS će za prikupljeni novac kupiti potrebnu opremu za rad.
fkvelez.ba
-
- Kontakt:
ha ha ha,,,AlemC85 je napisao/la:dijete vrati se u prvi osnovne, preskočio si mnoge razrede..um94mostar je napisao/la:to u slucaju ispadanja iz lige da vas spasava GSS???AlemC85 je napisao/la:SARADNJA VELEŽA I GSS-A
fkvelez.ba

-
- Kontakt:
um94mostar---hajde bola razguli sa ove teme,,,,,,vidim koliko ste aktivni na svojoj i koliko volite svinjski...razligu
brato ONI vole Velež više nego sebe, samo ne smiju da to izraze da ih otac nacije Čović ne bi proglasio izdajnicima.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bola pustite lika. Navodno je završio školu 1985te znaci oko 1967-68-69 og godišta je a zanimaju ga tuče između sedmaša i osmaša koji su 2000/2001 godište
E zamislite o kakvom se mentalnom sklopu i kapacitetu mozga radi

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- VigorMostarac
- Kontakt:
Da se okrenemo Travniku
Hoćemo i moramo pobjediti,tradicija je na našoj strani.
U Mostaru 7 utakmica protiv Travnika i 7 pobjeda uz gol razliku 20:2 za Rođene .
12.04.2014. Velež-Travnik 1:0
20.10.2012. Velež-Travnik 6:0
24.09.2011. Velež-Travnik 4:1
16.04.2011. Velež-Travnik 1:0
01.08.2009. Velež-Travnik 5:0
02.08.2008. Velež-Travnik 1:0
05.04.2008. Velež-Travnik 2:1
MI SMO ROĐENI,PRKOSNI I PONOSNI.
FORZA VELEŽ

U Mostaru 7 utakmica protiv Travnika i 7 pobjeda uz gol razliku 20:2 za Rođene .

VFC THE RELIGION
Šta ćeš brate previše aktivna tema ZrinskogRezervniGolman je napisao/la:Bola pustite lika. Navodno je završio školu 1985te znaci oko 1967-68-69 og godišta je a zanimaju ga tuče između sedmaša i osmaša koji su 2000/2001 godište![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Još malo pa će na drugu stranicu otić

Čestitke juniorima na prolasku u finale KUP-a HNK-a!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
ma sta cu brato moram vas malo hakati,komsinice trebaju da se paze,pa tako i mi vas pazimo...vm22 je napisao/la:Šta ćeš brate previše aktivna tema ZrinskogRezervniGolman je napisao/la:Bola pustite lika. Navodno je završio školu 1985te znaci oko 1967-68-69 og godišta je a zanimaju ga tuče između sedmaša i osmaša koji su 2000/2001 godište![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VigorMostarac je napisao/la:Da se okrenemo Travniku
![]()
FORZA VELEŽ
![]()

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
i sad ovo komšinice bi fora neka trebala bitum94mostar je napisao/la:ma sta cu brato moram vas malo hakati,komsinice trebaju da se paze,pa tako i mi vas pazimo...vm22 je napisao/la:Šta ćeš brate previše aktivna tema ZrinskogRezervniGolman je napisao/la:Bola pustite lika. Navodno je završio školu 1985te znaci oko 1967-68-69 og godišta je a zanimaju ga tuče između sedmaša i osmaša koji su 2000/2001 godište![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
vm22--nije nikakva fora vec realnost....k...mo vas u svakom pogledu...od izlaska u evropu pa nadalje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.