Fino to žvaljavi delegira poserem mu se u usta šlagiranaHistoricar je napisao/la: ↑28 nov 2019, 16:27Čovjek koji nas je masakrirao u zadnjem derbiju, sudi u subotu![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kaljanac će biti pod velikim pritiskom
zato vam raja ja govorim 3 dana vec, ajde da se svi zadužimo i zovemo raju na SJEVER
i da ih **** u usta

12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Ako na derbi dodju tipicno 2k za sjever,svaki nek covjek pozove svog jarana barem jednog dosao si na brojku od 4k.al jok
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar ti prvi nisi rekao da nećeš doći?Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑28 nov 2019, 16:53Ako na derbi dodju tipicno 2k za sjever,svaki nek covjek pozove svog jarana barem jednog dosao si na brojku od 4k.al jok

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne mozes tako racunati... Na sjeveru bude 200-300 ljudi kad je redovna utakmica...Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑28 nov 2019, 16:53Ako na derbi dodju tipicno 2k za sjever,svaki nek covjek pozove svog jarana barem jednog dosao si na brojku od 4k.al jok
Svi bi voljeli da bude pun sjever, al tesko bgmi...
Cifra na sjeveru u redovnim utakmicama varira od 500 do 700Zip je napisao/la: ↑28 nov 2019, 16:58Ne mozes tako racunati... Na sjeveru bude 200-300 ljudi kad je redovna utakmica...Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑28 nov 2019, 16:53Ako na derbi dodju tipicno 2k za sjever,svaki nek covjek pozove svog jarana barem jednog dosao si na brojku od 4k.al jok
-
- Kontakt:
Jbg,mogu i ja jednom propustiti tekmu,ja sam na kosevu bio kada je bilo i najgore,a tu sam i kad je najbolje,nisam siguran jos hocu li ici,potrudit cu se ali necu sad da se zajebavam sa zdravljem,da mi se krvne žile skupe pa da riknem..ma da ako vec umirem mjesto je vrh 

Yebo ih Kaljanac
I na utakmicu većinom dolaze društva. Ja dođem na utakmicu sa 5-6 osoba i to je sve jedno društvo, nemam više osoba koje mogu smatrat jaranima da ih zovem.Zip je napisao/la: ↑28 nov 2019, 16:58Ne mozes tako racunati... Na sjeveru bude 200-300 ljudi kad je redovna utakmica...Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑28 nov 2019, 16:53Ako na derbi dodju tipicno 2k za sjever,svaki nek covjek pozove svog jarana barem jednog dosao si na brojku od 4k.al jok

Ustvari imam, al svi će na jug, jbg.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Je l' Kaljanac sudio i onaj bojkotovani derbi u aprilu 2017.? I tad nam nije sviran čist penal na Duljeviću, kad je kroz noge provukao mislim Stevanoviću pa oboren u 16.
ne tad je bio Admir Sehovic glavni
od 4:58
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Eh upravo to, mislio sam da je ovaj. Znam da je bio Sarajlija i onda. Majku im obojici.
Ma uci jako i agresivno i sve im po spisku
Ako udjemo ko picke i da cuvamo rezultat netrebamo ni igrati!
A ti kad si dobar, dzabe im sve mogu ga pusti
Ako udjemo ko picke i da cuvamo rezultat netrebamo ni igrati!
A ti kad si dobar, dzabe im sve mogu ga pusti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Broj 370 u klubu kad sam ja bio, oko 14h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa ljepše, a na kraju odmah imam i izjave trenera. A na kraju samo kažeš "evo sad dođoh kući, smrz'o sam se haos al'je vrijedilo."AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:26Nema mi sladje nego hdmi i na tv prebaciti, jos u hd, jos nema onog suke, a na forumu se usutim da raja misli da sam bioAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 11:11Ne zaboravi nas streamaše škoro. Taman sam kontao da si došao tobe i ussra ga zadnjom rečenicom.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 18:53Ništa ljepše, a na kraju odmah imam i izjave trenera. A na kraju samo kažeš "evo sad dođoh kući, smrz'o sam se haos al'je vrijedilo."AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:26Nema mi sladje nego hdmi i na tv prebaciti, jos u hd, jos nema onog suke, a na forumu se usutim da raja misli da sam bioAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 11:11Ne zaboravi nas streamaše škoro. Taman sam kontao da si došao tobe i ussra ga zadnjom rečenicom.![]()

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kaljanac, namjeru ti već znam, ženski rod ti komplet yebem unaprijed.
SVI NA SJEVER!!
SVI NA SJEVER!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- HzHercegovac
- Kontakt:
C2 1637, C5 2324 u 16 sati biće opet raje

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, HordeSaSjevera, Velo6 i 43 gosta.