FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve preko 10k je inezadjenje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- Osttribine
- Kontakt:
A iskren da budem bar ja ne vidim neko hajcanje medju rajom, sem ovako virtualno po drustvenim mrezama. forumima i viber grupama

I ovu brojku sto si tipovao ako bude dobro i jeste, ali hajde to smo mi jbg, j.ebena era interneta i silnih tv kanala, nekad prije smo mjesec prije derbija pricali o istom i hajcali se, sad to nazalost nije tako. Bilo kako bilo Istok izdati nece

Ma vidiš svake godine koliko se se.re po državnoj televiziji što ne prenosi derbi. Navijaču koji dolazi je svejedno da li derbi prenosi MojaTV, BHT ili TV Vogošća, on dolazi na utakmicu. Svi utakmice gledaju od kuće, kupi za 5 maraka 3 pive i čips i gleda, ne kisne, ne mrzne se, ne propusti ništa. Jbg, takav vakat.Osttribine je napisao/la: ↑28 nov 2019, 10:57A iskren da budem bar ja ne vidim neko hajcanje medju rajom, sem ovako virtualno po drustvenim mrezama. forumima i viber grupama![]()
I ovu brojku sto si tipovao ako bude dobro i jeste, ali hajde to smo mi jbg, j.ebena era interneta i silnih tv kanala, nekad prije smo mjesec prije derbija pricali o istom i hajcali se, sad to nazalost nije tako. Bilo kako bilo Istok izdati nece![]()
![]()
Što ti kažeš na kraju, vidimo se na istoku aBd.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne zaboravi nas streamaše škoro. Taman sam kontao da si došao tobe i ussra ga zadnjom rečenicom. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Istok osiguran, koliko vidim prodaja karata ide dooosta skromno. 10-ak hiljada u vrh glave, sve preko je bonus.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bezveze im je to.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nikako ne mogu shvatiti kako neki navijac iz Sarajeva nece doci, a moze 120% doci, na derbi barem.. Pa jbt raja sa strane dodje: SBK, TK, cak i iz Hercegovine ima grupa momaka koji su redovno na tekmama, a neki ne zele barem na derbi.. Uzmi kisober dodji na sjever zabij se negdje u vrh u cosak.. Il na istok...nece ti niko zamjerit.. Ostavi se **** nargile, svima bi vam u supak uguro..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- kupus army
- Kontakt:
Nije navijaca prica, al hocu da povucemo paralelu o ljubavi, mentalitetu itd. Pisao sam sinoc, bus 50 djecaka iz Janje dolazi na derbi, u dva dana sva mjesta popunjena, a vecina roditelja od te djece ne radi, zamisli kako je njima izdvojiti 30-40 KM za tu djecu, a mudonje iz grada kojima su puna usta Sarajeva ne mogu ni na derbi, fuj!Zagor je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:09Nikako ne mogu shvatiti kako neki navijac iz Sarajeva nece doci, a moze 120% doci, na derbi barem.. Pa jbt raja sa strane dodje: SBK, TK, cak i iz Hercegovine ima grupa momaka koji su redovno na tekmama, a neki ne zele barem na derbi.. Uzmi kisober dodji na sjever zabij se negdje u vrh u cosak.. Il na istok...nece ti niko zamjerit.. Ostavi se **** nargile, svima bi vam u supak uguro..
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Al su zato na sisi, i uplate tiket. Pa na inst. par selfija. Pa kad pobijedimo provocirati svoje poznanike i jarane koji navijaju za Zeljeznicar. I koji isto tako s njima sjede na sisi i prate live tekstualni prenos na nekoj platformi za kladionice.
Zna danasnja omladina zivjeti bas. Puni su elana, avanturistikog duha i akcije.
Zna danasnja omladina zivjeti bas. Puni su elana, avanturistikog duha i akcije.
- FKS -
Bas tako..kupus army je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:14Nije navijaca prica, al hocu da povucemo paralelu o ljubavi, mentalitetu itd. Pisao sam sinoc, bus 50 djecaka iz Janje dolazi na derbi, u dva dana sva mjesta popunjena, a vecina roditelja od te djece ne radi, zamisli kako je njima izdvojiti 30-40 KM za tu djecu, a mudonje iz grada kojima su puna usta Sarajeva ne mogu ni na derbi, fuj!Zagor je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:09Nikako ne mogu shvatiti kako neki navijac iz Sarajeva nece doci, a moze 120% doci, na derbi barem.. Pa jbt raja sa strane dodje: SBK, TK, cak i iz Hercegovine ima grupa momaka koji su redovno na tekmama, a neki ne zele barem na derbi.. Uzmi kisober dodji na sjever zabij se negdje u vrh u cosak.. Il na istok...nece ti niko zamjerit.. Ostavi se **** nargile, svima bi vam u supak uguro..
ma svaki sa strane navijac minimalno ce izdvojititi 25 km.. A taj mudonja iz grada ce max 10 km..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nema mi sladje nego hdmi i na tv prebaciti, jos u hd, jos nema onog suke, a na forumu se usutim da raja misli da sam bioAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 11:11Ne zaboravi nas streamaše škoro. Taman sam kontao da si došao tobe i ussra ga zadnjom rečenicom.![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Hoce li neko raditi stream
Pitam za jarana
Pitam za jarana
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja dolazim, a za ostale me boli qrac... pozivnice vam ne trebaju, samo srce ludo..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trebamo skupit pare za tu djecu iz Janje
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
ja te yebem zeljeznicmare
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Dovodimo Fanima 

Sisic i Guzina aufviderzen
Ako je tacno, to je za mustuluka
-
- Kontakt:
Odlicno za pocetak, ako je tacno 

poslije utakmice bacis komentar tipa: ja onog debila na istoku sto me iznervira psuje sve vrijeme kovacevicuAngelDiMaria je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:26Nema mi sladje nego hdmi i na tv prebaciti, jos u hd, jos nema onog suke, a na forumu se usutim da raja misli da sam bioAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 11:11Ne zaboravi nas streamaše škoro. Taman sam kontao da si došao tobe i ussra ga zadnjom rečenicom.![]()
valjda ce biti kvalitetnih strimova u subotu

You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, EastMadness, Kockoglavi, Kyle88, moram, Proximic, Rodman, striktnosarajevski i 91 gost.