HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Babilon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Babilon » 07 apr 2010, 01:07

carina je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Jao mocna komentatora,kaze prvo poluvrijeme Celik Velez je podsjetilo na vremena kad je Celik harao premier ligom :? ,gdje je on bio proteklih godina Boga pitaj :mrgreen:
Kreso igrac kola!CESTITKE osporavanom Kordicu!
SAD JEDAN zabij u Tuzli ,a ni hat trick nije na odmet! :mrgreen:
Heheh, ma kakav Kordic, Stojanovic najbolji na terenu, pogadjo Kordica....I prvi go, puca na prazan go, i opet pogodi igraca Borca u glavu :D Sreca vasa, onaj Borcev izgubljen u vremenu i prostoru...

Daj vratite HSK svetinju pod hitno iz bana, dosadno bez njega..bar do kupa 8-)
I ja potpisujem peticiju za povratak HSK Svetinja iz banovica,ajmo ima nas dvojica! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 apr 2010, 01:15

Što se Kupa tiče, prolaz možete slobodno da zaboravite. Željo će vam sigurno zabiti jedan gol a vi nama tri vrlo teško. Naša gol razlika u zadnjih 7 utakmica jeste 15:3 uz zanimljivu činjenicu da smo dva od tri gola primili od Zrinjskog iz prekida(smiješni penal i korner) :mrgreen: Pa eto, sretno :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 07 apr 2010, 08:32

nikad_izvini je napisao/la:Što se Kupa tiče, prolaz možete slobodno da zaboravite. Željo će vam sigurno zabiti jedan gol a vi nama tri vrlo teško. Naša gol razlika u zadnjih 7 utakmica jeste 15:3 uz zanimljivu činjenicu da smo dva od tri gola primili od Zrinjskog iz prekida(smiješni penal i korner) :mrgreen: Pa eto, sretno :lol:
Respekt Željezničaru na toj impresivnoj statistici i na trenutno odličnoj formi,ali i mi smo se lagano digli iz zimskog sna i želimo u Evropu.A to nam je najjednostavnike kroz kup...Zato očekujem odličnu utakmicu u uzvratu i težak,ali zaslužen prolaz mog Zrinje.Nadam se da će biti i omogućen TV prijenos... ;)
Poz

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 07 apr 2010, 11:07

Treba nam samo gol u prvom dijelu a onda je sve otvoreno.
Protiv Slobode je bitno izaći nepolomljen i kartoniran. Bodovima se realno na proljeće u Tuzli ne možemo nadati jer su oni u takvoj situaciji.

Za kup je Zrinjski zatražio tv prenos isto kao i iz Vrapčića da bude ali teško da će pristati na to ostale strane.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 07 apr 2010, 13:13

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Treba nam samo gol u prvom dijelu a onda je sve otvoreno.
Protiv Slobode je bitno izaći nepolomljen i kartoniran. Bodovima se realno na proljeće u Tuzli ne možemo nadati jer su oni u takvoj situaciji.

Za kup je Zrinjski zatražio tv prenos isto kao i iz Vrapčića da bude ali teško da će pristati na to ostale strane.

Ne viim razlog zasto Zeljo ne bi pristao na prenost cak sta vise bilo bi odlicno, jedini problem je do ove euromedijee bili ona to prenosila i da li bi BHT htio preonositi i ubaciti u programsku semu
Mes Que Un Club

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 07 apr 2010, 13:32

Iako je protiv Borca u subotu praktički cijelu utakmicu igrao s rasječenom usnom, Igoru Žuržinovu to nije smetalo da bude ponajbolji pojedinac derbija.

- Odmah nakon utakmice sam otišao u bolnicu iz koje sam izašao s tri šava, ali to je manje važno. Pobijedili smo i to je najvažnije, kaže Žuržinov kojem je ovo već peta sezona Pod Bijelim brijegom.

I on je više očekivao od Borca koji je u Mostar doputovao kao vodeći klub Lige i glavni pretendent za naslov prvaka.

- S obzirom da se radilo o prvoplasiranoj momčadi prvenstva očekivao sam protivnika koji će se nadigravati, ali Borac se odlučio na bunker koji smo na kraju ipak uspjeli probiti. Bilo bi nam puno lakše da smo ranije uspjeli doći do prvog pogotka, ali kao što sam već rekao, najvažnije je da smo pobijedili.

Iako tabela to ne potvrđuje, Žuržinov smatra da Zrinjski ima kvalitetniju momčad od klubova kojima danas gleda u leđa. - Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a moje je da smo kvalitetniji od Željezničara i Borca. Ne, nije moje mišljenje promijenila subotnja pobjeda, jer sam isto mislio i prije utakmice protiv Borca. Jesenas smo imali previše problema s ozljedama, neusporedivo više od svih klubova iz vrha, dok nas je ovog proljeća s pravog puta izbacio kiks protiv Zvijezde.

No, Žuržinov je itekako svjestan da njegove riječi neće ništa značiti ako se ova sezona bude karakterizirala “promašenom”, a smatrat će se ako Zrinjski ne bude jedan od četiri bh. predstavnika na međunarodnoj sceni.

- Nekako sam uvjeren da ćemo na kraju sezone svi imati razloga za zadovoljstvo. Usprkos svim problemima s ozljedama i usprkos činjenici da smo imali jako malo sportske sreće, mi smo i dalje u igri. Prvenstvo je još uvijek sasvim otvoreno, a u Kupu sigurno možemo do finala, bez obzira što je Željezničar u prednosti nakon prve utakmice. Sigurno je da nećemo ništa kalkulirati, u svakoj utakmici ići ćemo na pobjedu i nadam se da ćemo biti nagrađeni zbog takvog pristupa, zaključio je Žuržinov.

Najbolja sezona

Žuržinov je Pod Bijeli brijeg došao u ljetnom prijelaznom roku 2005. iz Slavije, a utakmica protiv Borca bila je njegova 132. u dresu Zrinjskog, odnosno 104. u Premier ligi. U ovoj sezoni uspio je preskočiti Stanišu Nikolića (111), Romea Mitrovića (118), Sulejmana Smajića (122) i Ivicu Džidića (127), uskoro će i Velibora Đurića (133), tako da će u knjizi rekorda ispred njega ostati probrano društvo.

- Iz sezone u sezonu sam igrao bolje, iako sam često imao problema s ozljedama. Ni ove sezone me ozljede nisu zaobilazile, imao sam problema s aduktorom, trbušnim zidom i leđima, ali sada su svi ti problemi iza mene i vjerujem da ću završnicu sezone odigrati na visokoj razini, izjavio je Žuržinov.

Moram biti oprezan

Igor Žuržinov nerijetko na terenu djeluje vrlo nervozno pa je često na meti sudaca koji ga “časte” kartonima. Zbog crvenog kartona protiv Travnika morao je preskočiti utakmice protiv Slavije (2:0) i Željezničara (1:1), a u sedamnaest prvenstvenih utakmica u kojima je nastupio skupio je osam žutih kartona, najviše od svih igrača.

- Što se tiče crvenog kartona protiv Travnika mislim da isti nisam zaslužio, iako je činjenica da dobivam previše kartona. Ne volim gubiti, u svakoj utakmici dajem maksimum i zbog takvog pristupa često nervozno reagiram na nepravedne odluke sudaca. Izvan terena sam potpuno mirniji, a to mogu posvjedočiti svi moji prijatelji. Bilo kako bilo, moram biti oprezan u završnici sezone, budući da nam je svaka utakmica od velike važnosti, izjavio je Žuržinov.

Piše: Mario Pandža/Dnevni List

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 apr 2010, 15:05

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Treba nam samo gol u prvom dijelu a onda je sve otvoreno.

Vaš "problem" je što Željo neće doći u Mostar da igra klasični bunker tako da i eventualni primljeni gol neće poremetiti našu koncepciju kao što je recimo poremetio Borcu kada su primili prvi.
Pitanje, ako neko zna, jel utakmica u dnevnom ili večernjem terminu ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 08 apr 2010, 15:10

nikad_izvini je napisao/la:

Vaš "problem" je što Željo neće doći u Mostar da igra klasični bunker tako da i eventualni primljeni gol neće poremetiti našu koncepciju kao što je recimo poremetio Borcu kada su primili prvi.
napisao je neko prije,uzavrela atmosfera vas ceka
utakmica je u nocnom terminu
a osim poraza,sta vas jos ceka??
ima ona pjesma Ultrasa ;)
rezultat 2-0 za PLEMICE

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 apr 2010, 15:24

mostarskiprvak je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:

napisao je neko prije,uzavrela atmosfera vas ceka
utakmica je u nocnom terminu
a osim poraza,sta vas jos ceka??
ima ona pjesma Ultrasa ;)
rezultat 2-0 za PLEMICE
nemojte nam opet pjevati a sad adio a vi nam uzeli dva boda :mrgreen:

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 08 apr 2010, 15:39

vi ste nama uzeli u prvom dijelu sezone 2 boda na grbavici
ponistili ste nam gol cist ko suza
necemo se sada vracati na nemile scene
idemo dalje
KUP JE NAS

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 apr 2010, 15:42

mostarskiprvak je napisao/la:vi ste nama uzeli u prvom dijelu sezone 2 boda na grbavici
ponistili ste nam gol cist ko suza
necemo se sada vracati na nemile scene
idemo dalje
KUP JE NAS
Ono kad je igrac rukom gurnuo loptu,nemila scena sto jes' jes'
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 08 apr 2010, 15:45

Vi ste ubijeni u glavu evo ovu vas sezonu Željo dere samo me strah da ne doživite potop
usred Mostara,valja želji dat dva gola,to nikom nije pošlo za nogom u ovoj polusezoni,a pri tom neprimit jedan,daj realno se zapitajte a ne navijački,nije vam Željo Borac :mrgreen:

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 08 apr 2010, 15:57

ora
Blagoje Bratić je napisao/la:Vi ste ubijeni u glavu evo ovu vas sezonu Željo dere samo me strah da ne doživite potop
usred Mostara,valja želji dat dva gola,to nikom nije pošlo za nogom u ovoj polusezoni,a pri tom neprimit jedan,daj realno se zapitajte a ne navijački,nije vam Željo Borac :mrgreen:
pa i nije
da niema ovakvu pomoc sudija borio bi se za opstanak
borac je tehnicki potkovanija ekipa duplo od zelje
a kad smo onaj bunker probili i to 3 puta i jos nekoliko zicera
sta onda hoce taj zeljo :?:
provukli se u mostaru uz nas polovican sastav i i z jednog kornera,koji gle apsurda nije uopce bio zeljo nam je dao taj gol a realno poluvrijeme trebalo biti 3-0 za nas
jel'se sjecate manijaci
uglavnom sve najbolje zelim ali KUP zaboravite
bicete docekani u mostaru nakon dugo godina malo losije nego sto ste navikli
jer vi to zasluzujete :!:
docekali ste nase igrace i strucni stozer jako ruzno u sluzbenim prostorijama,pa prema tome sta ocekujete kod nas
puno pozdrava

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 08 apr 2010, 16:00

Kad se već javljate na našu temu,onda nebi bilo loše i da čestitate rođendan. ;)

A za kup još je rano prvo trebamo proslaviti rođendan...Otom potom...

Ultras - Zrinjski Mostar 1994-2010

IDEMO PO NOVE POBJEDE

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 apr 2010, 16:34

mostarskiprvak je napisao/la:ora
Blagoje Bratić je napisao/la:Vi ste ubijeni u glavu evo ovu vas sezonu Željo dere samo me strah da ne doživite potop
pa i nije
provukli se u mostaru uz nas polovican sastav i i z jednog kornera,koji gle apsurda nije uopce bio zeljo nam je dao taj gol a realno poluvrijeme trebalo biti 3-0 za nas
jel'se sjecate manijaci
docekali ste nase igrace i strucni stozer jako ruzno u sluzbenim prostorijama,pa prema tome sta ocekujete kod nas
puno pozdrava
Sto se tice te prve utakmice u Mostaru,samo bih citirao Jovica: u drugom poluvremenu smo uspjeli biti ravnopravni Zelji...tako da pada to u vodu,trebali voditi 3-0...provukli ste se dva puta,treci put castite,zemo?A sto se tice doceka,pa navikli smo mi..i nemoj misliti da se bojimo,naprotiv dolazimo u velikom broju da ovjerimo finale...do tada Adio decko :mrgreen:
1921-2011

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 08 apr 2010, 16:45

dakle decko,ja tebi ni nikome od vasih ne prijetim niti imam namjeru
ovo se odnosilo na igrace i vas strucni stozer
e to ti obecavam
a sto se tice utakmice,rekao sam ti da smo igrali bez pola igraca i kao takvi vam trebali uvaliti 3-cu u 1.poluvremenu
a atmosfera sigurno nece izostati u uzvratu
vidimo se u MOSTARU ;)
KUP UZIMA ZRINJSKI :!:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 apr 2010, 21:20

2000/01 Zrinjski zaustavljen od Sarajeva 1:4 ukupnim rezultatom u osimini finala!
2001/02 Zrinjski zaustavljen od Slavije 2:3 ukupnim rezultatom u sesnestini finala!
2002/03 Zrinjski zaustavlje od Leotara 1:1 na penale ispao u polufinalu! Taj isti kup Leotar-Velez 10:0 ukupno 13:2 :mrgreen:
2003/04 Zrinjski ispao opet protiv Slavije u sesnestini finala,jedna utakmica 0:1
2004/05 Zrinjski pustio utakmicu Sirokom u polufinalu ,ukupan rezultat 2:2 ,siroki prosao zbog gola u gostima! :evil:
2005/06 Zrinjski ispao u osmini finala od Modrice 3:3 opet zbog gola u gostima.
2006/07 Zrinjski ispao od Borca,jedna utakmica u sesnestini 3:2.
2007/08 Zrinjski osvajac kupa ,pobjedio Slobodu na penale nakon 3:3 u obe utakmice
2008/09 Zrinjski ispao od Slavije nakon 4:4 opet zbog gola u gostima u polufinalu.
2009/10 Zeljeznicar Zrinjski 3:1
Znaci postigli smo gol u gostima mi ovaj put ,bit ce tesko al ako momci ponove igru kao protiv Borca zadnjih pola sata sanse su nam 50:50!
HSK Zrinjski Mostar

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 apr 2010, 21:39

mostarskiprvak je napisao/la:ora
pa i nije
jel'se sjecate manijaci
puno pozdrava
:lol: Bilo bi 3:0 da je sudija svirao još dva onakva penala :lol: i dobili bi nas da nam je nastavio svirati faulove u napadu ko da je košarka, čudne ofsajde, prekidao naše akcije kada izlazimo sami pred gol.
Gle apsurda, igrač Zrinjskog igra rukom i nije penal :lol: Stvarno ste nerealni :lol: Još se cerekam :lol: Čuj bili bolji a trener im izvršio dvije izmjene u 46 minuti :lol: Mostarski komedijaši :lol:
Uzeli ste nam dva boda, al nema veze, zato letite iz Kupa, imate ligu tamo se ganjajte :lol:

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 09 apr 2010, 08:37

Premijera spota

SVI SMO ULTRASI

[youtube][/youtube]

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 apr 2010, 00:05

NIKAD NAS NIJE VOLIO
Glavna uloga :Rusmir Mrkovic

Cijeloj ovoj priči, tvrde igrači Zrinjskog, je kumovao i sarajevski sudac Rusmir Mrković koji je predvodio sudačku trojku u ovom susretu.

-Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro i sačuvali našu mrežu. Nakon odmora na terenu dolazi do nekoliko uistinu čudnih situacija. Prvi gol smo primili iz indirektnog udarca koji je sudac Mrković pretvorio u slobodni udarac. Mrković i pomoćnici nam nisu dosudili dva čista jedanaesterca na Smajiću i Ramoviću.

Međutim sve se to može nekako i progutati da nam u sudačkoj nadoknadi nisu zabili neregularan gol. Igrač Modriče koji je postigao zgoditak nalazio se barem 5 metara u zaleđu. Barem nam je sad svima jasnije zašto Modriča igra u vrhu domaćeg nogometa, rekao nam je Velimir Vidić, igrač Zrinjskog.

Mrković zbog nekih ranijih utakmica i lošeg suđenja i nije baš omiljen u Zrinjskom. Primjerice domaći navijači još uvijek pamte kada je Mrković prije par sezona na očigled publike iz Mostara oštetio Zrinjskog ne dosudivši mu dva čista jedanaesterca. Slučajno ili namjerno, plemići su upravo tada igrali protiv Modriče.

:drugo poglavlje

Drugo poluvrijeme je bilo dosta slabije nego prvo. Redale su se šanse obje ekipe, ali mreže su mirovale, sve dok više nego loši sudac, Rusmir Mrković na samom kraju utakmice, svira penal za domaćine, koji je očito samo on vidio. Jedanaesterac je izveo Siniša Mulina, koji je donio radost Leotaru. Odmah nakon postignutog gola sudac Mrković je odsvirao kraj utakmice.

:trece poglavlje

Slažem se da bi vjerojatno bilo isto da je sudio netko drugi, ali sudac Rusmir Mrković konstantno sudi na štetu Zrinjskog. Prošle sezone na putu prema naslovu prvaka Mostarcima je sudio četiri puta i zanimljivo da Zrinjski ni u jednoj od tih utakmica nije pobijedio.
Posebno ih je oštetio protiv Modriče (!?) u Mostaru (0:0) kada, što je potvrdila TV snimka, Zrinjskom nije dosudio dva jedanaesterca, a oštetio ih je i u odlučujućoj utakmici za jesenski naslov kada je u Istočnom Sarajevu (2:2) Slaviji već u 5. minuti dosudio nepostojeći jedanaesterac koji je Mitrović obranio.
HSK Zrinjski Mostar

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.