NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 nov 2011, 20:35

Bears put Carimi on injured reserve

Ebiga ne pise nam se dobro :(...taman sa se ponadao da bi se barem on mogao vratiti uskoro, ali ipak i za njega je sezona gotova kao i za Williamsa...veliki hendikep za nas bez daljnjeg...ebiga to su nasa dva igraca koji su izabrnai u prvim rundama, a Williams je bio izabran u prvoj rundi kao 14 pick 2009 godine...nadam se da ce ovi izdrzati i ako imaju laksi raspored nego u ranije odigranim utkamicama, ali svakako jos uvjek ima tu ekipa koje imaju jako dobre odbrane...na krjau krajeva Packersi i Minesota
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 nov 2011, 23:18

Nisam gledao poslijednje dvije tekme Eaglesa, ali evidento sve pici po starom. :lol: Ponovo se olako propusta visoko vodstvo u zadnjoj cetvrtini. :roll: Nakon cetvrte sedmice sam izgubio sve nade za PO, a protekla dva meca su to definitivno i potvrdila. Vakat je da i Andy pokupi prnje iz Grada bratske ljubavi. U ovih dvanaest godina je prodefilovala kamara odlicnih generacija, a klupske vitrine i dalje zjape prazne. :oops: Na dobrom je putu da upropasti mozda i najperspektivniji tim Eaglesa, mada mi ta klapa trenutno lici na jednu obicnu placenicku skupinu. :lol:

Od "ostalih", nekako su mi "Cetres-devetke" najveca senzacija. :mrgreen: Fakat su nevjerovatni, imali bi perfect score da nesretno ne zijanise od pomahnitalog Roma u produzetku (druga sedmica?? :? ).
Der Mann für die entscheidenden Tore.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 18 nov 2011, 23:21

Bill Cowher moja zelja za trenera chargersa od sljedece sezone al nevjerujem tvrdoglav je a.j. cowher je rekao da bi izasao iz penzije samo zbog vec gotovih ekipa odnosno ekipa kojima ne treba rebuildning a savrseni su chargersi i spminju se jos i eaglesi.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 19 nov 2011, 12:26

taj covjek je bas rano otisao sa pozicije :D

mada je bio dugo...garant mu je bilo dosta svega, zasitio se :D trebao je samo promijeniti klub, bilo bi mu zanimljivo opet :)

mada ga ustvari boli i briga...covjek se provodi, familija mu na prvom mjestu ;)

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 19 nov 2011, 13:46

Protiv Eaglesa vjerovatno bez:

Boleya (LB)-istegao je misic ili tako nesto i vjerovatno nece igrati i rookie ce igrati kao lb, lose za nas jer valja igrat protiv mccoya

Tuck(DE)-isto neko istegnuce, ali kaze da ce vjerovatno igrati

Amukamara(CB)-mozda zaigra i tako napravi svoj debi u NFL-u, ocekujem mnogo od njega...mada ce protiv Eaglesa nesto malo odigrati

Beatty(LT)-mozda bude igrao, vjerovatno ne

Bradshaw(RB)- nece igrati i ne trenira jos

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 nov 2011, 18:37

bear grylls je napisao/la:Bill Cowher moja zelja za trenera chargersa od sljedece sezone al nevjerujem tvrdoglav je a.j. cowher je rekao da bi izasao iz penzije samo zbog vec gotovih ekipa odnosno ekipa kojima ne treba rebuildning a savrseni su chargersi i spminju se jos i eaglesi.
Imam filing da Chargersi uzimaju vcrs, pa makar ne igrali Rivers, Gates, V-Jax, Tolbert, Lloyd i Matthews! :mrgreen:

Jedva cekam tekmu, dotad ubit dosadu sa Bengalsima i Ravensima i tekmi na malo poena :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2011, 19:25

Kako ova Tampa ce sad primiti TD bezveze...odbranili se i punter nije uspjeo izbiti loptu , tako da je otrcao za 1st down i od tada Tampa ne moze ih zaustaviti.

Jest ovom Colts navijacu dosadno :)....on je ubjedjen bio da ce Bearse dobiti Detroit i Chargersi :)... hajde vidjet cemo, ali ako budemo igrali kao ove zadnje 4 utakmice ne da ce Chargersi past vec bilo ko drugi :)...znaci secondary i OL trebaju nam biti dobri danas ...mislim ne vjerujem da ce utkamica biti lagana.. svakako ocekujem neizvjesnu utakmicu, ali u ovom trenutku objektivno smo bolja ekipa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 20 nov 2011, 19:35

Ako mathews i tolbert budu dobro trcali mozemo dobiti ovako nista. Treba malo rastereti riversa dobrim trcanjem i da jackson se malo potrudi lik je nevidljiv kroz ovu seriju poraza. Vincent brown ce biti drugi wr danas i gates mora da briljira najbolji te u ligi mora da opravda tu titulu. Ofanzivna linija neznam sta da kazem potpuno nova dielman je otpisan za sezonu neznam stvarno odbrana isto desetkovana dva najbolja igraca nece igrati castillo i phillips trebace nam cudo il jako losa partija odbrane bearsa i fortea :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2011, 19:48

pa i Chicago u 6 utkamica 10 razlicitih OL :)...ebiga nemamo jos dvojicu prvih pickova u OL...ko zna kako ce danas izgledati ebiga...nadam se da ce danas izgledati kao zadnje ove 4 utakmice...zaista sve je bilo na nasoj strani ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 nov 2011, 19:58

Packersi i dalje melju.
Newton vodi u Detroitu :)

Gledam Cowboys - Redskins. Grossman ne moze da se pomjeri.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2011, 20:01

Zeljovac_1921 je napisao/la:Packersi i dalje melju.

ebiga ja jedva cekam da Detroit izgubi, kao i Dallas, onda danas ne moramo ni mi pobjediti :)..samo da oni izgube...samo Dallas haman nece izgubiti ebiga

Jesi li vidjeo kako Tampa otrca TD?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 nov 2011, 20:05

SaltCityAttack je napisao/la:

ebiga ja jedva cekam da Detroit izgubi, kao i Dallas, onda danas ne moramo ni mi pobjediti :)..samo da oni izgube...samo Dallas haman nece izgubiti ebiga

Ma ne vjerujem da ce Pantshersi dobiti Detroita, volio bi radi Newtona ali tesko. Dallas ce ovo uzeti, bez problema.

Nisam vidio sta je bilo?
Eo Peterson se povrijedio, napustio tekmu, ne vjeruju da ce se vracati.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 nov 2011, 20:09

24-7 Panthers
Newton rushing td

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2011, 20:14

Zeljovac_1921 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:

Ma ne vjerujem da ce Pantshersi dobiti Detroita, volio bi radi Newtona ali tesko. Dallas ce ovo uzeti, bez problema.

Nisam vidio sta je bilo?
Eo Peterson se povrijedio, napustio tekmu, ne vjeruju da ce se vracati.

ma jarane covjek otrcao TD 50-60 yardi Packersima i to probio se nevjerovatno... ljudi ga vuku cupaju, a pobjeze im u pm :)... sa dje tamo rezultat 14;10... Tampa se vratila, mogli su sa di TD napravit ebiga...meni vise odgovara da Tampa izgubi jer oni su jos uvjek kandidati za wild card ...bez obzira ako Packersi zijane, ja mislim da Bearsi ne mogu ih dostici nema sanse :)...mislim tad bi donekle i bilo, ali ebiga igramo kod njih tamo tako da tesko tesko :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2011, 20:25

Unisti ova tampa sama sebe protiv Packersa...prvo prvi drive kad su na 20 yardi packersa zaustaivli ih, da bi im covjek otrcao na puntu 1st down i to nije ni posao, vec jednostavno zelio ibjeci blokadu...poslije su primili TD, da bi sad evo ponovo nakon FG, ispucali loptu, koju je kicker zapravo profulao i zakacio samo malo, a Packersi su to samo pokupili i poslije u tom napadu TD napravili ...21:10 je sad rezultat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2011, 20:38

Grossman igra za svoje Bearse :)...vode protiv Dallasa 14:10 vratili su se u potpunosti :)...bravo ako ovkao ostane kazem Bearsi mogu danas i zijanit, ali eto zasto ne pobjedom danas i ovim reuzltatima sebi olaksati put do playoffa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 nov 2011, 20:56

Nevjerovatno kakav raspad sistema kod Billsa, sta im rade Dolphinsi nevjerovatno, steta sto se Miami kasno probudio, Moore bacio 3TD, a od 10 kompletnih pasova ni jedan za Marsalla, ne znam ni igral' covjek, Benglasi greskama odbrane dozvolili Ravensima 2 TD za redom i sansu za treci, al' Flacco bacio INT... 14:7... Grossman tuce Cowboyse, jedan TD trcanjem, jedan pasom, al' u drugom ocekujemo hrpu INT-ova! Steta za TB, dobro su se drzali, sta je ovo Raji trco za TD :lol: :lol:

Salty, nisam bio siguran da ce vas Lionsi uzet, koliko sam sad za Chargerse, eno Oakland dobio, ovo je zadnja sansa Riversu i vidjet ces masine ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 20 nov 2011, 21:12

SaltCityAttack je napisao/la:Grossman igra za svoje Bearse :)...vode protiv Dallasa 14:10 vratili su se u potpunosti :)...bravo ako ovkao ostane kazem Bearsi mogu danas i zijanit, ali eto zasto ne pobjedom danas i ovim reuzltatima sebi olaksati put do playoffa
hahah i mi navijamo za Grossmana veceras, jako tezak raspored imamo, ako Romo i co. izgube veceras odlicno bi bilo :D

Bills :shock:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2011, 21:28

ovaj Detroit ponovo se vratio svasta majkemi pa 4 utkamice ovako se vracaju...samo protiv nas nisu mogli meda :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 20 nov 2011, 21:41

Jao trcanja blounta za tampu tek sad vidio otreso lik odbranu packersa ko slinu.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.