Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Hvala bogu pa nisam dao sugave pare za tekmu 

Realan rezultat. Prilike na obje strane. Belgija drobi i imali smo sreće dosta. Igrači lavovski odradili posao. Sušićeva postavka igre opet katastrofalna, baš kao i protiv Walesa. Nažalost, Sušić će nakon ovih jadnih dva boda iz tri susreta ostati na klupi.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
jbg, najgori moguci rezultat.
Jedna izmjena, hahahahahah, koji kralj. Je li opet nedostatak visokih igraca problem ?
Jedna izmjena, hahahahahah, koji kralj. Je li opet nedostatak visokih igraca problem ?
Sve bi ovo podnosljivo bilo da se Kipar dobio
Vels - BiH / BiH - Belgija
Belgija 4
Wels 7
Izrael 6
Cipar 3
BIH 2
Pametnom dosta!
Odlazi ubleho, odlaziiiiiiiiii!
Wels 7
Izrael 6
Cipar 3
BIH 2
Pametnom dosta!
Zadnja izmjena: Nydalen, dana/u 13 okt 2014, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
U ovakvoj grupi poceti sa porazom i dva remija je ravno katastrofi.
Igramo na kvalitete pojedinaca, dok nijedan od njih ne zna koja mu je uloga na terenu.
Igramo na kvalitete pojedinaca, dok nijedan od njih ne zna koja mu je uloga na terenu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Bio bi zadovoljan da znam da će Belgija sve do kraja dobiti. Ovu utakmicu, baš kao i u Velsu smo mogli dobiti. Šteta za Asmira, no greške se dešavaju i ne ljutim se ni sekunde na njega iako su tu bile naravno prisutne emocije kada je tek gol primio.
Dva meča, dva boda.
Imamo najgoreg trenera u kvalifikacijama i možemo biti presretni radi ta dva boda. Skandirao mu je mali broj publike ime, što je također lijepo jer ljudi malo po malo dolaze sebi, pa vide nevjerovatni nepotizam i neznanje nekoga ko se predstavlja kao trener.
ODLAZI SAFETE!
Dva meča, dva boda.
Imamo najgoreg trenera u kvalifikacijama i možemo biti presretni radi ta dva boda. Skandirao mu je mali broj publike ime, što je također lijepo jer ljudi malo po malo dolaze sebi, pa vide nevjerovatni nepotizam i neznanje nekoga ko se predstavlja kao trener.
ODLAZI SAFETE!
Ahahahahahahahaha, uzeli ste pare na kladionici
Momci poginuli na terenu, naklon do poda. Šteta za Džekinu i Miretovu šansu, ali dobro je, nismo dali belgijancima da se razmašu, Eden neprimjetan, jbg, Asmir je zeznuo sve dobro što je napravio u prvom poluvremenu.

Momci poginuli na terenu, naklon do poda. Šteta za Džekinu i Miretovu šansu, ali dobro je, nismo dali belgijancima da se razmašu, Eden neprimjetan, jbg, Asmir je zeznuo sve dobro što je napravio u prvom poluvremenu.
Igraćemo i mi sa Andorom.Cartman je napisao/la:Nije dovoljno. Zbog Kipra nije dovoljno. 4 boda iza Izraela, imamo utakmicu vise, i 5 iza Velsa. U g0vnima smo do grla.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Bod ravan katastrofi, zašto, zato što će tele, imbecil, moron, papak, sroljo, ostati na klupi i uništiti nas do kraja. Da Bog da ga Bog uzeo ako neće sam 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
"Kako sam se nadala, dobro sam se udala." Idemooo, bod po bod. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Moderator
- Kontakt:
To je za njega plafon 2 bodaNydalen je napisao/la:Belgija 7
Wels 6
Izrael 6
Cipar 3
BIH 2
Pametnom dosta!

Igrali smo i sa Kiprom, ekipu koju je i Izrael i Vels pobjedio. Mi moramo nadoknadit Kipar negdje, a stalno to odgadjamo. Evo vec smo dvije prilike propustili. Sljedeci Tel Aviv, atmosfera ce sigurno bit vatrena i ovi ce ginut. A nas kreten ce opet igrat sa formacijom sa kojom ne znamo za pobjedu.Virtu4l je napisao/la:Ahahahahahahahaha, uzeli ste pare na kladionici![]()
![]()
Igraćemo i mi sa Andorom.Cartman je napisao/la:Nije dovoljno. Zbog Kipra nije dovoljno. 4 boda iza Izraela, imamo utakmicu vise, i 5 iza Velsa. U g0vnima smo do grla.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pogled na tabelu govori vise od 1000 rijeci, mi smo ovdje nosioci grupe bili
Hvala ti Susicu za nevjerovatan historijski start Hebo li te Svaki bik u BiH
Dajte novinari aktivirajte se malo zar nije dosta ovog teleta na klupi
Hvala ti Susicu za nevjerovatan historijski start Hebo li te Svaki bik u BiH
Dajte novinari aktivirajte se malo zar nije dosta ovog teleta na klupi
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Navedi mi reprezentaciju od navedenih koja jos nije igrala sa Andorom, a igrala sa prve 2.?Nydalen je napisao/la:Belgija 7
Wels 6
Izrael 6
Cipar 3
BIH 2
Pametnom dosta!
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 13 okt 2014, 22:46, ukupno mijenjano 3 puta.
Don't believe the hype.
To je tako ako belgija dobije izraela, u sto sam siguran ali do te utakmice kojoj nije poznat datum ovakvo bi stanje trebalo biti nakon sljedeceg kola:Nydalen je napisao/la:Belgija 7
Wels 6
Izrael 6
Cipar 3
BIH 2
Pametnom dosta!
Belgija 7 (domacin walesu i dobijaju ih)
Vels 7 (gubi xd)
Izrael 6 (gubi od nas)
Kipar 6 (dobija andoru)
Bosna 5 (dobijamo izrael)
Zar je stvarno toliko lose ?
Kvale tek počinju

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Mislim, pored svih problema da nakon viđenog veceras ipak idemo na EURO.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
- Kontakt:
bod ko kuca, ali opet SAFETE ODLAZI
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Mrš i ti dosta te vise.. pokazo si kakvo si gov.no od covjeka kad si posle kipra poceo srat protiv Susica, pa kad se malo ohladilo i kad si nasao jos nekih "argumenata" opet po starom.. to samo pokazuje da ovaj forum preozbiljno shvatas i da je tih 20k postova tvoj jadni zivot. Mrš i ti i ubleha umrite zajedno smetljariVirtu4l je napisao/la:Ahahahahahahahaha, uzeli ste pare na kladionici![]()
![]()

Radnicki Lukavac
Može li jednom Medunjanin izvest slobodnjak?
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
J*** mater vidi smijeha, od uha do uha. Izuzetno dobra igra. Strašna ekipa Belgije. Najbolja reprezentacija protiv koje smo do sada igrali. Uspjeh neriješeno. Vrlo teška utakmica protiv mrtvog Velsa. Pa umrle ti j**** debilu jedan! Što mi nisi blizu, joooj poder'o bi te k'o pas novine. 

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 13 okt 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.