Ako je prema jugu, svaku tekmu je tu, zovu ga takso (valjda taksista covjek)AlfredNobel je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:33More biti da je taj.skoroalen je napisao/la: ↑01 dec 2019, 10:43Znam jednog ćelavog s bradom, svaku tekmu je na dnu istoka, skače, hoda, samo ne znam da li psuje jer je hadžija.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 dec 2019, 03:42Nakon ovog, neminovno je da će Musemić otići. Još jedno kolo i mislim da će ga Uprava isplatiti.
Daj Čustu ebem ti život.
P.S. Zna li neko ko je lik s istoka dole skroz stajao, bordo jakna, ćelav, brada. Čitavu tekmu tamo vamo išao, skakao, psovao?
Iz Ilijaša je lik, veliki pitar. Ako mislimo na istog.
Ma to što je hadžija nema veze, današnje hadžije su pet puta veći ološi od ostalih. Naravno, čast izuzetcima i onim pravim vjernicima.
Ma poznat mi frajer odnekud, ali nisam mogao skontati ko je. Čitavu tekmu dole prehodao. Tamo, vamo, skače, psuje, vješa se po ogradi. Prešao više od Tatara na terenu.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1. Morate da shvatite da neko ko se predstavlja kao osoba sa sjevera na jednom forumu otvorenog tipa ne predstavlja cijeli sjever. Tako ni ja.
Ako neko mrzi istok ili zapad, taj nije tu zbog Sarajeva.
2. Kritiku posle zvizdanja sjeveru za Zenicu ste ruku a srce zasluzili. Horde Zla(ili po ovoj novoj "podjeli" zvani sjever) nisu zapalile nijednu jedinu baklju od 2013. godine u Europi, jednom se desilo i odmah zvizduci? Nejse, da se ne vracamo u taj period. Sto je najgore, i to smo vam uvazili eto pa ne palimo na manjim utakmicama, vec na kraju istih. Kritika uvazena.
3. Ko god naziva klosarom i narkomanom "sjeverase" isto nije navijač Sarajeva, na ovom vaktu kada je navijac biti sramota, kada za utakmice Sarajeva odvajas 1/4 plate mjesecno na Sarajevo da bi gledao u prosjeku 55 minuta utakmice na strani. Taj zasluzuje postovanje.
4. Sjever nije psovao nijednom igracu. Ako je uvreda pi.ke i manekeni onda smo svi psovali, jer ne postoji osoba koja nije bar u jednom momentu nazvao nase igrace manekenima. Jedna osoba je psovala jednom igracu- Tataru(nek me ispravi neko ako grijesim), jer je doticni odlucio glumiti Samira Radovca onomad.
5. Svi imaju svoje misljenje anti/pro Husref, nisu ni na sjeveru "Husrefoljupci" svi.
6. Psovalo se navijacima sa istoka koji su uzeli dresove osobama koje su zasluzile da skinu taj dres, ali ne na takav nacin da ga daju navijacima, vec od sramote. Ima trenutaka kad se uzimaju dresovi igracima, svi znamo kad i koji su to trenuci.
7. Sjever je uvijek imao svoje mane. Blago receno je katastrofa sta se ovdje spominje u vezi sjevera. Dodjite na isti pa se uvjerite kakvo je stanje. Nazivate navijače sopstvenog kluba narkomanima, Husrefovoim placenicima, kancerom kluba itd itd.
8. Sto se igre tice, ja Sarajevo volim od prve do cetrdeset pete minute. Sve posle zahtijeva dafene, brufene, leksiliume itd itd. Igra u drugom pol. nam je katastrofa.
9. Uprava nam je katastrofalna.
10. Husrefu losu rijec nikad necu reci, jer je igrao za klub kad nisam bio rodjen i osvojio titulu s klubom kad nisam utakmice na Kosevu vidio, osvojio duplu. Hvala mu za sve.
Nisam zadovoljan njegovim trenerskim poslom i to je to sto cu reci.
11. Sve kritike, prijedloge na racun UNFKS dodjete u udrugu i iznesete. Usput popijete sokić, vopi - dvije markice i pomognete grupi. Ne kontam stvarno koja bi vam to kritika bila? Da kazete da se otjeraju djeca iz prvih redova? Pa ta djeca sto su tu i drze taj sjever na nogama. Sve rade. Zamisli otjeramo djecu iz prvih redova i ko ce onda ostati? Necete vi ostali jer nismo na istoj tribini rodjeni. Sta ako i ta djeca odu? Hoćeš li ti doci u 10 ujutro ili navecer na XY lokaciju da krecis i pripremas koreografije ili bilo sta? Ta djeca to rade, i rade i sve ostalo. Zato su tu gdje jesu. U vrijeme kad se masovno odustajalo od sjevera dobismo djecu koja su najjaca u državi u svakom segmentu. Evo ako postoji neka kritika sjeveru, ako vec necete da je uputite sjeveru, tu su momci sa sjevera koji se potpisuju i pisu pa u pp njima (logickim razmisljanjem protumacite ko je ko i s kakvom ozbiljnoscu i tekstovima se ovdje predstavlja, primjer ne pisi liku koji se zove HzTesanj uz duzno postovanje). Kritika ce 99,9% biti kad tad upućena ili prihvacena.
Pozdrav svima.
2. Kritiku posle zvizdanja sjeveru za Zenicu ste ruku a srce zasluzili. Horde Zla(ili po ovoj novoj "podjeli" zvani sjever) nisu zapalile nijednu jedinu baklju od 2013. godine u Europi, jednom se desilo i odmah zvizduci? Nejse, da se ne vracamo u taj period. Sto je najgore, i to smo vam uvazili eto pa ne palimo na manjim utakmicama, vec na kraju istih. Kritika uvazena.
3. Ko god naziva klosarom i narkomanom "sjeverase" isto nije navijač Sarajeva, na ovom vaktu kada je navijac biti sramota, kada za utakmice Sarajeva odvajas 1/4 plate mjesecno na Sarajevo da bi gledao u prosjeku 55 minuta utakmice na strani. Taj zasluzuje postovanje.
4. Sjever nije psovao nijednom igracu. Ako je uvreda pi.ke i manekeni onda smo svi psovali, jer ne postoji osoba koja nije bar u jednom momentu nazvao nase igrace manekenima. Jedna osoba je psovala jednom igracu- Tataru(nek me ispravi neko ako grijesim), jer je doticni odlucio glumiti Samira Radovca onomad.
5. Svi imaju svoje misljenje anti/pro Husref, nisu ni na sjeveru "Husrefoljupci" svi.
6. Psovalo se navijacima sa istoka koji su uzeli dresove osobama koje su zasluzile da skinu taj dres, ali ne na takav nacin da ga daju navijacima, vec od sramote. Ima trenutaka kad se uzimaju dresovi igracima, svi znamo kad i koji su to trenuci.
7. Sjever je uvijek imao svoje mane. Blago receno je katastrofa sta se ovdje spominje u vezi sjevera. Dodjite na isti pa se uvjerite kakvo je stanje. Nazivate navijače sopstvenog kluba narkomanima, Husrefovoim placenicima, kancerom kluba itd itd.
8. Sto se igre tice, ja Sarajevo volim od prve do cetrdeset pete minute. Sve posle zahtijeva dafene, brufene, leksiliume itd itd. Igra u drugom pol. nam je katastrofa.
10. Husrefu losu rijec nikad necu reci, jer je igrao za klub kad nisam bio rodjen i osvojio titulu s klubom kad nisam utakmice na Kosevu vidio, osvojio duplu. Hvala mu za sve.
11. Sve kritike, prijedloge na racun UNFKS dodjete u udrugu i iznesete. Usput popijete sokić, vopi - dvije markice i pomognete grupi. Ne kontam stvarno koja bi vam to kritika bila? Da kazete da se otjeraju djeca iz prvih redova? Pa ta djeca sto su tu i drze taj sjever na nogama. Sve rade. Zamisli otjeramo djecu iz prvih redova i ko ce onda ostati? Necete vi ostali jer nismo na istoj tribini rodjeni. Sta ako i ta djeca odu? Hoćeš li ti doci u 10 ujutro ili navecer na XY lokaciju da krecis i pripremas koreografije ili bilo sta? Ta djeca to rade, i rade i sve ostalo. Zato su tu gdje jesu. U vrijeme kad se masovno odustajalo od sjevera dobismo djecu koja su najjaca u državi u svakom segmentu. Evo ako postoji neka kritika sjeveru, ako vec necete da je uputite sjeveru, tu su momci sa sjevera koji se potpisuju i pisu pa u pp njima (logickim razmisljanjem protumacite ko je ko i s kakvom ozbiljnoscu i tekstovima se ovdje predstavlja, primjer ne pisi liku koji se zove HzTesanj uz duzno postovanje). Kritika ce 99,9% biti kad tad upućena ili prihvacena.
Pozdrav svima.
7 1 2 1 0
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Husrefe yebemo ti oba sina debila!emir79 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:30Govori Serbecicu, vidi se pokret ruke gdje je uperio, a sudija jos nije ni dosao do Serbecica. ja sto sam skontao par rijeci. Napolje i tako si hrabar... bar sam tako skontao jbg.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:20Šta tačno kaže i ko govori, ne mogu da skontam?ElCartel11 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:14Kome ovo kocijas govori Serbecicu, sudiji, igracu zeljkana sto lezi?
![]()
al u svakom slucaju upuceno je Serbecicu, a i Serbecic se na kraju okrenu prema njemu.
I nije Husref, nego Osim. jbt. sto ljudi pate za time da popljuju Husrefa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Volim te Sarajevo Allaha mi dragog, volim te svim srcem i uvijek ću te voljeti. Bio Husref tu, peti, deseti. Zauvijek u srcu mom!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nasi su danas imali razgovor sa Husrefom,koji je dugo potrajao,ponudjen mu sporazumni raskid nakon Zvijezde,ne zeli da cuje,za sve je optuzio igrace.
Samo Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
I cesto na kraju ostane i dere se Sabrina volim te, Sabrina volim teAlfredNobel je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:33More biti da je taj.skoroalen je napisao/la: ↑01 dec 2019, 10:43Znam jednog ćelavog s bradom, svaku tekmu je na dnu istoka, skače, hoda, samo ne znam da li psuje jer je hadžija.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 dec 2019, 03:42Nakon ovog, neminovno je da će Musemić otići. Još jedno kolo i mislim da će ga Uprava isplatiti.
Daj Čustu ebem ti život.
P.S. Zna li neko ko je lik s istoka dole skroz stajao, bordo jakna, ćelav, brada. Čitavu tekmu tamo vamo išao, skakao, psovao?
Iz Ilijaša je lik, veliki pitar. Ako mislimo na istog.
Ma to što je hadžija nema veze, današnje hadžije su pet puta veći ološi od ostalih. Naravno, čast izuzetcima i onim pravim vjernicima.
Ma poznat mi frajer odnekud, ali nisam mogao skontati ko je. Čitavu tekmu dole prehodao. Tamo, vamo, skače, psuje, vješa se po ogradi. Prešao više od Tatara na terenu.![]()

1946~
-
- Kontakt:
Najjači post ovdje i sa ovim postom bi trebalo da bude završena tema što se tiče sjevera.stb je napisao/la: ↑01 dec 2019, 22:051. Morate da shvatite da neko ko se predstavlja kao osoba sa sjevera na jednom forumu otvorenog tipa ne predstavlja cijeli sjever. Tako ni ja.
Pozdrav svima.
Imamo puno puno važnijih stvari za raspravljati, šef, kako skrpit ekipu za Ugljevik, prijelazni rok, moguci kandidati za trenera itd itd.
Šta nam je sa Hebom? Zna li se išta? I zaboravilo se da je čovjeka hitna odvukla koliko nas je Husref svojim peksinlukom zadeverao.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Naravno da ne želi da ide kad voli Sarajevo više od svog života

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Pitao sam hilmaga za konkretan odgovor, ne za taj šablonski u stilu Husrefa.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Da je htio sporazumni raskid, ne bi se ljetos borio za otpremnu klauzulu u ugovoru.
Da ne prihvata krivicu i da optuzuje igrace takodjer nije nista novo.
Tako da ovaj post nije rekao nista konkretno, taman i da jeste istina u pitanju
1946~
Izdrzi Husrefe, pare su uz tebe.
Volim Sarajevo vise od zivota, a pare jos vise
Da mi je jos samo jednu titulu sa Sarajevom i jedno 100 000 za raskid pa da umrem
Kip ispred koseva!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakav klosar jel moguce, al nista sto nismo znali, pat pozicija nece sam da ide a uprava nema sanse da mu da otkaz zbog odstete, “ legenda” nasa
Ja licno bi pored njega otjerao i par igraca, npr Tatara Rahmana Velkoskog od ovih starih, a ovo sto je Hadzija doveo sve nabit nogom osim Serbecica
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Gdje je i šta radi Kamuflirani? Jel to kolektivna slava u porodici jer se potego otkaz i klauzula?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ma daj brate kakvo tjeranje igraca sta vam je. Pa jeste vi svjesni da je on velikoj vecini nasih igraca ubio i formu i moral i zelju za igrom. Ne mogu Benjo i Rahman zaboravit igrat lopte za par mjeseci... jednostavno je doslo do zasićenja pojedinih, ne mogu ljudi vise da trpe psovanje i galamu. Uzmite sebe u obzir da vam neko na poslu stalno psuje galami nabraja spominje najmilije,dokle biste izdrzali ?Inijesta je napisao/la: ↑01 dec 2019, 22:59Kakav klosar jel moguce, al nista sto nismo znali, pat pozicija nece sam da ide a uprava nema sanse da mu da otkaz zbog odstete, “ legenda” nasa
Ja licno bi pored njega otjerao i par igraca, npr Tatara Rahmana Velkoskog od ovih starih, a ovo sto je Hadzija doveo sve nabit nogom osim Serbecica
Druga stvar pojedincima je ubio formu mijenjanjem pozicija.
Oremus nije zadnji vezni, Krste nije zadnji vezni, Tatar igra na pogresnoj strani, Dzafi daje prvu postavu covjek se samo vratio poslije teske bolesti (Dzafa se treba najmanje kriviti za ona dva gola iako jest jednim dijelom krivac). Na terenu niko nikog ne postuje, nema nekog finog odnosa, najbolji primjeri za to su Lazic i njegova izjava sinoc i onaj Rahmanov izlazak.
Slazem se da ima skarta kojeg se treba rijesiti kako bi se platni spisak oslobodio, ali Benjo, Rahman, Stanoje, Lazic, Serbecic, Kovacevic, Hebibovic, Ahmetovic pa vjerujem i Oremus i Gavric su igraci koje treba apsolutno sto duze zadrzati uz akademce naravno. Ovo ostalo pokusati popuniti sto boljim pojacanjima. Pa majku mu **** kad pogledas svaki iole ozbiljniji balkanski klub ima po jednog ili dva kapitalna igraca. Valjda mozeno i mi priustit sebi.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ha koji levat, cuj preuzeo krivicu, i kaze sam ce napustit ako je u njemu problem..."Danas je bio takav dan da ponekad nemaš objašnjenja za neke stvari. Puno nam se toga negativnog dogodilo. Poraz ide na moju kapu, ja sam taj tko je kriv, ne momci, nego ja. U pobjedama se nismo uzvisili, tako se u porazima nećemo poniziti. Držat ćemo dalje svoj plan. Nastojat ćemo to u sljedećoj utakmici pokazati", kazao je Burić, prenosi Ind.ex.hr.
Navijači su tražili njegovu ostavku, no on to ne želi učiniti.
"Vi znate mene da sam maksimalno koncentriran, što se mene tiče ja bih nastavio dalje i imam veliku želju za daljini rad. Ako sam ja problem, onda je to najmanji problem. Rijeka nam je očitala lekciju kako jednostavno doći do pobjede.
Rezultat 4:0 nije objektivan. Rijeka je zadnjih deset minuta sve što je zapucala pogodila. Takvih dana ima. Moramo se skupiti i reći jedan drugome što smo napravili, a što ne. Dogodi se ovakav poraz, jako mi je žao navijača, mi nismo ispunili što smo htjeli", dodao je Burić.
1946~
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HeavyBassBlues, keli, nedimmmm1337 i 31 gost.