Ne možeš ništa drugo ni očekivati od janjanskog kljuseta, jer ono voli Saraj'vo više od života.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brate, on sto je odigro protiv Veleza i gurbeta, tri Neretve ga ne mogu saprati. Direktno krivac za drugi gol gurbeta, na sredini gubio lopte na obje tekme. Za mene je zavrsio taman da proigra ko Ronaldo..FoSte95 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 10:45Čovjek nije igrao preko dva mjeseca i ti ga ublehom zoveš....... Oremuš je strašan igrač i to će na proljeće pokazati. Gavriš isto tako nije toliko loš kao što pišete.
Milanović, Guzina totalno razočarali, Letić isto tako........
Čitam kao CZV ako im miloje ode idu po Vinka, nadam se da nam ga neće ispred nosa uzeti
Historicar je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:35Dođe mi iskreno da plačem zbog odlaska Crepulje.Klub mu se bori za titulu, on jedan od najboljih zadnjih veznih u ligi, zar se nije mogao postici dogovor
Sto je najgore oni koji sada najvise kritikuju husrefa su tada to zdusno opravdavali. Mrsko mi sad izvlaciti te postove.bordopoeta je napisao/la: ↑02 dec 2019, 10:59Historicar je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:35Dođe mi iskreno da plačem zbog odlaska Crepulje.Klub mu se bori za titulu, on jedan od najboljih zadnjih veznih u ligi, zar se nije mogao postici dogovor
E, jarane, njega je lično JEDANJEODNJIH otjerao, bar se tako ovdje pisalo.
Stavi golmana u napad i otjeraj ga sto nije dao nijedan go.ledesma je napisao/la: ↑02 dec 2019, 10:50Brate, on sto je odigro protiv Veleza i gurbeta, tri Neretve ga ne mogu saprati. Direktno krivac za drugi gol gurbeta, na sredini gubio lopte na obje tekme. Za mene je zavrsio taman da proigra ko Ronaldo..FoSte95 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 10:45Čovjek nije igrao preko dva mjeseca i ti ga ublehom zoveš....... Oremuš je strašan igrač i to će na proljeće pokazati. Gavriš isto tako nije toliko loš kao što pišete.
Milanović, Guzina totalno razočarali, Letić isto tako........
Čitam kao CZV ako im miloje ode idu po Vinka, nadam se da nam ga neće ispred nosa uzeti
Naji molim te ko ga je branio a sad pljuje?zagorski je napisao/la: ↑02 dec 2019, 11:05Sto je najgore oni koji sada najvise kritikuju husrefa su tada to zdusno opravdavali. Mrsko mi sad izvlaciti te postove.bordopoeta je napisao/la: ↑02 dec 2019, 10:59Historicar je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:35Dođe mi iskreno da plačem zbog odlaska Crepulje.Klub mu se bori za titulu, on jedan od najboljih zadnjih veznih u ligi, zar se nije mogao postici dogovor
Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 11:36Bit ce Orumuš vrh kad prodje pripreme..Kod mene ima on jos kredita samo zbog onog gola protiv celtica:)
Istina,a ako vec nas trener aka.209 k maraka ostane trener nadam da je dosao pameti i da ce otici popusiti **** jeleskovicu da se vrati,ili neki dobar strani kondicioniZip je napisao/la: ↑02 dec 2019, 11:53Naji molim te ko ga je branio a sad pljuje?zagorski je napisao/la: ↑02 dec 2019, 11:05Sto je najgore oni koji sada najvise kritikuju husrefa su tada to zdusno opravdavali. Mrsko mi sad izvlaciti te postove.bordopoeta je napisao/la: ↑02 dec 2019, 10:59
Ja koliko znam, par nas je odmah u startu ovde pisalo protiv imenovanja njega na SSS....
Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 11:36Bit ce Orumuš vrh kad prodje pripreme..Kod mene ima on jos kredita samo zbog onog gola protiv celtica:)
Pa normalno da ima...
Najlakse je odmah optuziti igraca, koji je slusao trenera sta da radi na pripremama, i gledaj gdje nas je to dovelo.. Da mi ne mozemo poluvrijeme odigrati...
Unistio nam je ekipu, bezmudi trener...
Sad neki pokusavaju da prebace na igrace sto ne trci, a ovaj ih nije spremio da trci..
fuj, nikadSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 12:05Evo vraca se Bilbija u kukuruz ligu..Iako nas je izdao kao najveca pizda ne mogu reci da nam ne bi dobrodosao ..
Covjek je dokazani golgeter i treba nam.takav napadac..
Zna čovjek odmah, šta ti je. Skauti i analitičari Barce i Reala na aparatima.
Stvarno se nekad iznenadim kako ima glupih komentara.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2019, 12:35Zna čovjek odmah, šta ti je. Skauti i analitičari Barce i Reala na aparatima.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, EastMadness, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, plisek, Rajvosa4ever i 114 gostiju.