Igra se al ce bit bas bas teska borba za ulazak, imat ces nas gosk i igman i plus starosjedioce mislim da ce iduce sezone ulazak u PL kostat troduplo viseDamirT je napisao/la: ↑25 okt 2024, 08:34Nek idu vala. I jest bio cirkus s kime smo sve raspravljali. Sto se tice bodova, hebes ga, igra se fudbal i u federalnoj. Sklapati tim za tu sljedecu sezonu, ova je izgubljena 99.8%.crvenocrnitz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:50Ode "čaršija", odoše i mnogi nickovi i oni što su bili i za i protiv a nestade i diskusija... Samo ostadoše 2 yebena boda u 10 utakmica...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Ima Azmir para ne sikeraj se....mirsonetz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 13:35Igra se al ce bit bas bas teska borba za ulazak, imat ces nas gosk i igman i plus starosjedioce mislim da ce iduce sezone ulazak u PL kostat troduplo viseDamirT je napisao/la: ↑25 okt 2024, 08:34Nek idu vala. I jest bio cirkus s kime smo sve raspravljali. Sto se tice bodova, hebes ga, igra se fudbal i u federalnoj. Sklapati tim za tu sljedecu sezonu, ova je izgubljena 99.8%.crvenocrnitz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:50Ode "čaršija", odoše i mnogi nickovi i oni što su bili i za i protiv a nestade i diskusija... Samo ostadoše 2 yebena boda u 10 utakmica...
Stize jos jedan igrač, napadač... Valjda se na zimu rijesimo Kunica, Haracica i mnogih drugih baletana...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nije da nema, ali
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Naravno, sansa uvijek postoji. Sad koliko je to realno...Rimes87 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 11:08Znači ima 0.2% šanse da se ostane... Nada zadnja umireDamirT je napisao/la: ↑25 okt 2024, 08:34Nek idu vala. I jest bio cirkus s kime smo sve raspravljali. Sto se tice bodova, hebes ga, igra se fudbal i u federalnoj. Sklapati tim za tu sljedecu sezonu, ova je izgubljena 99.8%.crvenocrnitz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:50Ode "čaršija", odoše i mnogi nickovi i oni što su bili i za i protiv a nestade i diskusija... Samo ostadoše 2 yebena boda u 10 utakmica...![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koliko su nam srozali klub da je kvota na nas na domacem terenu gdje je velika cetvorka strahovala doci 9.50
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Mi imamo sansu jedino ako 4 ekipe vec veceras istupe iz lige
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Bravo "carsijaneri", kvota na pobjedu Slobode 12, svaka vam cast, srozali ste nekadasnji strah i trepet za Zvezdu, Partizan i ostale velike klubove na kvotu 12 za pobjedu Slobode i to na Tusnju......smradovi
......obrazli ste momci

🔴⚫️
- RollingPaper
- Kontakt:
Kvota je 15 trenutno.
Manja kvota bi bila na Gornji Rahic da igraju protiv Zrinjskog u Rahicu
Manja kvota bi bila na Gornji Rahic da igraju protiv Zrinjskog u Rahicu
Vece su sanse da osvojimo kup nego da danas dobijemo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gdje su i sta kazu sad oni akademici iz prijatelja Slobode, da se oglase sta im kolege(kokuzi i mentalna bijeda) iz "akdemskog kruga" uradise od kluba.
🔴⚫️
Danas roditelji ne smiju voditi djecu na utakmicu, nazalost djeca nece moci shvatiti da su neki cika Aco, cika Mario i ostala carsijska bagra doveli klub na nivo neke ekipe sa termina. Jer ja i moje generacije smo sa ocevima gledali na Tusnju velike timove na koljenima i to je bilo neko normalno vrijeme kada su Slobodu vodili neki veliki momci a ne kokuzi i polupismeni majmuni.
🔴⚫️
U Premieru kvota 18
, jel se zna bar koliko cemo golova primit da uplatim sta bar neku korist da imamo

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Namjestio X danas i da vrati u ova ulozena "pojacanja".
Zapratite me za jos preporuka.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kvota povecana na 18
Kakva bi bila da igramo u Mostaru, jedno 35

Kakva bi bila da igramo u Mostaru, jedno 35

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Svi u odbranu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.