FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PointBlank
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PointBlank » 14 apr 2021, 17:10

Valter je napisao/la:
14 apr 2021, 16:51
Te Nalić, te Baka, te Drulović, te Lalatović ...

Zna li iko je li Amar još u klubu ili je samo navijač.
Uskoro mi istiće članska pa da znam.
Na svu srecu pa ne moras produzavati :wave:

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 apr 2021, 17:12

Manijaci, jeste li vi uopšte svjesni da mi nemamo para, i da smo kokuzi? Kakav crni Slišković, ne bi ispod 10 milja plate radio, odakle? Nama treba trener koji će forsirati mlađe igrače. Mislite da je Slišković taj tip trenera? Došao je na razgovor sa rukama u džepovima. Baš me čudi od čovjeka sa 60 godina da nije zadnja 3 dana radio po 24 sata da bi spremio projekat kako ćemo sa minimalnim budgetom uzeti titulu, kup, i promovisati 5-6 mladih igrača.
U ovom momentu (bar po meni) nama treba trener do kraja sezone. Sa samo jednim ciljem, guranje mladih igrača u prvu ekipu. Miličević, Duraković, Kulašin, Gasal, i možda još neki iz OP. U isto vrijeme kopati po manjim sredinama i tražiti isto tako za slijedeću sezonu. Shvatate li da će naš budget minimalno biti za pola manji nego ovaj, koji u stvari i nemamo, jer ne isplaćujeme niti plate niti dugove?
Ne zanosite se da bilo kako možemo u Europu ove godine, ako nećeš sada dati omladincima šansu kada ćeš. Ko je otrov u svlačionici, već sada ih skloni da ne truju djecu. Odigraj bez pritiska.
U isto vrijeme napravi novu skupštinu, UO i NO spremi budgete, odredi minimalne ciljeve za iduću sezonu, ne spominji niti titule, niti bilo kakave trofeje, igraj trkački nogomet, presing, borbu za svaku loptu. NIje neka filozofija svega mi...

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 14 apr 2021, 17:14

Valter je napisao/la:

Takvi i ne trebaju uzimati članske :nene:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 apr 2021, 17:19

VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 17:12
Nama treba trener koji će forsirati mlađe igrače.
Treba, ali Uprava nije nasla takvog kandidata. Ocigledno ne zele taj nacin rada i imaju skroz nesto drugo u glavi. Ne mora Baka, ali nemoj ni Nalica. Da je neko drugi ko zna sa mladjim ostao u ovom uzem krugu sa Bakom nikakav problem. Medjutim, ostao Nalic koji ti ne moze garantovati nista osim da ce ubrzo biti ismijan kod starijih koji su poznatiji od njega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Lavor
Kontakt:

Post Postao/la Lavor » 14 apr 2021, 17:19

Valter je napisao/la:

Ovo je pravi navijac 😂😂

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 apr 2021, 17:23

LjoZee je napisao/la:
14 apr 2021, 17:19
VeteranSA je napisao/la:
Nama treba trener koji će forsirati mlađe igrače.
Treba, ali Uprava nije nasla takvog kandidata. Ocigledno ne zele taj nacin rada i imaju skroz nesto drugo u glavi. Ne mora Baka, ali nemoj ni Nalica. Da je neko drugi ko zna sa mladjim ostao u ovom uzem krugu sa Bakom nikakav problem. Medjutim, ostao Nalic koji ti ne moze garantovati nista osim da ce ubrzo biti ismijan kod starijih koji su poznatiji od njega.
Eto po meni je Nalić baš taj za forsiranje mladih igrača. A na stare svakako i ne računaš, pa koji se god ****, odstraniš ga iz ekipe, vrlo lako rješivo. Inače ja bi za ovih 6- 7 tekmi stavio Joldića, ali on nešto nije za to...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 apr 2021, 17:29

VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 17:23
Eto po meni je Nalić baš taj za forsiranje mladih igrača. A na stare svakako i ne računaš, pa koji se god ****, odstraniš ga iz ekipe, vrlo lako rješivo. Inače ja bi za ovih 6- 7 tekmi stavio Joldića, ali on nešto nije za to...
Joldic i ne treba jer covjek nije ni poceo karijeru seniorsku. Od 8 utakmica nek izgubi ili ima skor ovako ko Amar ne bi ga niko htio poslije. Kad bi dvije stavio Durakovica sad pored Alispahica zdravog sumnjam da bi se dobro proveo. Jednostavno do kraja ih ne smijes dirati i onda svako svojim putem jer isticu ugovori. S tim da ce ti i sljedece sezone vjerovatno ostati ako nista Zec, Stilic i Kosoric od starijih. Tako ce i za Nalica biti.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 apr 2021, 17:34

Vidjećemo, ali prizivanje ovog ostarjelog kockara i pijanca govori koliko mi svi zajedno fakat znamo i o lopti i o Želji....

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 14 apr 2021, 17:35

VeteranSA je napisao/la:
Manijaci, jeste li vi uopšte svjesni da mi nemamo para, i da smo kokuzi? Kakav crni Slišković, ne bi ispod 10 milja plate radio, odakle? Nama treba trener koji će forsirati mlađe igrače. Mislite da je Slišković taj tip trenera? Došao je na razgovor sa rukama u džepovima. Baš me čudi od čovjeka sa 60 godina da nije zadnja 3 dana radio po 24 sata da bi spremio projekat kako ćemo sa minimalnim budgetom uzeti titulu, kup, i promovisati 5-6 mladih igrača.
U ovom momentu (bar po meni) nama treba trener do kraja sezone. Sa samo jednim ciljem, guranje mladih igrača u prvu ekipu. Miličević, Duraković, Kulašin, Gasal, i možda još neki iz OP. U isto vrijeme kopati po manjim sredinama i tražiti isto tako za slijedeću sezonu. Shvatate li da će naš budget minimalno biti za pola manji nego ovaj, koji u stvari i nemamo, jer ne isplaćujeme niti plate niti dugove?
Ne zanosite se da bilo kako možemo u Europu ove godine, ako nećeš sada dati omladincima šansu kada ćeš. Ko je otrov u svlačionici, već sada ih skloni da ne truju djecu. Odigraj bez pritiska.
U isto vrijeme napravi novu skupštinu, UO i NO spremi budgete, odredi minimalne ciljeve za iduću sezonu, ne spominji niti titule, niti bilo kakave trofeje, igraj trkački nogomet, presing, borbu za svaku loptu. NIje neka filozofija svega mi...
Od A do Z ovo je jedina istina :thumbup:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 14 apr 2021, 17:36

VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 17:34
Vidjećemo, ali prizivanje ovog ostarjelog kockara i pijanca govori koliko mi svi zajedno fakat znamo i o lopti i o Želji....
Po čemu zaključuješ ? :shifty:
U početnom sastavu imaš barem 5 takvih minimalno. Mene iskreno ne zanima šta oni rade u slobodno vrijeme osim ako se desi neko veličanje ratnih zločinaca ... Mene interesuje da oni igraju i pobjeđuju osvajaju pehare a privatan život je njihova stvar
Brko iz druge galaksije!!!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 14 apr 2021, 17:38

Ima li kakvih novih insajderskih..
Na poslu sam ko bi vas upratio štancate postove haos :kafa:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 14 apr 2021, 17:39

KANA je napisao/la:
14 apr 2021, 17:35
VeteranSA je napisao/la:
Od A do Z ovo je jedina istina :thumbup:
Imamo pravo diskutovati i nadati se :yawn:
Brko iz druge galaksije!!!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 14 apr 2021, 17:43

PointBlank je napisao/la:
14 apr 2021, 17:10
Valter je napisao/la:

Ne potičem nikoga da me slijedi. Način ulaska u klub 2019 i sve što se poslije dešavalo od licenci i inih stvari mi kažu-za sada NE.
A tek ovaj "đentlmenski dogovor", je.bo lud zbunjenog.
Što se tiče reakcije "molera" nisam ni očekivao nešto drugo.
Inače ubijeđen sam da sam mnogo više novaca potrošio na ŽELJU (ponavljam na ŽELJU) nego ti

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 apr 2021, 17:44

Sve se slazem sa Veteranom.Daj ba djecu ustvari nisu to ni djeca 20 kuka je samo u nas djete.Postavit 3 uslova.Brz jak i nema cigara cuga sisa a bogumi ni baklava.Dakle brzina cvrstoca disciplina sportski zivot i tek onda ide tehnika udarac pas dribling glava.Osnova je to da bi uopste poceo da licis na fudbalera.

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 14 apr 2021, 17:47

Valter je napisao/la:
14 apr 2021, 17:43
PointBlank je napisao/la:
14 apr 2021, 17:10
Valter je napisao/la:

Ne potičem nikoga da me slijedi. Način ulaska u klub 2019 i sve što se poslije dešavalo od licenci i inih stvari mi kažu-za sada NE.
A tek ovaj "đentlmenski dogovor", je.bo lud zbunjenog.
Što se tiče reakcije "molera" nisam ni očekivao nešto drugo.
Inače ubijeđen sam da sam mnogo više novaca potrošio na ŽELJU (ponavljam na ŽELJU) nego ti
Kakav ba ti, sta si ti potrosio? Ti si obicni ljigavi pitar koji pere na nasoj temi.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 14 apr 2021, 17:48

VeteranSA je napisao/la:
:tokralju:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 apr 2021, 17:49

Kao i starijim i mladjim moras osigurati dobrog trenera. Njima je cak bitnije da je to neko zna i ko ima neki rezultat iza sebe. Onda je trebalo 4 kandidata tog profila iskopati. U mojoj glavi ili onako sam zapamtio Nalic je trener (period Slobode i TC) koji nije imao rezultat i nije nikog od mladih gurnuo, razvio. Vise mi je tip koji radi sa igracima koje mu das bez neke vizije sta hoce pa ako se poklopi, poklopi. Sa Slobodom i TC se nije poklopilo, a eto TC je imala para, Sloboda ne. Znaci u dvije razlicite situacije je radio.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 14 apr 2021, 17:49

Alipasino je napisao/la:
14 apr 2021, 17:44
Sve se slazem sa Veteranom.Daj ba djecu ustvari nisu to ni djeca 20 kuka je samo u nas djete.Postavit 3 uslova.Brz jak i nema cigara cuga sisa a bogumi ni baklava.Dakle brzina cvrstoca disciplina sportski zivot i tek onda ide tehnika udarac pas dribling glava.Osnova je to da bi uopste poceo da licis na fudbalera.
Eh druze, da mi imamo takvih... kod nas se igraci proslave malo u juniorima i idemo cigar, grey goose radi kurcenja, shisha, koke, nocni zivot... oni sebi vec u glavi kevin de bruyne, a zapravo kita. Jer da imamo djece takvog mentaliteta bilo bi i igraca, al nemamo, nazalost.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 apr 2021, 17:50

Za Nalića je onaj koji broji pare, a ovi koji ćunom ne mrdaju su za Sliškovića....šta bi vi?
I nama je trener u ovom momentu najmanje bitna stavka. Još samo treba da Jasko povuče ručnu, da popizdi i fakat napusti sve. To bi igranka bila prava...

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 14 apr 2021, 17:55

VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 17:50
Za Nalića je onaj koji broji pare, a ovi koji ćunom ne mrdaju su za Sliškovića....šta bi vi?
I nama je trener u ovom momentu najmanje bitna stavka. Još samo treba da Jasko povuče ručnu, da popizdi i fakat napusti sve. To bi igranka bila prava...
Tu su "moleri", oni će obezbjediti novce.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 48 gostiju.