Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Nisam odavno vidio veće amatere od ovih sa Face TV-a. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- schweinsteiger
- Kontakt:
hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhahahahaGenghis je napisao/la:Velid Spaho je najbolji komentator od svih koji trenutno rade na BHT ili FTV ... mada sa druge strane to ne mora biti neki veliki kompliment ...
#miasanmia
Moze nekog nervirat njegov glas i slicno..
al brate stavi na jednu stranu Kemu,Velida,Igora,Zorana i Marijana..
on sam je jednostavno zanimljiv kao i utakmica.
al brate stavi na jednu stranu Kemu,Velida,Igora,Zorana i Marijana..
on sam je jednostavno zanimljiv kao i utakmica.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- harebianconero
- Kontakt:
Meni je najdraže bilo slušati Bahu dok igra repka BiH, a ovako ove obične utakmice godi mi duo sa OBN-a, Adis i Saša.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakva je ovo televizija Face tv? Od skora je na totalu i vidim prenose Sarajevo, sinoć Želju.... Ala Marjan smara...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Danas gledam TdF na ES1 i prebacim slucajno na ES2. Ono tamo neki azijatski sport (sepak takraw ili tako nesto), neka mesavina odbojke i fudbala. Ali komentator je ubio: em derpeovski glasic, em provaljuje gluposti, em je klasican bot za ovu disciplinu, em 1 drkomansko ponasanje i omalovazavanje inteligencije gledalaca...
Strasno je "sta" sve radi na TVu kod nas.
Strasno je "sta" sve radi na TVu kod nas.
Odlicna televizija sa jos boljim komentatorom.DANTES je napisao/la:Kakva je ovo televizija Face tv? Od skora je na totalu i vidim prenose Sarajevo, sinoć Želju.... Ala Marjan smara...
Puno bolja nego ''nikakva''kakva je bila u prvom pretkolu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije Marjan los ali zna da odluta sa utakmice pa prica ne vezane stvari.
Nekad fakat smara.
Nekad fakat smara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
harishp je napisao/la:Odlicna televizija sa jos boljim komentatorom.DANTES je napisao/la:Kakva je ovo televizija Face tv? Od skora je na totalu i vidim prenose Sarajevo, sinoć Želju.... Ala Marjan smara...
Puno bolja nego ''nikakva''kakva je bila u prvom pretkolu.
Sranje televizija sa još gorim komentatorom, a i uvodna emisija je priča za sebe postavili onog debelog Kurta koji nema veze o životu a ne o fudbalu čisti amaterizam.O Marijanu su priče ispričane gdje je god radio nije se zadržao duže od mjesec dana toliko je bio dobar.Čovjek ubi u pojam sa stvarima koje nemaju veze sa utakmicom.
- skyisthelimit
Saurman je napisao/la:
Sranje televizija sa još gorim komentatorom, a i uvodna emisija je priča za sebe postavili onog debelog Kurta koji nema veze o životu a ne o fudbalu čisti amaterizam.O Marijanu su priče ispričane gdje je god radio nije se zadržao duže od mjesec dana toliko je bio dobar.Čovjek ubi u pojam sa stvarima koje nemaju veze sa utakmicom.
OK, ako cemo ici tom logikom kako onda jedan Bilic ne moze da sjase sa komentatorske pozicije, a covjek ubi u pojam.
U nasoj zemlji ljudi od struke ne mogu dobro proci, ali ocigledno to tebi nije jasno
15.10 - 15.06 ...
Bilić/Marijan isto sranje drugo pakovanje.skyisthelimit je napisao/la:Saurman je napisao/la:
OK, ako cemo ici tom logikom kako onda jedan Bilic ne moze da sjase sa komentatorske pozicije, a covjek ubi u pojam.![]()
U nasoj zemlji ljudi od struke ne mogu dobro proci, ali ocigledno to tebi nije jasno
- skyisthelimit
Pa stani covjece rekao si da je mjera to sto se ne moze zadrzati mjesec dana na jednoj tv.. Kako onda covjek bez ikakvog znanja vec godinama maltretira gledatelje svojim neznanjem
15.10 - 15.06 ...
- legenda reala
- Kontakt:
Ima li tebi ikad išta da valja, majke ti???
Ovakve kritike trebaš uputiti BHT-u i FTV-u,RTRS-u koje plaćaš, a program im je baš takav kako si opisao.
Ove niti plaćam nit išta, i briga me, volim da je bolji program al taka nam je realnost, ljudi su se potrudili otkupili prenose i za to im svaka čast, doveli goste u studio, e sad onaj Kurt možda nije trebao, bolje bi ono Senad odradio.
Ali da toliku paljbu ospeš po njima za to nije potrebno.
Dovoljno je bilo reći za otkup prenosa svaka čast, za studio dobra ideja, ali može to još puno, puno bolje, pa ne postoje ni mjesec dana kako treba, šta očekivati, i za mjesec-dva postojanja su ovo bolje odradili, nego što će nam državna televizija ikad odraditi(budi iskren pa priznaj
).
Ovakve kritike trebaš uputiti BHT-u i FTV-u,RTRS-u koje plaćaš, a program im je baš takav kako si opisao.
Ove niti plaćam nit išta, i briga me, volim da je bolji program al taka nam je realnost, ljudi su se potrudili otkupili prenose i za to im svaka čast, doveli goste u studio, e sad onaj Kurt možda nije trebao, bolje bi ono Senad odradio.
Ali da toliku paljbu ospeš po njima za to nije potrebno.
Dovoljno je bilo reći za otkup prenosa svaka čast, za studio dobra ideja, ali može to još puno, puno bolje, pa ne postoje ni mjesec dana kako treba, šta očekivati, i za mjesec-dva postojanja su ovo bolje odradili, nego što će nam državna televizija ikad odraditi(budi iskren pa priznaj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne znam na koga misliš ako je to Bilić on nije tu godinama, tek je nedavno dobio šansu da ispolji svoje ne znanje.Na ovim prostorima cijenim dva komentatora a to su Baho i Velid Spaho ostalo nije vrijedno spomena.skyisthelimit je napisao/la:Pa stani covjece rekao si da je mjera to sto se ne moze zadrzati mjesec dana na jednoj tv.. Kako onda covjek bez ikakvog znanja vec godinama maltretira gledatelje svojim neznanjem
@Legendo - ako su već otkupili prenos onda ga trebaju uraditi kako i dolikuje.Doveli su komentatora koji davi suvišnom pričom a za voditelja emisije postavili su "glumca" Kurta.Od Senada sam očekivao da će to odraditi profesionalno a desilo se suprotno.Ja sam za onu staru ako već nešto radiš uradi kako treba ili nemoj nikako.
Marjan odlicno odradio Levski-Sarajevo.Nakon duze vremena sam uzivao u jednoj utakmici sa sve komentatorom u cetvrtak. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- marseille_unique
- Kontakt:
a zasto marijan prestaje da komentarise, sta je problem
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Vlado Majer majstorski danas odradio posao 
Mahalska prica=dug,a usput i seli ,gdje ne zna se ali cuce se.marseille_unique je napisao/la:a zasto marijan prestaje da komentarise, sta je problem
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gospodin. Uvijek bio i ostao.arelinho je napisao/la:Vlado Majer majstorski danas odradio posao
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koji je ovo sad na Federalnoj,sad komentrarise ovu zensku kosarku,mislim da ga prije nisam cuo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.