NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 30 mar 2014, 11:51

Da i jos bi samo htio da dodam da je prvi covjek kluba svojevremeno igrao za Mladost DK tako da ne sikirajte se vi dezurni pljuvaci nista , jos u cetvrtak sam vam (ja koji i dalje gajim nadu da mozemo u PL) rekao da gubimo dole ;) Al zato dobijamo naredne utakmice a prva je Sloboda ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 30 mar 2014, 11:57

cesc4 je napisao/la:Da i jos bi samo htio da dodam da je prvi covjek kluba svojevremeno igrao za Mladost DK tako da ne sikirajte se vi dezurni pljuvaci nista , jos u cetvrtak sam vam (ja koji i dalje gajim nadu da mozemo u PL) rekao da gubimo dole ;) Al zato dobijamo naredne utakmice a prva je Sloboda ;) :D
Momak,,,malo se uozbilji ljudi čitaju ovaj forum,,,Bratstvo ne može dobit Slobodu jer nema kvalitet i to je jasno ko dan,,,,a slijedi ti niz od jedno 4 do 5 utakmica bez pobjede,,,Sloboda,Radnički,Jedinstvo itd,,,i samo se nadaj nada posljednja umire,,, :lol: :lol:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 mar 2014, 12:00

**** je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Da i jos bi samo htio da dodam da je prvi covjek kluba svojevremeno igrao za Mladost DK tako da ne sikirajte se vi dezurni pljuvaci nista , jos u cetvrtak sam vam (ja koji i dalje gajim nadu da mozemo u PL) rekao da gubimo dole ;) Al zato dobijamo naredne utakmice a prva je Sloboda ;) :D
Momak,,,malo se uozbilji ljudi čitaju ovaj forum,,,Bratstvo ne može dobit Slobodu jer nema kvalitet i to je jasno ko dan,,,,a slijedi ti niz od jedno 4 do 5 utakmica bez pobjede,,,Sloboda,Radnički,Jedinstvo itd,,,i samo se nadaj nada posljednja umire,,, :lol: :lol:
Zivi bili pa vidjeli ;)

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 30 mar 2014, 12:05

"Crveni " ce da to riješe
Bratstvo gubi 100% protiv Slobode,
Imamović će to da sredi 8-)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 mar 2014, 12:10

qqlele je napisao/la:"Crveni " ce da to riješe
Pokusavale su i vece "face" od njega ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 mar 2014, 12:12

cesc4 je napisao/la:
qqlele je napisao/la:"Crveni " ce da to riješe
Pokusavale su i vece "face" od njega ;)
ma ja ba...sigrno da je strasni dasa,daso il kako se vec zove i Bakira vec 2 puta o.d.j.e.b.o... :roll: :roll: ...primili ste se puno na ovog lika...njemu je fetish Sloboda a on vama izgleda :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 mar 2014, 12:13

Biti ce teska utakmica, mislim da jedan gol odlucuje sve..

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 30 mar 2014, 13:04

nadam se samo da će uprava NK Bratstvo poduzeti sve naredne sedmice, počevši od ponedjeljka da utakmicu organizuju na niovu na kojem ovaj susret sa Slobodom i treba da bude organizovan i pripremljen :roll:
Undici stelle - ACM 1899

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 30 mar 2014, 13:20

Dobar pokušaj Albi :lol: :lol: :lol: sad ti ova liga tamam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a do juče svrš..o na izjave Veličanstvenog o PL :D . Nadajte se i dalje a mi koji pratimo Bratstvo skoro 40 godina i idemo od Bihaća, preko Bugojna, Rodoča itd. sa voljenim klubom znamo najbolje stanje. Odmah smo govorili da su to priče za malu djecu i predizborna obećanja a sad što se vas nekoliko prilimilo na to to je vaš problem :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 30 mar 2014, 13:30

Covjek vas filuje glupostima o PL, prošle sezone je isto bilo pa udje vitez a bratstvo cijeli vrijeme u vrhu, godinu prije tog bratstvo u utrci sa gradinom pa zavrsi na kraju na 5 mjestu, i ove godine ista situacija, opet u vrhu a zavrsit ce 4-5 . zivi bili pa vidjeli
Sloboda uzima 3 boda 100% .

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 30 mar 2014, 14:19

cesc4 je napisao/la:Ljudi bice snimak vidicete kakve smo golove primili pa malo mucnite glavom kome iz TK gori pod nogama a Daso ga ne voli ;) Igraci su cuvani jer znate (vecina vas) da Daso ima fetish na Slobodu i da je to njemu glavni cilj (pobjedit vas)... Premije za pobjedu protiv vas su jako dobre a kako sam cuo te premije dolaze iz Bihaca... Tako da preporucujem da nas i vi premirate protiv Jedinstva :mrgreen:

@staragarda
Sto se tribine tice ja sam cuo al nista jos nije sigurn da ce pustit box( al valja oko 200 fukara :roll: ) A na drugu tribinu uvjek mozete uci samo ne znam kako ce ogranicit mjesta jer ne moze covjek na covjeka :D Smislit ce nesto , a ja ako saznam javim ti :D
200 ? :o :shock:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 30 mar 2014, 14:28

najbolje da se utakmica igra na tusnju, vama dzaba ulaz i pare od karti :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 30 mar 2014, 14:41

7aprildomemoj je napisao/la:Dobar pokušaj Albi :lol: :lol: :lol: sad ti ova liga tamam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a do juče svrš..o na izjave Veličanstvenog o PL :D . Nadajte se i dalje a mi koji pratimo Bratstvo skoro 40 godina i idemo od Bihaća, preko Bugojna, Rodoča itd. sa voljenim klubom znamo najbolje stanje. Odmah smo govorili da su to priče za malu djecu i predizborna obećanja a sad što se vas nekoliko prilimilo na to to je vaš problem :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Sam se jaran oda ko sa dasom ide do Bugojna ,Bihaca i gdje jos :lol: :lol: :lol:
ko bi reko da covjek koji 40 godina prati Bratstvo moze dozvoliti da mu daso radi sa voljenog kluba sta hoce :mrgreen:
eh sad ko spominje obecanja i ko se lijepi na prico o PL ,kome je sad krivo :P

eto subote probaj u masi dobaciti koju svom dragom putnom savezniku(jesili kada i na nocenju bio sa njim :D ) , nemoj samo da ga napadas preko tastature nemoj da bude ko do sada :silent: :silent:
pusti jarane glas lak+se ce ti biti naravno ako imas .... mada po tvojim dosadasnjim reakcijama :lol: :lol: :lol:

Stvarno ti se divim ko navijacu 40 godina pratis klub ,svaka cast nemam rijeci :clap: , ali u istu ruku razumijem i tvoj bijes i gorcinu 40 godina pratis klub a niko te ni 1 % :crazy: :thumbup:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2014, 15:30

de vi, posebno ko ima veze sa klubom, manje prepucavanja a vise kontanja kako ce svi stat i gdje :D

kolika cijena karte se ocekuje?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 mar 2014, 15:35

ultrasstyle_tz je napisao/la:de vi, posebno ko ima veze sa klubom, manje prepucavanja a vise kontanja kako ce svi stat i gdje :D

kolika cijena karte se ocekuje?
3km :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 30 mar 2014, 16:11

Ja i Daso nismo na Ti a sva gostovanja snosim sam troškove jer hvala Allahu imam mogućnosti ;) To radim jer sam odrasto uz Bratstvo i prošo sve selekcije i igro. Ljubav je to prema klubu al ti to ne možeš skontat jer nemaš te osjećaje. Ti voliš načelnika i njegovih 10 maraka kojima te filuje svaki vikend. Razumijem tebe i druge ovčice jer ste ovdje prošlo ljeto pisali o PL i kako vam je obećo Brko to. Sad ste frustrirani i napadate svakog. Neka proće vas. Tuzlaci nemate brige za ulaz. Tribine su duge 120 metara a ima 12 redova. Šest redova je pod stolicama a 6 beton. Može stat sigurno 3000. Nek vas dođe Fukara 400 možete komotno stat u box i još 200-300 košpičara zajedno sa nama :mrgreen: . Gračanlija će bit jedna milja uvrh glave tako da će ostat i slobodnih mjesta no sikiriki.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 30 mar 2014, 16:54

7aprildomemoj je napisao/la:Ja i Daso nismo na Ti a sva gostovanja snosim sam troškove jer hvala Allahu imam mogućnosti ;) To radim jer sam odrasto uz Bratstvo i prošo sve selekcije i igro. Ljubav je to prema klubu al ti to ne možeš skontat jer nemaš te osjećaje. Ti voliš načelnika i njegovih 10 maraka kojima te filuje svaki vikend. Razumijem tebe i druge ovčice jer ste ovdje prošlo ljeto pisali o PL i kako vam je obećo Brko to. Sad ste frustrirani i napadate svakog. Neka proće vas. Tuzlaci nemate brige za ulaz. Tribine su duge 120 metara a ima 12 redova. Šest redova je pod stolicama a 6 beton. Može stat sigurno 3000. Nek vas dođe Fukara 400 možete komotno stat u box i još 200-300 košpičara zajedno sa nama :mrgreen: . Gračanlija će bit jedna milja uvrh glave tako da će ostat i slobodnih mjesta no sikiriki.
slažem se u potpunosti sa svim što si napisao,a ovi što čekaju po 10KM svakog vikenda oni su najgori i najviše pričaju protiv bratstva,to sam se i sam uvjerio,a za jučerašnji poraz sinoć u čaršiji svi sve znaju i da je prodano i da su igrači namjerno ostavljeni na klupi,pa gdje ja živim i koje bratstvo ja gledam,cccccc.........

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 30 mar 2014, 17:04

Ljudi vi ste se osigurali, osvojit ćete još 10 - tak bodova do kraja i to je to, jer sad slijedi trgovina prava, dolazi vam Sloboda, gostujete u Lukavcu, dolazi vam Jedinstvo, pa idete na dva vezana gostovanja u Hercegovinu (Čapljina, Gošk) slijedi vam sad pad jedan, ali riješili ste sve brige tako da opušteno možete da igrate, a bogami fino i da zaradite :)

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 30 mar 2014, 17:30

7april je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Ja i Daso nismo na Ti a sva gostovanja snosim sam troškove jer hvala Allahu imam mogućnosti ;) To radim jer sam odrasto uz Bratstvo i prošo sve selekcije i igro. Ljubav je to prema klubu al ti to ne možeš skontat jer nemaš te osjećaje. Ti voliš načelnika i njegovih 10 maraka kojima te filuje svaki vikend. Razumijem tebe i druge ovčice jer ste ovdje prošlo ljeto pisali o PL i kako vam je obećo Brko to. Sad ste frustrirani i napadate svakog. Neka proće vas. Tuzlaci nemate brige za ulaz. Tribine su duge 120 metara a ima 12 redova. Šest redova je pod stolicama a 6 beton. Može stat sigurno 3000. Nek vas dođe Fukara 400 možete komotno stat u box i još 200-300 košpičara zajedno sa nama :mrgreen: . Gračanlija će bit jedna milja uvrh glave tako da će ostat i slobodnih mjesta no sikiriki.
slažem se u potpunosti sa svim što si napisao,a ovi što čekaju po 10KM svakog vikenda oni su najgori i najviše pričaju protiv bratstva,to sam se i sam uvjerio,a za jučerašnji poraz sinoć u čaršiji svi sve znaju i da je prodano i da su igrači namjerno ostavljeni na klupi,pa gdje ja živim i koje bratstvo ja gledam,cccccc.........
Ja samo nezz otkud tebi sve te informacije,pa svaka utakmica u tebe kupljena/prodana,prico si da dolaze italijani pa sad i ova prodana,da ti ja kazem za ovu tekmu ta utakmica je vjerovatno pustena jer ljudima treba ali ce biti vracena sledece godine jer je daso dole igro za mladost i to je normalno,prico si da igraci koji imaju po 2 kartona ne trebaju igrati dole i eto nisu igrali i sad opet kazes najerno ostavljeni na klupi,pa naravno da jesu pa jeli bolje da smo ovdje kompletni u subotu,susa i sulja da su igrali tamo i dobili kartone ti bi vjerovatno reko da su prodali i da su namjerno dobili kartone da ne igraju protiv slobode ali nazlost tvoju nisu dobili pa neces moci dalje pricat o kupoprodaji,jedva cekam tvoje postove u ovoj sedmci i prave provjerene info kao do sad :lol: :lol: ej carsijo gracanicka pa vama niko ne godi.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 mar 2014, 17:35

De da razjasnimo vise utakmica pustena zato sto je Daso igrao dole (ima i slika Dase i njihovog glavnog)... Takode pustena da se ljudi spase a da se izbace Banovici.... Protiv Slobode se igra na pobjedu... :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.