AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 20 jan 2011, 22:22

E kad gledam ovog Robinha dobijem bljuzgavice. Bozee sacuvaj. Protiv ocajnog Leccea lik nemoze 3 pasa sastavit.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 jan 2011, 22:30

A_d_0 je napisao/la:E kad gledam ovog Robinha dobijem bljuzgavice. Bozee sacuvaj. Protiv ocajnog Leccea lik nemoze 3 pasa sastavit.
Bari kolega 8-) ali u pravu si.
1921-2011

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 jan 2011, 22:31

Ja Bari otkud mi Lecce. Valjda traume ostale od gola Ibrinog. :D

EDIT: Evo lik zabi gol. Aaaaa koga god ja naruzim on ga zabije. A Ibreeee sto je slab nista nemozee.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 jan 2011, 22:53

ma i da nije dao gol dobar je bio, ne kontam što ga mrziš tako, asistencija, gol, trči stalno, otkriva se, jedan je od boljih noćas, casano ovacijama ispraćen, stvarno se konta s ibrom koji pasovi pete folovi :D
merkel mali odličan, puno bolji nego prošli put kad je dobio npriliku puno sigurniji, osim gola imao i par pokušaja iz daljine, pa asist za robinja :o
abate dobar i u vezi, a oddo koliko god mi bio mrzak je jedini bek koji zna nabaciti, doduše svako treći put al opet bolji od ostalih, antonini jednostavno nezna,
al izgleda pirlo ponovo ozljeđen :roll: a tek se vratio, osim toga rutinski prolaz.
u četvrtfinalu sampdorija, treba isti pristup imati izaći opušteno odigrati pa ako prođu super al bez ikakvog pritiska
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 jan 2011, 22:58

slazem se za Odda ponajvise,

Robinho mi je veceras bio odlican mislim da je igrac koji je najvise bio u posjedu sa loptom,Merkel me pravo iznenadio pa on je jbt ko i Abate agilan..

Bit ce nesto od njega samo nezz koju selekciju Njemacke igra ja mislim U19 .. :roll:
pravo dobar...

Yepes LEGENDA svega mi bolji od Neste ! samo su ga jednom prosli,ostalo sve zaustavio
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 jan 2011, 23:00

http://www.transfermarkt.co.uk/en/alexa ... 86926.html

evo za Merkela sve generacije Njemacke prolazi tek mu je 18 god
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 jan 2011, 23:03

senad_flamin je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/alexa ... 86926.html

evo za Merkela sve generacije Njemacke prolazi tek mu je 18 god
al osim njemačkog i kazahstansko državljanstvo :lol: možda zna borata
al i on se izgleda kao i pirlo ozljedio. genoa tražila ili nega ili strasera + pare za criscita, to bi bila greška ti dečki imaju štofa, mogli bi postati igračine

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 jan 2011, 23:05

Ma ne mrzim ga ja Boze sacuvaj vec je nikakav. Na toj poziciji nama treba igrac kao nekad Kaka da moze sam rijesiti utakmicu a Robinho trenutno to nemoze. Ima on posjeda dosta ali bezveze samo izdavanja prvom do sebe sto izgleda bezidejno.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 jan 2011, 23:45

Yepes veceras najgori...ispao je 2-3 puta samo tako.
Cassano odlican jos dok se uigra bice strasan.
Odbrana skripi uhh...lijevi bocni i stoper pod hitno,inace nece na dobro.
1921-2011

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 jan 2011, 00:08

Esii TM87 je napisao/la:Yepes veceras najgori...ispao je 2-3 puta samo tako.
Cassano odlican jos dok se uigra bice strasan.
Odbrana skripi uhh...lijevi bocni i stoper pod hitno,inace nece na dobro.
jesil gledo utakmicu, pa yepes je bio jedan od boljih, od neste bolji definitivno noćas, ma svi su manje više ok, osim antoninija taj lik je izgubljen u vremenu i prostoru bolje lulića dovesti nego da on igra, a za abatea ima mjesta u rosteru jer čovjek osim što solidno igra beka je dobar i u veznom redu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 jan 2011, 00:13

Jesam gledao prvo cijelo i drugo od 70 min...
U 1.pol kiksao je par puta i imao jedan start na 16 metara za zuti,medjutim nije dobio nista,cak nije ni faul bio...poslije toga probaci mu kroz noge neki lik i Nesta spasi zicer ;)
1921-2011

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2011, 00:31

[youtube][/youtube]

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 21 jan 2011, 14:56

:arrow: ;)
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 jan 2011, 15:59

A_d_0 je napisao/la:Ma ne mrzim ga ja Boze sacuvaj vec je nikakav. Na toj poziciji nama treba igrac kao nekad Kaka da moze sam rijesiti utakmicu a Robinho trenutno to nemoze. Ima on posjeda dosta ali bezveze samo izdavanja prvom do sebe sto izgleda bezidejno.
Robinho to nije nikada ni igrao ovo sto igra kod nas iza 2 napadaca...cijlu karijeru igra 2 napadaca ili lijevo krilo u formaciji 4-3-3.....po meni najvise potreban ta jprednji vezni jer nasa sreinia taman bila najjaca Princ, Flamini Pirlo, Ambro nije dorasla jacim timovima..

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 jan 2011, 10:51

Emanuelson iz Ajaxa je Milanov igrac,Milan ima dogovor sa igracem za juni kojem istice ugovor ali ce pokusat da ga dovedu odma...velike su sanse da uspijete u tome.eto jedna eksluziva od mene,valjda sam vas obradovo 8-) :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jan 2011, 11:07

Nakon Flaminia, ovo je drugo "mlado" pojačanje kada su free agenti u pitanju. Za nadati se da će se brzo prilagoditi talijanskom načinu fudbala i života općenito. Još da se posloži zadnja linija Milana, otjera ovaj višak koji iz utakmicu u utakmicu pokazuje da nisu u stanju pružati najbolje za ekipu Milanovog renomea, i sve će biti u redu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jan 2011, 11:51

Emanuelson je odlican bek, mislim da ce se dobro uklopiti ukoliko dodje.
Znam da bijase povezan sa Liverpool, vidjecemo. :)

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 22 jan 2011, 14:33

On to uvijek kaže. Inače nisam nešto zadovoljan Emanuelsonom, volio bih Dominica.
Ovaj Emanuelson je solidan u ofanzivi ali je slab nazad skroz. Pshički ne baš jak. Više mu priliči ofanzivno lijevo krilo nego bek no šta je tu je. Očito se traži najjeftinije rješenje za ovu sezonu a na ljeto criscitoa.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 jan 2011, 15:39

predobar transfer emanuelson je zvjer, fakat me ćelo iznenadio spominu se po medijima skroz drugi igrači i onda odjednom samo se pojavi i kaže završio sam sve sa emanuelsonom, svaka čast.
lik je još uvijek mlad, 24 god. a preko 150 nastupa ima za ajax, i kako mi se čini doveli su ga da igra u veznom redu ili krilu, tako da se ja još uvijek nadam i beku, mada on može i beka igrati ali puno je bolji ofanzivno. bila je prije par mjeseci na eurosportu emisija o njemu lik je sa 18 godina izborio mjesto u prvih 11 ajaxa i od tada stalno nezamjenjiv, prekuco je on holandsku ligu i mislim da je to puno puno bolja opcija od lazarija, valjda će sad odustati od njega.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 22 jan 2011, 15:54

Emanuelson doveden vjerovatno da igra krilo a mi igramo formaciju 4-3-1-2 bez krila. Na beku je slab za ekipe kakva je Milan. Vise bi volio Criscita al kad bolje razmislim bolje i Emanuelson nego Bonera il Antonini.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, galia95 i 3 gosta.