I sta ce biti kad ako Bog da osvojimo dvije titule i kup? Kakve li ce se tad mitomanske price pricati...Lillard je napisao/la:Bgmi titule se broje.Evolution87 je napisao/la:Jedina stvar u kojoj je zeljo ispred Sarajeva su te dvije titule, i sve ostalo je na nasoj strani. Pocevsi od clanova, marketinga i svega ostalog.
Cuj marketing hahahahhaba
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Polako,vrlo mala je to razlika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hahahahaha jok majke mi kakve se ublehe ovdje pricajuEvolution87 je napisao/la:Jedina stvar u kojoj je zeljo ispred Sarajeva su te dvije titule, i sve ostalo je na nasoj strani. Pocevsi od clanova, marketinga i svega ostalog.
Zeljeznicar je najtrofejniji fudbalski klub u BIH
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sta kazu i evropi smo uspjesniji... 100 puta ponovljena laz postaje istina, nije dzaba radovan bio u klubu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo je najbolji BH klub u Europi,ti ako ne vjerujes Uefi mozes izmisljati i zivjeti u virtuelnom svijetu onda a za ovo ostalo stidi sefedeltafrotta je napisao/la:sta kazu i evropi smo uspjesniji... 100 puta ponovljena laz postaje istina, nije dzaba radovan bio u klubu
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 17 jul 2015, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Željezničar je stariji klub koji kontinuitet postojanja vuče od 1921 godine. Titulu o kojoj frajer govori je iz 1946,naravno vi možete da to ne priznajete,al jednako je zaslužena vaša titula 1999-e gdje ste bili šampioni trećine države, polufinale sa Videotonom je najveći evropski uspjeh nekog bh fudbala neupitno,a pored toga Željo ima i četvrtfinale istog takmičenja,Željezničar generalno ima više trofeja. Starost i uspjesi je jedino šte se može mjeriti,a Željo je tu ispred Sarajeva. Sve ostalo je subjektivno,npr. meni Željo ima mnogo romantičniju historiju, ima realnu bazu navijača, neku podlogu. Slutim da je Sarajevo osnovano da bude upravo ono što vi trubite "jedan klub,jedan grad" nešto kao Dinamo u Zagrebu,ali samim postojanjem Želje i njegovom popularnošću ideja tog kluba nije uspjela i taj klub je zauvijek ostao hibrid,neuspjeli eksperiment željan veličine.MortemHz je napisao/la:Pa hajde daj mi tu istinu,ti si jedini koji pises to?
Invincible,da razbijemo i tvoje lazi opet
1.Te drzave vise nema i mi cemo zauvijek biti najtrofejniji klub iz BH u Jugoslaviji
2.Sarajevo je uspjesnije jer imamo 2 play-offa EL,imate to u Jugoslaviji kao sto imamo takmicenje veceg ranka i veceg znacaja,samo sto ste vi dlaje dogurali u losijem rangiranom takmicenju
3.Imate vise titula u BiH dok mi u drzavi koje vise nema,ovo za BiH ce se promijeniti uskoro aBd a za Jugoslaviju nikad nece.Ovo zadnje je laz,Sarajevo je prvi prvak iz BiH U Jugoslaviji,zeljo je osvojio prvu i jedinu titulu u Jugoslaviji poslije 51 godinu postojanja
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
koji vam je najveci evropski upsjeh, play off LP/EL, koji je Želji ?MortemHz je napisao/la:Sarajevo je najbolji BH klub u Europi,ti ako ne vjerujes Uefi mozes izmisljati i zivjeti u virtuelnom svijetu onda a za ovo ostalo stidi sefedeltafrotta je napisao/la:sta kazu i evropi smo uspjesniji... 100 puta ponovljena laz postaje istina, nije dzaba radovan bio u klubu![]()
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 17 jul 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Starost kluba je nebitna totalno.titula iz 1946 nije priznata a nama iz 1999 jeste..to je ogromna razlika
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posto spominjes noviju historiju najveci uspjeh vam je 3. pretkolo CL a ostalo mrka kapa i sve ispod dok je Sarajevu najveci uspjeh x2 play off EL,rankirani kao najbolji BH klub u Europi i to dovoljno govori
Dvije titule u JUGOSLAVIJI vrijede kao 5 u BiH.Sarajevo je kotiralo kao peti najveći klub u Jugoslaviji,Željo kao sedmi,nakon Vojvodine koja je šesta.Prema tomepile87 je napisao/la:Prepucao temu Momire Momire. Niti je fks najtrofejnije niti je najuspjesnije u evropi jedina je istina od svega sto si napisao da je aktuelni sampion ali to nije mjerilo i modrica je bila aktuelni sampion.momirpeh je napisao/la:FK Sarajevo je jedini BH klub koji je 2 puta bio šampion bivše Jugoslavije.FK Sarajevo je najuspješnih BH klub u evropskim takmičenjima.Aktuelni je šampion BiH.Pametnom dosta.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Slažem se da je nebitna totalno,međutim to je jedino što je mjerljivo i neupitno pored uspjeha, za tu iz 1946 siguran sam da će prije ili kasnije biti priznata, mada nesumnjivo da je to takmičenje bilo potpuni javašluk neposredno nakon rata,međutim s obzirom koja je godina u pitanju lijepo je znati da je klub napravio kakav-takav uspjeh tako davno i vrlo ugodno bi bilo vidjeti tu godinu kada se titule nabrajajuMortemHz je napisao/la:Starost kluba je nebitna totalno.titula iz 1946 nije priznata a nama iz 1999 jeste..to je ogromna razlika
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Željo je igra jednom 1/4 i jednom 1/2 Kupa Uefa ili ti ga Evropske Lige, i onda kažete vi uspješniji u evropiMortemHz je napisao/la:Posto spominjes noviju historiju najveci uspjeh vam je 3. pretkolo CL a ostalo mrka kapa i sve ispod dok je Sarajevu najveci uspjeh x2 play off EL,rankirani kao najbolji BH klub u Europi i to dovoljno govori
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa zasto spominjes stariju historiju zelje i noviju Sarajeva? ne ide to tako drug.Vi ste dogurali vise u europi u losijem takmicenju dok smo mi manje ali u znacajnijem,prestiznijem takmicenju pa je veoma diskutabilnofedeltafrotta je napisao/la:Željo je igra jednom 1/4 i jednom 1/2 Kupa Uefa ili ti ga Evropske Lige, i onda kažete vi uspješniji u evropiMortemHz je napisao/la:Posto spominjes noviju historiju najveci uspjeh vam je 3. pretkolo CL a ostalo mrka kapa i sve ispod dok je Sarajevu najveci uspjeh x2 play off EL,rankirani kao najbolji BH klub u Europi i to dovoljno govori
- imekorisnicko
- Kontakt:
mani tu priču,šta tek da se kaže da je Željo igro polufinale takmičenja u kojem su ranije ispali Man. Utd, Inter, Hamburg,Fiorentina,Ajax, PSG itd.momirpeh je napisao/la: Dvije titule u JUGOSLAVIJI vrijede kao 5 u BiH.Sarajevo je kotiralo kao peti najveći klub u Jugoslaviji,Željo kao sedmi,nakon Vojvodine koja je šesta.Prema tome
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ja sam pitao najveći uspjeh u LŠ i EL čitaj malo.. ma jašta ništa polufinale slabo je to takmičenje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slabije od tadasnjeg kupa sampiona,svakako
- imekorisnicko
- Kontakt:
Da li je današnje polufinale europa lige slabije od playoff-a lige prvaka za šampione?MortemHz je napisao/la:Slabije od tadasnjeg kupa sampiona,svakako
Ne znam ja za vas ali Dino Bogami kaže da je Sarajevo najveći klub. Nevjerujem da bi čovjek u ibadetu lagao.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
vjetar bakijas, mudri zapad i analiticni istok
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Derssing room,nosi te i europa laeugue...**** ga nije svako pismen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.