Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
adnanhz
-
Kontakt:
Dule 078 je napisao/la:Yebo vas ofsajd više,igrate li vi možda neku utakmicu sutra!!??
Povrede,kartoni,izostanci,ambicije....?
Malo smo skepticni ,bojimo se sudjenja s obzirom da ste vi bili osteceni pa da nece biti kakvog revansizma
Salu na stranu kolko uprava ozbiljno misli dokaz je da su od danas pa do subote u banja luci,sutra nece igrat Scepanovic dok jos imamo par rovitih igraca al nam se vracaju Kojasevic i Comor

uglavnom ove sezone puno bolje igramo u gostima tj.kad nam se protivnik otvori al ovo sutra ce biti vrlo tvrda utakmica sa mozda jednim golom akb u vasoj mrezi

al zato u subotu ce biti druga prica
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
Dule 078
-
Kontakt:
kolko uprava ozbiljno misli dokaz je da su od danas pa do subote u banja luci
mislim da vam je ovo glup potez,jer ovdje je vrijeme katastrofa (sutra kiša i snijeg,a od prekosutra snijeg!) a i kad je lijepo nema se gdje trenirati,tako da mi uopšte nije jasan ovaj potez,a pogotovo gdje ćete trenirati,osim ako nećete na treninge ići u Krupu koja je udaljena više od 40 kilometara...a čuo sam da vi (ili željo?) imate čak i terene sa vještačkom travom! Mi nemamo nikakav pomoćni teren,a tereni ostalih banjalučkih niželigaša su i inače katastrofa,a u ovom dijelu godine i ne postoje
poprilično nejasan potez vaše uprave,nije banjaluka preko svijeta.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
Dejan, BL
-
Kontakt:
Do sad su trenirali na igralištu Omladinca.
-
adnanhz
-
Kontakt:
Dule 078 je napisao/la:kolko uprava ozbiljno misli dokaz je da su od danas pa do subote u banja luci
mislim da vam je ovo glup potez,jer ovdje je vrijeme katastrofa (sutra kiša i snijeg,a od prekosutra snijeg!) a i kad je lijepo nema se gdje trenirati,tako da mi uopšte nije jasan ovaj potez,a pogotovo gdje ćete trenirati,osim ako nećete na treninge ići u Krupu koja je udaljena više od 40 kilometara...a čuo sam da vi (ili željo?) imate čak i terene sa vještačkom travom! Mi nemamo nikakav pomoćni teren,a tereni ostalih banjalučkih niželigaša su i inače katastrofa,a u ovom dijelu godine i ne postoje
poprilično nejasan potez vaše uprave,nije banjaluka preko svijeta.
Ne razumijem ovako tvoje razmisljanje

nije valjda da nemate nijedan teren sa vjestackom travom
A druga stvar ako je to tacno sto kazes onda ce se sigurno negdje trazit tereni blizu banja luke,i bas da je banja luka blizu i nije a zbog 2 dana da se vozikaju beze nema bas logike jel tako
-
Dule 078
-
Kontakt:
Ma kakav teren sa vještačkom travom,to je za nas misaona imenica,stalno je izgibija gdje trenirati...ima jedan u Krupi,to je 40 kilometara od banjaluke (prema Jajcu),to je jedan lokalni moćnik napravio u svom selu

,ali ni tu nema ni svlačionica,nema ničega...
kako vi u Sarajevu stojite sa terenima sa vještačkom travom?
-
adnanhz
-
Kontakt:
Dule 078 je napisao/la:Ma kakav teren sa vještačkom travom,to je za nas misaona imenica,stalno je izgibija gdje trenirati...ima jedan u Krupi,to je 40 kilometara od banjaluke (prema Jajcu),to je jedan lokalni moćnik napravio u svom selu

,ali ni tu nema ni svlačionica,nema ničega...
kako vi u Sarajevu stojite sa terenima sa vještačkom travom?
Pa danas Sarajevo dosta dobro stoji sa terenima sa vjestackom travom uz pomoc Kantona imamo dva vrlo dobra terena pomocni na Kosevu i na Grbavici a ima i par privatnih dodsue ne bas "prava"vjestacka trava al da se sad ima gdje igrat u zimskom periodu u nasem igradu sigurno ima a to za vas grad bas me iznenadjuje pa gdje vam klub trenira zimi
-
Dule 078
-
Kontakt:
Nigdje,obuku sportsku opremu ovdje na stadionu,pa putuju 40 kilometara u tu Krupu,i onda se onako prljavi ,blatnjavi i znojni vraćaju autobusom za Banjaluku gdje se na stadionu otuširaju,presvuku

...ili improvizuju nešto po banjalučkim parkovima,dvoranama,teretanama...ma strašno!
Sad mi je još nerazumniji ovaj potez vaše uprave,nakon toga što si napisao za terene u Sarajevu.
-
adnanhz
-
Kontakt:
Dule 078 je napisao/la:Nigdje,obuku sportsku opremu ovdje na stadionu,pa putuju 40 kilometara u tu Krupu,i onda se onako prljavi ,blatnjavi i znojni vraćaju autobusom za Banjaluku gdje se na stadionu otuširaju,presvuku

...ili improvizuju nešto po banjalučkim parkovima,dvoranama,teretanama...ma strašno!
Sad mi je još nerazumniji ovaj potez vaše uprave,nakon toga što si napisao za terene u Sarajevu.
Mozda nemate pomocne al vam glavni prave ,izgleda od krova kod vas idu

,al opet kazem ti ovaj potez uprave je zbog daljine puta a i blizine te 2 utakmice i nista vise, i najvjerovatnije da ce negdje drugo trenirat sad kad si ti to spomeno za terene
-
HZ_ilidzaa
-
Kontakt:
Postao/la HZ_ilidzaa » 22 nov 2011, 17:32
Dule 078 je napisao/la:Nigdje,obuku sportsku opremu ovdje na stadionu,pa putuju 40 kilometara u tu Krupu,i onda se onako prljavi ,blatnjavi i znojni vraćaju autobusom za Banjaluku gdje se na stadionu otuširaju,presvuku

Iz svog iskustva govorim(trenirao sam kosarku 6 godina) ... Nema nista vec otici na daleko gostovanje na dan utakmice , moras biti 30% kvalitetniji da bi pobjedio. Noge teske ko balvani , jos psihicki umor od putovanja pff.Po meni je ovo je dobar potez uprave.
-
sjever je čudo
-
Kontakt:
Postao/la sjever je čudo » 22 nov 2011, 17:41
BH Patriot je napisao/la:Da li će biti prijenos utakmice Borac-Sarajevo ?
ima prenos sutra al samo za korisnike MOJA TV
-
avlami97
-
Kontakt:
sjever je čudo je napisao/la:BH Patriot je napisao/la:Da li će biti prijenos utakmice Borac-Sarajevo ?
Ne želim da Vas ražalostim, ali sam ja čuo da nema. Prenosiće Čelik-Željo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
bagrcavi
-
Kontakt:
avlami97 je napisao/la:sjever je čudo je napisao/la:BH Patriot je napisao/la:Da li će biti prijenos utakmice Borac-Sarajevo ?
Ne želim da Vas ražalostim, ali sam ja čuo da nema. Prenosiće Čelik-Željo.
Majorizacija !
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 22 nov 2011, 19:22
Nema prenos , trebao je da bude multiprenos nas i zelje ali alkos sipovac nije dozvolio
PS Kaze Kojasevic igracemo nasu igru. Samo nemojte vasu igru ako boga znate igrat !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
RBA 1987
-
Kontakt:
Nema prenosa za kikiriki...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
zvijezdica
-
Kontakt:
Postao/la zvijezdica » 22 nov 2011, 20:16

Pa teren u Krupi je sa vještačkom travom! Kako igrači mogu biti blatnjavi kada je teren super. Zvijezda igrala 2 puta prijateljske sa Borcem. Pozdrav!
-
-A-
-
Kontakt:
Sto se tice vjestacke trave,koja je super kada je u pitanju zima i blato kod nas na Kosevu imaju dva terena ,a i na Grbavici dva terena sa tom travom. Cudi me da nema u Banja Luci barem jedn takav teren,iznenadilo me je to.
Moguce da nasi nece biti bas u Banja Luci.moguce da budu tu negdje u blizini..

-
dzenan01
-
Kontakt:
RBA 1987 je napisao/la:Nema prenosa za kikiriki...
Vama to ionako ne bi smanjilo posjetu ni za 1 % jer (ako sam dobro upućen) većina ljudi u Banjaluci ne korist bh telecom. A dobili bi 2 milje, opet kažem bez utjecaja na posjetu. Nećemo tražiti unaprijed alibi za eventualni poraz ali bojim se da su tu u pitanju druge stvari...
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
RBA 1987
-
Kontakt:
dzenan01 je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Nema prenosa za kikiriki...
Vama to ionako ne bi smanjilo posjetu ni za 1 % jer (ako sam dobro upućen) većina ljudi u Banjaluci ne korist bh telecom. A dobili bi 2 milje, opet kažem bez utjecaja na posjetu. Nećemo tražiti unaprijed alibi za eventualni poraz ali bojim se da su tu u pitanju druge stvari...
Zaključno sa prenosom u subotu, to će biti treći prenos sa Gradskog stadiona u Banjaluci ove polusezone, nađi mi samo jedan sličan primjer...
Ovo za telekom, apsolutno si u pravu, ali nismo zadovoljni ponuđenom cijenom...

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
veteran 1987
-
Kontakt:
Postao/la veteran 1987 » 22 nov 2011, 20:42
dzenan01 je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Nema prenosa za kikiriki...
ma kakve druge stvari bice posteno kao zadnja 2 puta na kosevu

"JOŠ OD 1926"
-
dzenan01
-
Kontakt:
****, već smo priznali da ste bili oštećeni zadnja dva puta, ali ako mi budemo imali i onako suđenje gore neću se žaliti

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, juka55, N3R3D, Proximic, Sazg, Varijantas8 i 86 gostiju.