Ermedin Demirović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

kempes
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la kempes » 05 apr 2025, 19:51

Mogli je napisao/la:
05 apr 2025, 18:59
kempes je napisao/la:
05 apr 2025, 18:09
Postigao je golove protiv cvajtaske ekipe. Super, nadam se da nece vise biti trnokop pred golom.
Al majstorski mu je neko nadimak dao. Nevjerovatno kako se primilo i svi znaju na koga se odnosi kad se napise. :yawn:
Odavde je sve krenulo.
slika
Ganibegovic je veoma talentovan

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 05 apr 2025, 19:57

kempes je napisao/la:
05 apr 2025, 19:51
Mogli je napisao/la:
05 apr 2025, 18:59
kempes je napisao/la:
05 apr 2025, 18:09
Postigao je golove protiv cvajtaske ekipe. Super, nadam se da nece vise biti trnokop pred golom.
Al majstorski mu je neko nadimak dao. Nevjerovatno kako se primilo i svi znaju na koga se odnosi kad se napise. :yawn:
Odavde je sve krenulo.
slika
Ganibegovic je veoma talentovan
Strasan je potencijal. Mislim da ga ss.ba nece moci jos dugo zadrzati.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 05 apr 2025, 20:12

Što bi mi ,vrli Bošnjaci,rekli,nema on pojma.
BosnaE

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 05 apr 2025, 20:17

Ma ja, idemo se podsjećat postova debilčina i mentalnih bolesnika.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 apr 2025, 20:17

newton_heath_lyr je napisao/la:
05 apr 2025, 20:12
Dobro neko napisa, cim ga Bosnjo proglasi tarabom, znas da vrijedi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 apr 2025, 22:10

Svaka cast :bih: kao sto sam i govorio vazda, odlican igrac, ali ne i odlican napadac.Steta sto dosta promasuje iako se cesti nadje u prilici...inace samo nebo bi bila granica, ja grantujem da bi i do bajerna dogurao makar da bude prva izmjena. Nesto kao Olic :D

Sjecam se i u augsburgu zabije 2 pa 1 i onda u naredne dvije promasi 10 sansi..medjutim radi sve za ekipu i zato ce i napravit karijeru
=\_1921_/=

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 apr 2025, 09:30

Napokon efikasna utakmica i bez previse propustenih prilika, ono sto najvise od njega ocekujemo. Nadam se da ce ostati u ovom ritmu i pokazati struci zasto je onoliko placen jer vjerujemo u njega, a onoliku zelju i trud jednostavno moras iskoristiti kad-tad.

Kako srece da neko moze izvuci 20ak postova onih retardiranih, maloumnih imbecila kao i onih pametologa sto se ubjedjivalo sa nas par ovdje u nekoj nadi da dokazu kako Ermedin nema pojma, da samo zahvaljujuci Undavu su u vrhu i prizivali ga nakon one povrede kako bi izbacio Ermedina ih prvih 11, valjda samo da dokazu nam koliki su degenerici,

A svi znamo da Dema nije klasicni sidras koji ce stojati u 16m i cekati loptu te trpati protivnika. Sa dodatnim napadacem i on igra odlicno, to valjda sad vide i ovi laici sto ne gledaju utakmice, nego samo udju da vide rezultat i komentarisu.

Zao mi sto nisam uspio pogledati tekmu jucer. Imaju li gdje svi njegovi golovi da postavi?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 apr 2025, 09:34

Beduin je napisao/la:
06 apr 2025, 09:30
Napokon efikasna utakmica i bez previse propustenih prilika, ono sto najvise od njega ocekujemo. Nadam se da ce ostati u ovom ritmu i pokazati struci zasto je onoliko placen jer vjerujemo u njega, a onoliku zelju i trud jednostavno moras iskoristiti kad-tad.

Kako srece da neko moze izvuci 20ak postova onih retardiranih, maloumnih imbecila kao i onih pametologa sto se ubjedjivalo sa nas par ovdje u nekoj nadi da dokazu kako Ermedin nema pojma, da samo zahvaljujuci Undavu su u vrhu i prizivali ga nakon one povrede kako bi izbacio Ermedina ih prvih 11, valjda samo da dokazu nam koliki su degenerici,

A svi znamo da Dema nije klasicni sidras koji ce stojati u 16m i cekati loptu te trpati protivnika. Sa dodatnim napadacem i on igra odlicno, to valjda sad vide i ovi laici sto ne gledaju utakmice, nego samo udju da vide rezultat i komentarisu.

Zao mi sto nisam uspio pogledati tekmu jucer. Imaju li gdje svi njegovi golovi da postavi?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 apr 2025, 09:37

HariTz je napisao/la:
06 apr 2025, 09:34
Beduin je napisao/la:
06 apr 2025, 09:30

Hvala buraz ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 apr 2025, 11:16

Ocekujem na fifi Totw karticu :D
=\_1921_/=

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 apr 2025, 16:35

Statistika je od 28.03. dakle bez zadnje dvije utakmicez gdje je briljirao.
slika

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 06 apr 2025, 18:17

Demir ce mozda sutra Aus zabiti tri gola i onda 0 golova do kraja kvalifikacija. Takav je on tip igraca. Al ce orati teren kao sto su ga kod nas orali igraci na prste jedne ruke od postojanja reprezentacije.

I Ciro je za Olica govorio da je ko krme.

Treba biti iskren. Kakva god reprezentacija bila, u napadu smo uvijek bili klasa od postojanja. Kodro, Bolic, Baljic, Barbarez, Muslimovic. Onda Ibisevic i Dzeko.

I cini mi se da se od Demirovica previse ocekuje golgeterski u trenutku kada muku mucimo na sredini terena, a tek preko krila.

Jedna Hrv guze bi dala za trecinu nasih napadaca. Njima su Kramaric i Petkovic vrh vrhova. Prvi vise krilo, dok bi se drugi i kod nas ganjao za nekakav status.

Bez obzira, Hrvati su faktor kada god.

Kod nas je Demirovic Krampa kao sto je Dzeko dugo vremena bio Kloc. Sta dugo, i danas je.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 apr 2025, 08:26

invincible1921 je napisao/la:
06 apr 2025, 11:16
Ocekujem na fifi Totw karticu :D
Baš mi je krivo što od početka nisam krenuo sa evolucijama naših igrača. :evil:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 07 apr 2025, 09:48

Drum je napisao/la:
06 apr 2025, 18:17
Demir ce mozda sutra Aus zabiti tri gola i onda 0 golova do kraja kvalifikacija. Takav je on tip igraca. Al ce orati teren kao sto su ga kod nas orali igraci na prste jedne ruke od postojanja reprezentacije.

I Ciro je za Olica govorio da je ko krme.

Treba biti iskren. Kakva god reprezentacija bila, u napadu smo uvijek bili klasa od postojanja. Kodro, Bolic, Baljic, Barbarez, Muslimovic. Onda Ibisevic i Dzeko.

I cini mi se da se od Demirovica previse ocekuje golgeterski u trenutku kada muku mucimo na sredini terena, a tek preko krila.

Jedna Hrv guze bi dala za trecinu nasih napadaca. Njima su Kramaric i Petkovic vrh vrhova. Prvi vise krilo, dok bi se drugi i kod nas ganjao za nekakav status.

Bez obzira, Hrvati su faktor kada god.

Kod nas je Demirovic Krampa kao sto je Dzeko dugo vremena bio Kloc. Sta dugo, i danas je.
Ne samo Hrv

Evo Njemacka nema napadaca od Maria Gomeza i Mire Klosea
demirovic bi sigurno bio u sastavu

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 07 apr 2025, 12:14

DamirT je napisao/la:
05 apr 2025, 20:17
Gdje su i sta rade forumasi koji su govorili da ga Hoenes mrzi jer je bosnjo i da zbog toga daje Undavu da igra? Da mora bit 3 puta bolji od njega da bi dobio minute? :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 apr 2025, 13:42

Kaunas je napisao/la:
07 apr 2025, 12:14

Gdje su i sta rade forumasi koji su govorili da ga Hoenes mrzi jer je bosnjo i da zbog toga daje Undavu da igra? Da mora bit 3 puta bolji od njega da bi dobio minute? :tokralju:
Tamo gdje su i oni sto su govorili da je Demirovic promasena kupovina :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 apr 2025, 13:50

Kaunas je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
To da ga mrze je debilizam, ali je opste poznato u sportu da stranac mora biti bolji od domaceg igraca, ako hoce da igra ispred njega. A Demirovic jeste bolji od Undava, sto se i dokazalo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 08 apr 2025, 11:30

DamirT je napisao/la:
07 apr 2025, 13:50
Kaunas je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

To da ga mrze je debilizam, ali je opste poznato u sportu da stranac mora biti bolji od domaceg igraca, ako hoce da igra ispred njega. A Demirovic jeste bolji od Undava, sto se i dokazalo.
U svakom klubu na svijetu igrat ce onaj koji je trenutno bolji a ne jer je neko domaci il nije, to je samo u glavama prosjecnog bosnje.
Eto neko ce u biznisu rizikovat milione da bi gurao nekog svog prije stranca ako pate rezultati. :rol:
Stavi sebe u istu situaciju, direktor si i stranac ti mjesecno donosi 100k a domaci 10k i ti ces eto gurat domaceg jer je domaci.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 08 apr 2025, 22:06

Kaunas je napisao/la:
08 apr 2025, 11:30
DamirT je napisao/la:
07 apr 2025, 13:50
Kaunas je napisao/la:

U svakom klubu na svijetu igrat ce onaj koji je trenutno bolji a ne jer je neko domaci il nije, to je samo u glavama prosjecnog bosnje.
Eto neko ce u biznisu rizikovat milione da bi gurao nekog svog prije stranca ako pate rezultati. :rol:
Stavi sebe u istu situaciju, direktor si i stranac ti mjesecno donosi 100k a domaci 10k i ti ces eto gurat domaceg jer je domaci.
nije sve nicrno nibjelo obadvojica ste upravu
menstrual

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 08 apr 2025, 22:16

Vaznije od hattricka da je trener konacno uvidio kakvo je blago od igraca, pa ce ga nekad istrpit i kad ga ne ide...

Ocekujem jak transfer nakon Svjetskog u Americi, gdje smo se, logicno, i mi plasirali :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.