Od Sarajeva na koševu prošle sezone 2:1xinxee je napisao/la:Kad ste zadnji put izgubili? Definitivno imate moje simpatije sto se tice nasih klubiva
RODJENII RODJENIIII
KRAJ NERETVE RODJENII,RODJENIIII
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
14.02.1945
Ma rodjeni ove sezone ko preporodjeni samo neka ovako nastave i evropa je tu

04.10.2009 !!
Tesko pored zelje sarajva zrinje i sirokog.sarajlija je napisao/la:Ma rodjeni ove sezone ko preporodjeni samo neka ovako nastave i evropa je tu![]()
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Porediti ovaj Velez i onaj prije 5 godina, nebo i zemlja, pa je i normalno da nam sude strozije nego ranijih godina i da ce biti sve vise zavrzlama i kartona. Velez je na svojim nogama i to upada u oci konkurentima za titulu i njihovim vazalima. Ne treba se s tim previse zamarati. Dobri klubovi su uvijek imali takve probleme.
Mene samo brine to sto nakon 5 utakmica imamo 9 bodova - malte ne 3 pobjede i 2 poraza. Isti bi rezultat imali da smo izgubili svaku na strani i dobili svaku kuci. Ne bi diskutovao o igracima - to nek Feja rjesava. Imam povjerenje u njega i njegovo znanje svog posla. Imam i u upravu. Ali mislim da je Sarajevo parama osiguralo Evropu, dok se mi moramo boriti sa Sirokim i Svinjama. Bitno je dobiti sto veci broj tih 5 preostalih utakmica sa ovim klubovima.
Sto se tice podrske Velezu, eto bio sam u Mostaru i taman se vratio juce. Postoji primjetna razlika u optimizmu medju rajom po pitanju Veleza. Manje se kuka i vise prica pozitivno, i ako se to jos ne ocitava na posjeti. Nadam se da ce ove sezone i to malo odcepit.
Mene samo brine to sto nakon 5 utakmica imamo 9 bodova - malte ne 3 pobjede i 2 poraza. Isti bi rezultat imali da smo izgubili svaku na strani i dobili svaku kuci. Ne bi diskutovao o igracima - to nek Feja rjesava. Imam povjerenje u njega i njegovo znanje svog posla. Imam i u upravu. Ali mislim da je Sarajevo parama osiguralo Evropu, dok se mi moramo boriti sa Sirokim i Svinjama. Bitno je dobiti sto veci broj tih 5 preostalih utakmica sa ovim klubovima.
Sto se tice podrske Velezu, eto bio sam u Mostaru i taman se vratio juce. Postoji primjetna razlika u optimizmu medju rajom po pitanju Veleza. Manje se kuka i vise prica pozitivno, i ako se to jos ne ocitava na posjeti. Nadam se da ce ove sezone i to malo odcepit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Porediti ovaj Velez i onaj prije 5 godina, nebo i zemlja, pa je i normalno da nam sude strozije nego ranijih godina i da ce biti sve vise zavrzlama i kartona. Velez je na svojim nogama i to upada u oci konkurentima za titulu i njihovim vazalima. Ne treba se s tim previse zamarati. Dobri klubovi su uvijek imali takve probleme.
Ovaj sudija Šehović radi za onoga ko ga je lani angažovao da nam djeli kartone u utakmici sa Vitezom!KO nam je konkurent za 4 mjesto?!
Žalosno je da se ovakvim stvarima služe, FUJ!!!
Ma moramo dobiti Olimpic pa onda nakon pauze u Široki na megdan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- VigorMostarac
- Kontakt:
Trenutno je teška situacija sa bodovima 9 bodova iz 5 utakmica.
Mislim da kiks koji smo imali protiv Mladosti i Čelika moramo isplegati sa pobjedama protiv Olimpika i Širokog u Lištici
pa onda nastaviti pobjednicki niz.
Ako sada ispadnemo iz utrke teško će biti kasnije a naše zadovoljstvo netreba i neće biti 4 mjesto.
Idemo na prvo idemo biti Prvaci ,imamo -4 boda i more utakmica do kraja.
Mi moramo vjerovati i želiti 1.mjesto
zašto da ne?Prvaci?
Mislim da kiks koji smo imali protiv Mladosti i Čelika moramo isplegati sa pobjedama protiv Olimpika i Širokog u Lištici
Ako sada ispadnemo iz utrke teško će biti kasnije a naše zadovoljstvo netreba i neće biti 4 mjesto.
zašto da ne?Prvaci?
VFC THE RELIGION
zato konačno naš klub treba izaći sa oštrim saopštenjem i yebati više mater i savezu i sudijama, druge nema...anel81m je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Porediti ovaj Velez i onaj prije 5 godina, nebo i zemlja, pa je i normalno da nam sude strozije nego ranijih godina i da ce biti sve vise zavrzlama i kartona. Velez je na svojim nogama i to upada u oci konkurentima za titulu i njihovim vazalima. Ne treba se s tim previse zamarati. Dobri klubovi su uvijek imali takve probleme.
Ovaj sudija Šehović radi za onoga ko ga je lani angažovao da nam djeli kartone u utakmici sa Vitezom!KO nam je konkurent za 4 mjesto?!
Žalosno je da se ovakvim stvarima služe, FUJ!!!
- VigorMostarac
- Kontakt:
- RockyMaivia
- Kontakt:
Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.VigorMostarac je napisao/la:Trenutno je teška situacija sa bodovima 9 bodova iz 5 utakmica.
zašto da ne?Prvaci?
StarMo nije skutorija...
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Ako smijenimo trenera onda od evrope sigurno nema ništa.Feja drži odličan niz i treba nastaviti s ovim rezultatima i treba im dati podršku!!!!!!!RockyMaivia je napisao/la: Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- RockyMaivia
- Kontakt:
On mora traziti da dovedu spica,skauting je apsolutno uzasan cim smo doveli onog kloca Popovica.Crvenarmija je napisao/la:Ako smijenimo trenera onda od evrope sigurno nema ništa.Feja drži odličan niz i treba nastaviti s ovim rezultatima i treba im dati podršku!!!!!!!RockyMaivia je napisao/la: Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.
I mora da se zna neki red,ja bih malog Hajdarovica vratio na klupu u 60 min.,igrac manje na terenu.A Haurdica radi nepostovanja suigraca.
StarMo nije skutorija...
Bolan shvati, nije problem Feja, nego savez i lobiji pojedinih klubova kontra Veleža, koji mu već sada kada je prošlo 5 kola podmeću klipove, jer su vidjeli da je klub malo po malo stao na zdrave noge. U tom grmu leži zec. Oni ne žele VELEŽ, shvati, ova nakaradna država je digla ruke od Veleža i želi mu nestanak i tačka.RockyMaivia je napisao/la:Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.VigorMostarac je napisao/la:Trenutno je teška situacija sa bodovima 9 bodova iz 5 utakmica.
zašto da ne?Prvaci?
EDIT: Sjećaš li se priče, da svaki klub ima svog sudiju? Sve sam ti rekao, samo malo vrati film par godina unazad pa ćeš vidjeti poentu svega.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 28 avg 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
- VigorMostarac
- Kontakt:
Slažem se da je Velika zasluga Feje i dajem mu PODRŠKU I NJEMU I SVIMA SAMO HOĆEMO POBJEDE.Crvenarmija je napisao/la:Ako smijenimo trenera onda od evrope sigurno nema ništa.Feja drži odličan niz i treba nastaviti s ovim rezultatima i treba im dati podršku!!!!!!!RockyMaivia je napisao/la: Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.
MOSTAR U SRCU - VELEŽ DO GROBA

VFC THE RELIGION
- RockyMaivia
- Kontakt:
Drug,kunem se da si mi to rekao prije 10 godina povjerovao bih ti.AlemC85 je napisao/la:Bolan shvati, nije problem Feja, nego savez i lobiji pojedinih klubova kontra Veleža, koji mu već sada kada je prošlo 5 kola podmeću klipove, jer su vidjeli da je klub malo po malo stao na zdrave noge. U tom grmu leži zec. Oni ne žele VELEŽ, shvati, ova nakaradna država je digla ruke od Veleža i želi mu nestanak i tačka.RockyMaivia je napisao/la:Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.VigorMostarac je napisao/la:Trenutno je teška situacija sa bodovima 9 bodova iz 5 utakmica.
zašto da ne?Prvaci?
Ovako,dosta mi je izvlakusa,na vrh su mi...
Izlazak u Evropu je pod moranje
SAD ILI NIKAD.
StarMo nije skutorija...
Da približimo raji te lobije u savezu ovako :
Nema ljudi kao što je Osim i kao što je neko iz ekipe Sarajeva (ne znam ko bi to mogao biti) da malo stisnu to gore. U Zrinjskom ima onaj Ivan (prezime sa B) i on to tamo zavodi red što se tiče Zrinjskog, Široki je sam od sebe ludilo od ekipe, tako da njima niko ne treba. Velež nema takvih ljudi ili ima ali šute ko zaliveni
Nema ljudi kao što je Osim i kao što je neko iz ekipe Sarajeva (ne znam ko bi to mogao biti) da malo stisnu to gore. U Zrinjskom ima onaj Ivan (prezime sa B) i on to tamo zavodi red što se tiče Zrinjskog, Široki je sam od sebe ludilo od ekipe, tako da njima niko ne treba. Velež nema takvih ljudi ili ima ali šute ko zaliveni
@RockyMaivia
ovo je istina da im smeta Velež. Ok ne opravdavam mlaku igru kontra Čelik i to sam rekao, ali moraš shvatiti, mi smo trn u oku savezu i pojedincima, jer kada to shvatiš, bit će ti lakše. Vidjet ćeš kasnije, kako se bude zakuhavalo prvenstvo, kakav će cirkus biti. Ja ne znam stvarno šta tamo rade Duško i Sejo? Zašto se ne zauzmu za Velež, jer je ovo postalo smiješno.
ovo je istina da im smeta Velež. Ok ne opravdavam mlaku igru kontra Čelik i to sam rekao, ali moraš shvatiti, mi smo trn u oku savezu i pojedincima, jer kada to shvatiš, bit će ti lakše. Vidjet ćeš kasnije, kako se bude zakuhavalo prvenstvo, kakav će cirkus biti. Ja ne znam stvarno šta tamo rade Duško i Sejo? Zašto se ne zauzmu za Velež, jer je ovo postalo smiješno.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 28 avg 2014, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Mozda nemamo dobar "autoritet" u savezu,ali ako cemo biti ponovo veliki klub nema izvlakusa.Prije su nas krali vise nego sad,pa nije bilo ovoliko plakanja.AlemC85 je napisao/la:@RockyMaivia
ovo je istina da im smeta Velež. Ok ne opravdavam mlaku igru kontra Čelik i to sam rekao, ali moraš shvatiti, mi smo trn u oku savezu i pojedincima, jer kada to shvatiš, bit će ti lakše. Vidjet ćeš kasnije, kako se bude zakuhavalo prvenstvo, kakav će cirkus biti.
StarMo nije skutorija...
Zato se treba klub oglasiti i dati do znanja da mi nismo neki levati bez glave i repa na kome će svak strogoću prosipati.AlemC85 je napisao/la:@RockyMaivia
ovo je istina da im smeta Velež. Ok ne opravdavam mlaku igru kontra Čelik i to sam rekao, ali moraš shvatiti, mi smo trn u oku savezu i pojedincima, jer kada to shvatiš, bit će ti lakše. Vidjet ćeš kasnije, kako se bude zakuhavalo prvenstvo, kakav će cirkus biti.
****.t ćemo mater svakome ko nam stane na put, dosta nam je nepravde, preko 20 godina!!!
Meni nije žao rezultata i neizlaska u Evropu ako to pošteno bude, ali mi ovi udarci ispod pojasa tako idu na živce da to nije normalno!
Prije su nas krali velikani sa kojima se bilo teško nositi iz malog Mostara.Sad su to polupismeni miševi koji su zalutali u ovaj sport i koji dobivaju funkcije i u sportu preko stranaka i nacionalnih pripadnosti, nikako po stručnoj zasluzi.RockyMaivia je napisao/la:Mozda nemamo dobar "autoritet" u savezu,ali ako cemo biti ponovo veliki klub nema izvlakusa.Prije su nas krali vise nego sad,pa nije bilo ovoliko plakanja.AlemC85 je napisao/la:@RockyMaivia
Moraš imati bar duplo bolju ekipu od svih da bi sa nepravdama bio 1, mi za to nemamo snage nikako.Naša je realnost borba za Evropu, ali teško ćemo to ostavriti sa podmetanjima i manjkom iskustva u odnosu na konkurente.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.