PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Rokoko87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rokoko87 » 29 jun 2016, 03:07

POĆERAJ JOGE
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 29 jun 2016, 03:08

MocMahale444 je napisao/la:Ja mislio ovdje se raja zeza a oni ozbiljni da su im drazi chi.fu.ti nego kozoHebi ;)

Meni nije, tad jedino simpatisem Slobodu. Kad je u pitanju liga kao I protiv ostalih ko ih šiša. Mosa ljoŽe!
Svaka cast, normalno da sam navijao za Zelju protiv Ferencvaroša (ako treba tiket kao dokaz ) i za Sarajevo protiv Leha, a kad dodje liga nek budu iza Slobode nemam ništa protiv!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 29 jun 2016, 03:09

Opet oni navalili na himnu :urnebes:
De imal neko srca da im kaze? :urnebes:
pinoglavi je napisao/la:Zaboli nas qurac i za Izrael i Palestinu, zelimo i u drugom pretkolu cuti nasu himnu! :bih:

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 29 jun 2016, 03:11

Kakav šok će uslijediti prije početka utakmice kad ne bude himni :rol: Ono svi stoje syebani i pitaju jedni druge "a đe je himna, što smo onda vježbali zadnjih mjesec dana"? :rol: :rol: :rol:
ako te ne prozivam, onda te gotivim

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 jun 2016, 03:13

samirr je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Ja mislio ovdje se raja zeza a oni ozbiljni da su im drazi chi.fu.ti nego kozoHebi ;)

Meni nije, tad jedino simpatisem Slobodu. Kad je u pitanju liga kao I protiv ostalih ko ih šiša. Mosa ljoŽe!
Svaka cast, normalno da sam navijao za Zelju protiv Ferencvaroša (ako treba tiket kao dokaz ) i za Sarajevo protiv Leha, a kad dodje liga nek budu iza Slobode nemam ništa protiv!
Jašta, normala je to nego malo vas furaju. Siguran sam da dosta raje ce biti uz Slobodu i Azu kamikazu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 29 jun 2016, 03:37

MocMahale444 je napisao/la:
samirr je napisao/la:

Jašta, normala je to nego malo vas furaju. Siguran sam da dosta raje ce biti uz Slobodu i Azu kamikazu.
ne lazi muha. svi smo uz **** :lol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 jun 2016, 03:45

TobeYarabi je napisao/la:ne lazi muha. svi smo uz **** :lol:
Nisam vala hljeba mi, nema sanse. Ti bušiš od one Tuzlanke pišalo I opet podržavaš chi.fu.te :)

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 29 jun 2016, 03:50

Nisam vala hljeba mi, nema sanse. Ti bušiš od one Tuzlanke pišalo I opet podržavaš chi.fu.te :)
hocemo li u cetvrtak na BP?
malo tekbirati, baciti koju baklju i to :mrgreen:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 jun 2016, 03:53

TobeYarabi je napisao/la:
hocemo li u cetvrtak na BP?
malo tekbirati, baciti koju baklju i to :mrgreen:
Prije ili poslije himne?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 29 jun 2016, 04:04

MocMahale444 je napisao/la: Prije ili poslije himne?
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 29 jun 2016, 04:17

AzaKamikaza je napisao/la:Čak su mi i ćif.uti draži od koza i radioaktivnih mungosa :angel:
normalno da su ti drazi cif.uti jer ti si stanovnik europskog jerusalema :bih:
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 29 jun 2016, 10:28

Mislim da je cisto preseravanje navijati za Beitar protiv Slobode ili bilo kojeg drugog kluba iz Bosne i Hercegovine. Ma kako se neko osjecao on igra i predstavlju moju jedinu domovinu i ja mu u tom predstavljanju zelim svu srecu ovog svijeta! Sretno svima...PS U KOST
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 jun 2016, 10:55

Najnormalnija stvar je sto sutra navijate za Beitar, ipak je Azmir prod'o finale da vas izradi. Tako da vase simpatisanje Slobode predstavljao bi neviđen mazohizam stanovnika Sarajeva.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 29 jun 2016, 11:14

JohnCleese je napisao/la:Najnormalnija stvar je sto sutra navijate za Beitar, ipak je Azmir prod'o finale da vas izradi. Tako da vase simpatisanje Slobode predstavljao bi neviđen mazohizam stanovnika Sarajeva.
Mene nije Azmir izradio , mene su izradili igraci Slobode u polufinalu. Koji vam je ku.rac vise svaka druga spominjete grad Sarajevo i stanovnike Sarajeva? Daleko od tog da vas volim , ali vas vala ne spominjem i ako spominjem govorim iskljucivo Slobodu ili klub...**** komplex
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 jun 2016, 11:18

Merhaba je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Najnormalnija stvar je sto sutra navijate za Beitar, ipak je Azmir prod'o finale da vas izradi. Tako da vase simpatisanje Slobode predstavljao bi neviđen mazohizam stanovnika Sarajeva.
Mene nije Azmir izradio , mene su izradili igraci Slobode u polufinalu. Koji vam je ku.rac vise svaka druga spominjete grad Sarajevo i stanovnike Sarajeva? Daleko od tog da vas volim , ali vas vala ne spominjem i ako spominjem govorim iskljucivo Slobodu ili klub...**** komplex
O kakvom kompleksu pricas kada je 80 posto teme pljuvanje Slobode Tuzle Azmira,Tuzlaka...
Ko koga tu spominje onda,vise se pise i pljuje po Slobodi nego sto se pise po maticnim temama.
Ko tu onda ima kompleks.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 29 jun 2016, 11:22

solinas je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:
O kakvom kompleksu pricas kada je 80 posto teme pljuvanje Slobode Tuzle Azmira,Tuzlaka...
Ko koga tu spominje onda,vise se pise i pljuje po Slobodi nego sto se pise po maticnim temama.
Ko tu onda ima kompleks.
Mrze me i pljuju jer sam tu, RODJEN U SARAJVU :stop: :rol: :rol:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 jun 2016, 11:37

Kazem stanovnika ciljano, jer je Azmir svojim ponasanje i prodavanjem uskratio Evropu timovima iz oba dijela Sarajeva ( plavom i bordo) ;)

..ali upravu si opet. Bunis s razlogom sto generalizujem sve Sarajlije i stavljam vas u isti kos. Kad tek oko 6-7% ukupnog broja Sarajlija navija za neki od Sar. klubova, malo veci broj se aktivira dva puta godinje na derbijima. Ipak su vase navijacke baze raja sa prebivalistem u Konjicu,po Krajini, Foči, Tutinu i Sjenici.

Svabo je to...

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 29 jun 2016, 11:42

Naravno , kao najtrofjeni klub Bosne i Hercegovine logicno je da imamo fijale iz raznih gradova. Zaboravio si dodati mozda i najace fijale ,a to su bas one iz Tuzlanskog kantona ( Lukavac , Gracanica , Zivinice , Banovici itd )

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 jun 2016, 11:46

Takav pluralizam je za svaku pohvalu, ali to je samo fasada iz vana. Ustvari na njih gledate ko na ciganiju obicnu, pred Tusnjom dodje do razvrstavanja na navijace iz Sarajeva sa prvenstvom prolaza i na nizu klasu iz TK kojoj je ulaz zabranjen

Svabo je to...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jun 2016, 11:48

Igraj Beitar, igraj i pobjedi, zaa vaaaama ce ostati neredi!! Nek vas podrze braca iz BL, kako ste se onda lizali na temi sa njima!! Samo kontra Sarajevu(gradu), pa makar i sa Lesinarima! :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.