FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Paketici?
Uuaaaa uprava napolje!
Uuaaaa uprava napolje!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nema uprava veze sa ovim

"Horde zla" organiziraju podjelu novogodišnjih paketića
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije bitno ko je i sta stoji u objavi, bitno je da se napise uprava napolje

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
1:26 kakva je ovaj Dedic bio budala, gadja sudiju loptom, hvata ga za glavu

Lako je pricat ljudima iza ledja..ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 15:48Nije bitno ko je i sta stoji u objavi, bitno je da se napise uprava napolje![]()

Nek im to u lice kazu..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sta pricas ti **** te Novakovic da te ebo, **** ljudsko, nije htjelo da igra u Vitezu jer je pao snijeg picka obicna. I neka ga je Hus poslo u pm i dao sansu Nihadu koji je iskoristio kako treba.Historicar je napisao/la: ↑15 dec 2019, 14:44Novaković je u Hong Kongu.Nikad necu zaboraviti kad je retardirani kreten Musemić, otjerao Novakovića i Ivetića, a onda kao stopera koristio Adukora, a kao lijevog beka Almira BekićaBordoSarajevo je napisao/la: ↑15 dec 2019, 14:09Cojk je kod nas svaku tekmu koju je igrao pocrvenio
Gdje nam je Novaković?![]()
Samo jedan u nizu bisera iz kuhinje našeg maga
Samo serete o svemu **** vas svako
A zamisli da je odigrao solidnu utakmicu i da se ustalio u ekipi..Lakoste je napisao/la: ↑15 dec 2019, 15:52Sta pricas ti **** te Novakovic da te ebo, **** ljudsko, nije htjelo da igra u Vitezu jer je pao snijeg picka obicna. I neka ga je Hus poslo u pm i dao sansu Nihadu koji je iskoristio kako treba.Historicar je napisao/la: ↑15 dec 2019, 14:44Novaković je u Hong Kongu.Nikad necu zaboraviti kad je retardirani kreten Musemić, otjerao Novakovića i Ivetića, a onda kao stopera koristio Adukora, a kao lijevog beka Almira BekićaBordoSarajevo je napisao/la: ↑15 dec 2019, 14:09Cojk je kod nas svaku tekmu koju je igrao pocrvenio
Gdje nam je Novaković?![]()
Samo jedan u nizu bisera iz kuhinje našeg maga
Samo serete o svemu **** vas svako

Treba ba rec covjeku hvala... to su "specijalna" pojacanja, on npr. donosi srecu na odlasku..

@simidobar. Svako Sarajevu donese radost. Neko svojim dolaskom, neko svojim odlaskom.
@svi.
Je li istina da dolazi onaj Vijetnamac? Vele da mu ubrzano traze prevodioca/prevodilicu.
@svi.
Je li istina da dolazi onaj Vijetnamac? Vele da mu ubrzano traze prevodioca/prevodilicu.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne može se tako gledati na Fanima, niti porediti s Anđušićem i ostalim.
Prije svega, Fanimo je bio u Engleskoj u West Hamu, te u mladoj repki. To je već dovoljno.
Druga stvar, nikad u životu se ne mogu igrači porediti na osnovu toga kakav je bio u prošlom klubu, kakav kod nas, kakav je bio onaj neki tamo drugi itd. Znači, ne možeš nikad porediti Anđušića, Guzinu, Milanovića, Fanima, ovog onog, zato što je svaki igrač individua za sebe. Jedina stvar koju ne može procijeniti kod igrača je period prilagodbe i adaptacije, pa makar on bio Messi. Ko kaže evo da Fanimo ne bi bio ubica kod nas, a recimo jedan Guzina je bio katastrofa? Niko ne može to procijeniti.
Treća stvar.. Jeste lakša stvar doći do izražaja u Mladosti i ostalim manjim ekipama, nego u FKS, to zna svaki laik. A je li lakše zabijati i asistirati u FKS, gdje imaš 3x bolje saigrače ili u Mladosti, koji je osrednji tim? I na to pazite. Statistika svakako nikakve veze nema, nije uopšte toliko bitno koliko je zabio. Haris Duljević je imao statistiku kao Guzina, pa je bio glat najbolji igrač lige i značio strašno na terenu. Opet kažem, ne možeš uticati na to kako će se neko snaći, možda će Fanimo ako dođe zabiti 8,9 golova, nikad ne znaš.
Znači, ako su Guzina i Anđušić bili promašaji, onda nikog ne treba dovesti iz nekog manjeg našeg kluba? Kakva glupost. Treba fino procijeniti i skautirati igrača, pa onda neće biti fule. Ja sam za dovođenje Fanima ako je istina, mislim da bi se mogao fino uklopiti.
Mada, mislim da je ovo sve i dalje lupanje i da niko neće doći dok se prvo ne imenuje novi trener, tako da..
Prije svega, Fanimo je bio u Engleskoj u West Hamu, te u mladoj repki. To je već dovoljno.
Druga stvar, nikad u životu se ne mogu igrači porediti na osnovu toga kakav je bio u prošlom klubu, kakav kod nas, kakav je bio onaj neki tamo drugi itd. Znači, ne možeš nikad porediti Anđušića, Guzinu, Milanovića, Fanima, ovog onog, zato što je svaki igrač individua za sebe. Jedina stvar koju ne može procijeniti kod igrača je period prilagodbe i adaptacije, pa makar on bio Messi. Ko kaže evo da Fanimo ne bi bio ubica kod nas, a recimo jedan Guzina je bio katastrofa? Niko ne može to procijeniti.
Treća stvar.. Jeste lakša stvar doći do izražaja u Mladosti i ostalim manjim ekipama, nego u FKS, to zna svaki laik. A je li lakše zabijati i asistirati u FKS, gdje imaš 3x bolje saigrače ili u Mladosti, koji je osrednji tim? I na to pazite. Statistika svakako nikakve veze nema, nije uopšte toliko bitno koliko je zabio. Haris Duljević je imao statistiku kao Guzina, pa je bio glat najbolji igrač lige i značio strašno na terenu. Opet kažem, ne možeš uticati na to kako će se neko snaći, možda će Fanimo ako dođe zabiti 8,9 golova, nikad ne znaš.
Znači, ako su Guzina i Anđušić bili promašaji, onda nikog ne treba dovesti iz nekog manjeg našeg kluba? Kakva glupost. Treba fino procijeniti i skautirati igrača, pa onda neće biti fule. Ja sam za dovođenje Fanima ako je istina, mislim da bi se mogao fino uklopiti.
Mada, mislim da je ovo sve i dalje lupanje i da niko neće doći dok se prvo ne imenuje novi trener, tako da..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dok ne dobijemo normalne uslove za igru uzalud im sve ove super moderne tehnologije, pojacanja i potrosnja trenera.
Nema igre i napredka dok to ne zavrse, pa taman Ronaldo il Messi da dodju..
Kakav je to budjet kluba u kojem ima sve osim terena.. fol se ganja nakav inat sa opstinom a mi gubimo zbog tog, na puno strana..
Mujakic skoro nikako ne igra.. Momak je po prirodi sampion.. al zbog razlike u uslovima treba mu bar godina da se adaptira, na normalno...
Ova uprava jednostavno nije sposobna za "siri" pogled.. Sad se fol sakrivaju a trebalo bi da tacno znaju sta rade..
Ako se vec digla tolika frka izadji ba ko covjek koji vjeruje u svoje odluke, reci zelim to i to, vidim perspektivu na taj nacin.. uradi sve kako neki kazu "bez mahale", pa i da pogrijesis oprostice ti se, jer si covjek.. postovao si ti nas postovacemo i mi tebe.. to je fino i kulturno.. cemu vodi ovo prepucavanje ?
Ko ambiciozan i pametan pravi sebi neprijatelja od prijatelja.. valjda bi logicno bilo da prosiri krug prijatelja.. zelis vise, bolje..
Ne znam kako ih uopste nije stid rec da upravljaju toliko vremena klubom a da nisu bili u stanju nac neko prihvatljivo rjesenje za teren i odrzavanje terena na stadionu AFH.. to nam je sve u zivotu sto imamo.. kako god to izgledalo nekom..
Nema igre i napredka dok to ne zavrse, pa taman Ronaldo il Messi da dodju..
Kakav je to budjet kluba u kojem ima sve osim terena.. fol se ganja nakav inat sa opstinom a mi gubimo zbog tog, na puno strana..
Mujakic skoro nikako ne igra.. Momak je po prirodi sampion.. al zbog razlike u uslovima treba mu bar godina da se adaptira, na normalno...
Ova uprava jednostavno nije sposobna za "siri" pogled.. Sad se fol sakrivaju a trebalo bi da tacno znaju sta rade..
Ako se vec digla tolika frka izadji ba ko covjek koji vjeruje u svoje odluke, reci zelim to i to, vidim perspektivu na taj nacin.. uradi sve kako neki kazu "bez mahale", pa i da pogrijesis oprostice ti se, jer si covjek.. postovao si ti nas postovacemo i mi tebe.. to je fino i kulturno.. cemu vodi ovo prepucavanje ?
Ko ambiciozan i pametan pravi sebi neprijatelja od prijatelja.. valjda bi logicno bilo da prosiri krug prijatelja.. zelis vise, bolje..
Ne znam kako ih uopste nije stid rec da upravljaju toliko vremena klubom a da nisu bili u stanju nac neko prihvatljivo rjesenje za teren i odrzavanje terena na stadionu AFH.. to nam je sve u zivotu sto imamo.. kako god to izgledalo nekom..
https://reprezentacija .ba/291973-o-kanal-je-saznao-da-fs-bih-planira-graditi-nacionalni-stadion-u-halilovicima?fbclid=IwAR1X6UiQhB_9p-DcIbmedz9F7n5ateL_N_n-0QGjDkKgYKHt9hWEO3ngtj8
Obrisati space nakon reprezentacija
Evo stadiona, samo se treba plasirati na Evropsko
Obrisati space nakon reprezentacija
Evo stadiona, samo se treba plasirati na Evropsko
Jeko placipicke?
Kupikartu.ba

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Dodjitenatekmu.ba
PodrskaSarajevu.ba
****.ba
Vremenskaprognozanavijaci.vi
Forumvamjejedininacindastakazete.vagine
Dobitcetebatine.ba
PodrskaSarajevu.ba
****.ba
Vremenskaprognozanavijaci.vi
Forumvamjejedininacindastakazete.vagine
Dobitcetebatine.ba
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Glupevamforenaobjestrane.baa
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta prodajete vlado?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel ovo za one istinske ili nas streamashe?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Za sve.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, JavierBosnia, Lecler, mnon46, MSOZ101, nebeskasila, nedimmmm1337, NeSamSafetee, rimljanin90, Rule_hz, Vanja8, Zagor i 107 gostiju.