Nista od ovoga.
Nije prosao antibot pitanje; sta volis vise od svog zivota
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Oručeve taktike bile zastarjele kad je Ancelotti bio igrač.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:15Mislim da ce Anceloti biti glavni,a Abdulah Oruč pomoćni,kaže anceloti da mu se bas svidja Oruc sa svojim taktikama iz 85-ih![]()
kaze levat everton voli eto nek se sad bori za opstanak
rok za imenovanje šefa stručnog štaba 31.12.2019
Otiće to rutinski iza koji dan, ko da ih ne znamo. Oni da su išta do sad završili objavili bi odavno neke informacije, imam osjećaj da lutaju i da veze nemaju ko će to bit.
Sve to stoji ali sam opet prije bio za ancelotija nego npr. Jovica.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:41E čuj Ancelotti, pa ebo vas on da vas ebo. Eto imali smo Kodru, moderan strani trener i šta bi? Ne može u ovoj ligi FKS voditi nijedan trener koji nije iz mahale, koji ne zna kakav je pritisak ovdje i koji nije igrao za FKS. A da ne govorim kako ti stranci ne znaju ligu, ne znaju mentalitet, pritisak itd. Dovoljan primjer je Ješić. Samo domaće, s njima smo vazda imali uspjeha.
Džaba bošnji pričati, svako bolji osim njegovog domaćeg, zato nam i jeste ovako u državi.
Ja gore navedem neoborive argumente i ti dođe i dole napišeš isto? Bruka.holyman je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:49Sve to stoji ali sam opet prije bio za ancelotija nego npr. Jovica.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:41E čuj Ancelotti, pa ebo vas on da vas ebo. Eto imali smo Kodru, moderan strani trener i šta bi? Ne može u ovoj ligi FKS voditi nijedan trener koji nije iz mahale, koji ne zna kakav je pritisak ovdje i koji nije igrao za FKS. A da ne govorim kako ti stranci ne znaju ligu, ne znaju mentalitet, pritisak itd. Dovoljan primjer je Ješić. Samo domaće, s njima smo vazda imali uspjeha.
Džaba bošnji pričati, svako bolji osim njegovog domaćeg, zato nam i jeste ovako u državi.
Cek, pa je li jovic uopste domaci![]()
Dzeno samo dolazi u obzir, domaci perspektivan i poznaje mahaluAlfredNobel je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:41E čuj Ancelotti, pa ebo vas on da vas ebo. Eto imali smo Kodru, moderan strani trener i šta bi? Ne može u ovoj ligi FKS voditi nijedan trener koji nije iz mahale, koji ne zna kakav je pritisak ovdje i koji nije igrao za FKS. A da ne govorim kako ti stranci ne znaju ligu, ne znaju mentalitet, pritisak itd. Dovoljan primjer je Ješić. Samo domaće, s njima smo vazda imali uspjeha.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83 i 19 gostiju.