Da se novom treneru nametnu igrači kao što su i Husrefu, pa srculence bilo minirano na taj način

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da se novom treneru nametnu igrači kao što su i Husrefu, pa srculence bilo minirano na taj način
Nija ba nego ispucala redakcija bobe kredita za mobitel pa ne mogu nazvat Jovica, provjerili bi oni...kako potrce cim je jace ime da nazovu...na teku se zaduze u trafici samo da nazovu....a ovo sad puste krila da se spekulise.....eeee mama mu je znala da je on novinar....kad joj je na glavu ispo...
ma to ti je taktika kad ne znaju pa onda lupaju imena i nakon svakog demanta skracuju listu kandidata, do nove godine ce nesto ubosti.Denchi je napisao/la: ↑17 dec 2019, 11:29Nija ba nego ispucala redakcija bobe kredita za mobitel pa ne mogu nazvat Jovica, provjerili bi oni...kako potrce cim je jace ime da nazovu...na teku se zaduze u trafici samo da nazovu....a ovo sad puste krila da se spekulise.....eeee mama mu je znala da je on novinar....kad joj je na glavu ispo...
Joviću Zetu još halalio nisam.Denchi je napisao/la: ↑17 dec 2019, 11:29Nija ba nego ispucala redakcija bobe kredita za mobitel pa ne mogu nazvat Jovica, provjerili bi oni...kako potrce cim je jace ime da nazovu...na teku se zaduze u trafici samo da nazovu....a ovo sad puste krila da se spekulise.....eeee mama mu je znala da je on novinar....kad joj je na glavu ispo...
Trener manje više, uvijek na kraju bude neka zlatna sredina, ne očekujem ni pretjerano loše ni pretjerano dobro. Ono što je mnogo bitnije je igrački kadar koji moramo riješiti na zimu. Nemamo desne strane nikako, ni beka ni krila poštenog, nemamo rezervnog napadača, a i jedan centralni veznjak bi dobro došao, i to sve pod uslovom da zadrzimo ove vaznije igrače pa da ne trazimo zamjene i za njih. Ovo su stvari koje me više brinu.Stroj1946 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 10:34Nikolić je previše jak trener za našu ligu. To traži velika ulaganja i u igrački kadar. Što na kraju može rezultirati onim što smo imali poslije osvajanja titule kad je bio Stepanov, Barbarić itd. Za takvog trenera je potrebna jaka i sposobna uprava, sa jakim imenima, koju mi nemamo, da izvrši pritisak na sš i igrače, i da se drži zacrtanog cilja. Velika su tu izdvajanja, što je kod nas teško, mi smo to pokušali kao jedini klub u ovoj zemlji, na kraju znamo kako se završilo. Raspad sistema, problemi itd. Dovesti stranca ovdje je itekako moguće, ali neće se zadržati dugo. Liga je jednostavno loša. Nije sve do kluba. Ja sam uvjeren 101% da bi nama i konama došla jaka imena, kako trenerska tako i igračka. Problem je ta liga. Ostali. Lako je u Sarajevu igrat, al valja u Ugljevik, Bijeljinu, Kakanj itd. na gostovanja. Svi znamo priču Jajala kad je bio, lik sliko svlačionice gdje igro, syebavo se lik. A to je bilo prije 4,5 godina, danas ništa nije bolje. Tako da ćemo još sačekati na jake trenere i igrače.
Pa nismo mi poker klub.
Valjda se Sabra zeli nauciti igrati pokera
Trenutno korisnika/ca: benko21, Dave, Fouzi1, iliyaa8, mosarajvosa83, MoSaZeLjo1921, napoleon72, Pena, Rajvosa4ever, riki46, soe, Varijantas8, Venom, ŠTA_JE i 99 gostiju.