Zakucao bi i mene i Mirzu do PO
@Freaza
Šta se smiješ pa moram najaviti kad uđe igrao je malo nemoj zezati.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Da stoji u odbrani i da zabijaju preko njega kako god hoće.Ponos Torina je napisao/la:Koja je svrha ovog Bogdanovica u startnoj petorci 35 minuta na parketu???Mozda kad je potpisivao ugovor stavili su mu neki garant da ce biti u startnoj samo da potpise za Broklyn ??
Uso cojk malo trckaro, bez povrede proslo elhamdullilah ,tri miliona godisnje u padzePonos Torina je napisao/la:Teletovic je budala bas umjesto da ode iz ovog sugavog kluba on trpi ili mozda ga boli tuki hoce li igrat ili ne....
Ne znam kako ali dobio je besplatno serviranu ogromnu sansu, ne moze se reci da se izborio za ovo niti da je zasluzeno. Ali ne ide mi u glavu da jedan tako bogat klub kao Brooklin koji moze dovesti koga hoce, jednom rookiju dadne takvu ulogu u ekipi, fakticki nema konkurenciju.Ponos Torina je napisao/la:Koja je svrha ovog Bogdanovica u startnoj petorci 35 minuta na parketu???Mozda kad je potpisivao ugovor stavili su mu neki garant da ce biti u startnoj samo da potpise za Broklyn ??
veoma dobro rečenodziza_23 je napisao/la:Sto se mene tice nek Bojan i 48 odigra, ne zanima me, bolje i on nego Anderson, ja samo gledam sta je bolje za Mirzu. I nema smisla sad trazit mu opravdanja, treba mu vise minuta, podrska trenera da Plumlee ne ulazi prije njega. Pa taj Plumlee je nakon par losih utakmica bio zakovan za klupu, Mirza je bio prvi sa klupe i imao sasvim pristojnu minutazu. Sad kad igra uzasno par utakmica, logicno je da nece imat toliko minuta, trener gleda sta je najbolje za klub, a ne za nas u Bosni sto Mirzu pratimo. Nego ce on morat nesto promijenit, vidi i on da mu ne ide, mora postat agrrsivniji kao sto je bio u onih par dobrih utakmica sto je odigro, dobro ne ide sut, ne ide trica, to ce krenut kad das par lakih poena, nesto blize kosu, pa ne možes sinoc dva put imat mismatch s dva put manjim covjekom i oba put izgubit loptu i promasit, daj cvrsce to malo, raznesi sve, izgradi malo jos tu ledjnu tehniku, a nije samo da cekas hocel se navalit na tebe, pa da onaj okret brzi izvedes.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zavisi od utakmice, MIrza je do Spursa djelovao kao igrac koji moze i prodirat i zabit trojku. Sada se pogubio.ultrasstyle_tz je napisao/la:Mirza je imao problem sa trenerima tokom dolaska u NBA..ubjedjen sam da je kao Rookie dosao kod Holinsa da bi vise napredovao kao igrac...ali zadesio se kod trenera koju su ga koristili samo zbog suta, i postao je jednodimenzionalan igrac..
dok Bojan tu ima prednost jer ga Holins od starta tjera da dodaje vise napadackih dimenzija svojoj igri osim samo suta i to ce mu sigurno koristiti dugorocno u NBA karijeri