Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
to ne dolazi u obzir!!! kako ce listica, svinjski,borac vidjet evrope
i kakoce dobiti kuci pored takve regularnosti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Principatus
- Kontakt:
Hajmo staviti 3 golmana, sve nacionalnosti sretne i ima da sve pretaremo. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne može to tako, mora se prvo odrediti na kojem području koji golman može braniti, tzv. golmanske federalne jedinice... a golmani mogu biti samo legitimni predstavnici kontitutivnih naroda, a nikako pripadnici... uglavnom, treba prvo sačekati da se očituju oba HDZ-a oko ovog prijedloga, pa da vidimo šta ćemo dalje...Principatus je napisao/la:Hajmo staviti 3 golmana, sve nacionalnosti sretne i ima da sve pretaremo.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pa normalno , ne moze biti svejedno ko ce nositi broj 1 a ko 2 ili 3... to direktno govori ko je ovdje gradjanin prvog , drugog ili ti treceg reda 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ja mislim što se tiče brojeva da je to najbolje urediti principom rotacije i to svakih 16 mjesecidr.van nostrand je napisao/la:pa normalno , ne moze biti svejedno ko ce nositi broj 1 a ko 2 ili 3... to direktno govori ko je ovdje gradjanin prvog , drugog ili ti treceg reda
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- NoName
- Kontakt:
Ma mi smo dobri, samo nas niko ne razumije. Ne mogu da shvatim da UEFA/FIFA neće da uzmu u obzir našu situaciju ovdje i da nam odobre da igramo sa 33 igrača na terenu, mi smo država 3 konstitutivna naroda i oni bi to morali uvažiti. Svaki od konstitutivnih naroda bi morao imati pravo da odabere svojih 11 igrača a mi nismo krivi što su ostale članice UEFA/FIFA organizovane tako da imaju samo po 11 igrača a mi 33 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Nema oko tog prepirke!dr.van nostrand je napisao/la:pa normalno , ne moze biti svejedno ko ce nositi broj 1 a ko 2 ili 3... to direktno govori ko je ovdje gradjanin prvog , drugog ili ti treceg reda
Jeste da je borba oko keca, ali prema posljednim vijestima, iljo je duzan sulji nesto, pa cwe to da izgleda ovak

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ja mislim da je ovo idealno rješenje:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- NoName
- Kontakt:
Ovo bi bila najbolja formacija, koja bi uvažila sve naše specifičnosti. Mislim da nam onda ne bi bilo dostojnog protivnika:

SELEKTORI: Bošnjak, Srbin, Hrvat (3 selektora)

SELEKTORI: Bošnjak, Srbin, Hrvat (3 selektora)
- NoName
- Kontakt:
Ne valja ti ova formacija. Hrvat napadač nikada ne bi postigao gola jer mu Srbin i Bošnjak nikada ne bi dali loptuMOZAK je napisao/la:Nema oko tog prepirke!dr.van nostrand je napisao/la:pa normalno , ne moze biti svejedno ko ce nositi broj 1 a ko 2 ili 3... to direktno govori ko je ovdje gradjanin prvog , drugog ili ti treceg reda
Jeste da je borba oko keca, ali prema posljednim vijestima, iljo je duzan sulji nesto, pa cwe to da izgleda ovak![]()
- Principatus
- Kontakt:
Jos i Bosnjake stavljati u defenzivu. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Uostalom sad primjecujem da netko ovdje iz strucnog stozera postavlja samo 3 Hrvata kao cinbenike prvih 11.
To nemogu da akceptiram. Zelim da se 11 fer podjeli kroz 3.
Dakle 4 Hrvata.
To nemogu da akceptiram. Zelim da se 11 fer podjeli kroz 3.
Dakle 4 Hrvata.
jel ova formacija prema popisu iz 91... obzirom da u napadu nema nijednog srbina, a u veznom redu i odbrani su hrvati majorizirani... bosnjaci su jedino na golu u vecini... ne moze ovo ovako... nije u skladu s odlukom o konstitutivnosti naroda na cijelom terenu... osim toga teren je zelen... srbi i hrvati nece sigurno igrat' na bosnjackom terenu...NoName je napisao/la:Ne valja ti ova formacija. Hrvat napadač nikada ne bi postigao gola jer mu Srbin i Bošnjak nikada ne bi dali loptuMOZAK je napisao/la:Nema oko tog prepirke!dr.van nostrand je napisao/la:pa normalno , ne moze biti svejedno ko ce nositi broj 1 a ko 2 ili 3... to direktno govori ko je ovdje gradjanin prvog , drugog ili ti treceg reda
Jeste da je borba oko keca, ali prema posljednim vijestima, iljo je duzan sulji nesto, pa cwe to da izgleda ovak![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Predlazem kompromisno rjesenje, da se trava na terenu pokosi tako da formira sahovsko polje, u zamjenu da bude samo 3 hrvata u pocetnom sastavu.
- NoName
- Kontakt:
Samo može po principu rotacije, da se svi igrači zamjene nakon 30 minuta igre. Ili da nam UEFA odobri da igramo sa 33 igrača. Drugačije ne može.
I da, kako mislimo implementirati odluku Evropskog Suda za ljudska prava u slučaju Sejdić / Finci? A kako odluku Ustavnog Suda o konstitutivnosti svih naroda na cijelom terenu?
I da, kako mislimo implementirati odluku Evropskog Suda za ljudska prava u slučaju Sejdić / Finci? A kako odluku Ustavnog Suda o konstitutivnosti svih naroda na cijelom terenu?
Hefta vec prolazi,a niko ni hasimom da mrdne.
Ebiga nekom ce pasati Grmecka korida a nekom egzibicije Markice Dodika.
Ja vjerujem da onaj kockastoglavi predstvnik majorizirane grupe igra bocanje glavom,asistent.
Ebiga nekom ce pasati Grmecka korida a nekom egzibicije Markice Dodika.
Ja vjerujem da onaj kockastoglavi predstvnik majorizirane grupe igra bocanje glavom,asistent.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 apr 2011, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
[youtube][/youtube]
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Svi znamo da je samo Bosnjacima stalo do reprezentacije BiH, i po nekom rijetkom Srbinu i Hrvatu koji je zivio cijeli svoj zivot u Sarajevu, Tuzli ili Zenici.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
NoName je napisao/la: I da, kako mislimo implementirati odluku Evropskog Suda za ljudska prava u slučaju Sejdić / Finci?
Pa to je bar lako, jevrejima dati da vode finansije a romima metlu da ciste prostorije saveza.
Sve u duhu kompromisa i zahtjeva jedne slozene visenacionalne multietnicke moderne bla bla drzave.
calcio je napisao/la:NoName je napisao/la: I da, kako mislimo implementirati odluku Evropskog Suda za ljudska prava u slučaju Sejdić / Finci?
Pa to je bar lako, jevrejima dati da vode finansije a romima metlu da ciste prostorije saveza.
Sve u duhu kompromisa i zahtjeva jedne slozene visenacionalne multietnicke moderne bla bla drzave.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!