Da neće i ovaj u West Ham?
Šalu na stranu, nikad se ne zna. Možda postane dobar, al' trenutno nema nikakvog razloga da ga se zove u reprezentaciju. Em skupa karta, em igra u slaboj ligi, em ima sličnih igrača i ovde.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
samson je napisao/la:Mali negdje iz Krajine, ima hrvatski pasos.. Mora da je Babin
Naigrace se za ELF ko i KucukovicSarajevo1946 je napisao/la:Pričao sam jučer sa jednim našim mladim igračem iz Njemačke, da ga ne imenujem i dobar je sa Kolašincem, druže se.
Kaže da su male šanse i da on hoće za Njemačku da igra, tako da se ne nadamo puno. Jbg...
Sarajevo1946 je napisao/la:Pričao sam jučer sa jednim našim mladim igračem iz Njemačke, da ga ne imenujem i dobar je sa Kolašincem, druže se.
Kaže da su male šanse i da on hoće za Njemačku da igra, tako da se ne nadamo puno. Jbg...
valterboy je napisao/la:Sarajevo1946 je napisao/la:Pričao sam jučer sa jednim našim mladim igračem iz Njemačke, da ga ne imenujem i dobar je sa Kolašincem, druže se.
Daj ne seri, momak neki dan izjavio da bi pjeske do Sarajeva
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Bing [Bot], CAGarfia, D97, Google Adsense [Bot], L-Train, Lekqqq1921, Meshko91, nebeskasila, random11, Shevko, totasef1, Venom i 79 gostiju.