kad ono man utd benfica
Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
sta sam ja gledao, gotovo sam siguran da sam vidio da ftv najalvjuje prijenos napoli-city
kad ono man utd benfica
kad ono man utd benfica
mutd i benfica su velikani europskog fudbala, logičan izbor.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Dobar link, svaka cast majstorealeksandarhz je napisao/la:http://www.hahasport.com/v-2/12/124/v-332481.html
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
upravu si, ali mislio sam da ce prije se odluciti za city zbog Dzeke i Kolarovabaresi#6 je napisao/la:mutd i benfica su velikani europskog fudbala, logičan izbor.
no dobro, imaju strimovi
btw siti lose igra, ocekivao sam dooosta vise, vjerujem da ce se pobjediti, zasad Napoliu vezni red dominira
;ario Mario
J@bes velikane, od stare slave se ne zivi.baresi#6 je napisao/la:mutd i benfica su velikani europskog fudbala, logičan izbor.
City je trenutno MNOGO bolji od Uniteda a Napoli bi pojeo Benfiku.
BAJ DE VEJ, BALOTELLIIIIIIIIIIIIIIII 1:1
OOOOOOO Balotelli, he's a striker, he's good at darts, an allergy to grass but when he plays he's fuc**n class, he drives around moss side with a wallet full of cash!!"Mislim da se ovo dobija u drugom poluvremenu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
samson je napisao/la:"Ovim si direktno rekao da je Del Bosque nedokazan trener. Vodio nenadjebiv Real i Spansku repku koja je i suvise mocna." Ma daj, pa Real je tih godina bio ocajan u svakom pogledu, al dosao Boske i uzeo sve sto su sanjali pred tim dugo godina ...
Jeste , Real sa Ronaldom,Rudom,Raulom,Zidaneom,Beckamom i Figom je prosjek
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Mora se Mancini ukakit u cejf...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
jadovi jadni, ne mogu remizirati sa Napolijem, padoh na kladionici zbog njih. zalostan je ovo tim, daj Boze da Napoli bude drugi a ovi ispadnu.
Volim te Zeljo!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ma genije mancini nema sta...hahahahhahaqhahahahhahahahahahahhazhahahahahzahahha...djeste sad misevi aaaaaaaaaaa
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
E moj Mancini , izveo covjek drugu postavu protiv Napolia
Da sam ja vlasnik letio bi mi ti s klupe...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- pintol_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Poraz koji klubu nije trebao, ali nije nista gotovo.Igra se do kraja.Liga prvaka naravno nije ni primarni cilj ove sezone.Nadam se da se ovaj poraz nece uticati lose psihicki na igrace jer slijede teske utakmice u prvenstvu.Kriticari ocekujem vas pa da sutra uz kaficu na miru procitam vase genijalne postove.
Zadnja izmjena: tevezito, dana/u 22 nov 2011, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Cini se da ce City ispasti iz Lige sampiona ....Napoli ce sigurno u sledecem kolu pobijediti Viljareal tako da City ispada.
Nije mi jasno kako su ovi prvi u Engleskoj a jedan Napoli ih rastavi na proste faktore mislim Napoli jeste jak ali ako je Engleska premier liga najaca fudbalska liga na svijetu onda tim koji je na prvom mjestu te najace fudbalske lige svijeta trebao da rasturi ekipu koja se nalazi na 7.mjestu italijanske lige za koju svi govore da je to dosadna liga ali evo vam dokaz jedan Napoli je rastavio City na proste faktore
Nije mi jasno kako su ovi prvi u Engleskoj a jedan Napoli ih rastavi na proste faktore mislim Napoli jeste jak ali ako je Engleska premier liga najaca fudbalska liga na svijetu onda tim koji je na prvom mjestu te najace fudbalske lige svijeta trebao da rasturi ekipu koja se nalazi na 7.mjestu italijanske lige za koju svi govore da je to dosadna liga ali evo vam dokaz jedan Napoli je rastavio City na proste faktore
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Izvini, a koja je to prva postavaBosnier je napisao/la:E moj Mancini , izveo covjek drugu postavu protiv Napolia
Bravo Mancini na rotaciji, divno su to hendlali Zaba i Kolarov po stranama 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Ha-ha cuj rastavi na proste faktore izgleda ima i onih koji nisu gledali utakmicu.Izjednacena utakmica u kojoj je Napoli iskoristio bolje svoje sanse.Bekovi su veceras zakazali a osim njih i Dzeko je bio jedan od losijih na terenu izgleda da su jos misli u barazu.meho-medo je napisao/la:Cini se da ce City ispasti iz Lige sampiona ....Napoli ce sigurno u sledecem kolu pobijediti Viljareal tako da City ispada.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gled'o tekmu, al' čudi me da City nije mog'o do boda, nebitno koliko je gostovanje teško. Sada slijedi nemoguća misija - pobijediti Bayerna, a očekivati da Villareal otkine bod kontra Napolitanaca.
Vjerujem da niko nije očekiv'o da će City završiti takmičenje već nakon grupne faze, tako da izgovori "Liga prvaka svakako nije prioritet" ne piju vodu.
Vjerujem da niko nije očekiv'o da će City završiti takmičenje već nakon grupne faze, tako da izgovori "Liga prvaka svakako nije prioritet" ne piju vodu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma navikli su oni na EuropuSaurman je napisao/la:Europa liga neminovnost.
City u LP nije ni sjena one ekipe iz EPL. Mancini bi morao definitivno poceti sa Kunom i Dzeko/Balonja.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.