OOOOOOO Balotelli, he's a striker, he's good at darts, an allergy to grass but when he plays he's fuc**n class, he drives around moss side with a wallet full of cash!!"Mislim da se ovo dobija u drugom poluvremenu.
samson je napisao/la:"Ovim si direktno rekao da je Del Bosque nedokazan trener. Vodio nenadjebiv Real i Spansku repku koja je i suvise mocna." Ma daj, pa Real je tih godina bio ocajan u svakom pogledu, al dosao Boske i uzeo sve sto su sanjali pred tim dugo godina ...
Jeste , Real sa Ronaldom,Rudom,Raulom,Zidaneom,Beckamom i Figom je prosjek
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
ma genije mancini nema sta...hahahahhahaqhahahahhahahahahahahhazhahahahahzahahha...djeste sad misevi aaaaaaaaaaa
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Poraz koji klubu nije trebao, ali nije nista gotovo.Igra se do kraja.Liga prvaka naravno nije ni primarni cilj ove sezone.Nadam se da se ovaj poraz nece uticati lose psihicki na igrace jer slijede teske utakmice u prvenstvu.Kriticari ocekujem vas pa da sutra uz kaficu na miru procitam vase genijalne postove.
Zadnja izmjena: tevezito, dana/u 22 nov 2011, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Cini se da ce City ispasti iz Lige sampiona ....Napoli ce sigurno u sledecem kolu pobijediti Viljareal tako da City ispada.
Nije mi jasno kako su ovi prvi u Engleskoj a jedan Napoli ih rastavi na proste faktore mislim Napoli jeste jak ali ako je Engleska premier liga najaca fudbalska liga na svijetu onda tim koji je na prvom mjestu te najace fudbalske lige svijeta trebao da rasturi ekipu koja se nalazi na 7.mjestu italijanske lige za koju svi govore da je to dosadna liga ali evo vam dokaz jedan Napoli je rastavio City na proste faktore
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
meho-medo je napisao/la:Cini se da ce City ispasti iz Lige sampiona ....Napoli ce sigurno u sledecem kolu pobijediti Viljareal tako da City ispada.
Nije mi jasno kako su ovi prvi u Engleskoj a jedan Napoli ih rastavi na proste faktore mislim Napoli jeste jak ali ako je Engleska premier liga najaca fudbalska liga na svijetu onda tim koji je na prvom mjestu te najace fudbalske lige svijeta trebao da rasturi ekipu koja se nalazi na 7.mjestu italijanske lige za koju svi govore da je to dosadna liga ali evo vam dokaz jedan Napoli je rastavio City na proste faktore
Ha-ha cuj rastavi na proste faktore izgleda ima i onih koji nisu gledali utakmicu.Izjednacena utakmica u kojoj je Napoli iskoristio bolje svoje sanse.Bekovi su veceras zakazali a osim njih i Dzeko je bio jedan od losijih na terenu izgleda da su jos misli u barazu.
Nisam gled'o tekmu, al' čudi me da City nije mog'o do boda, nebitno koliko je gostovanje teško. Sada slijedi nemoguća misija - pobijediti Bayerna, a očekivati da Villareal otkine bod kontra Napolitanaca.
Vjerujem da niko nije očekiv'o da će City završiti takmičenje već nakon grupne faze, tako da izgovori "Liga prvaka svakako nije prioritet" ne piju vodu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”