Samo jos nesto da dodam. Vi ste bili u boljoj poziciji, nego Bearsi sada. Vi ste imali svu pre-season (koliko ju je bilo), da dovedete adekvatno rjesenje ... ali vasa uprava je bila tvrdoglava, i vjerovala u cuda (ipak je to Indiana, sve goli vjernik), da ce Payton, moci da zaigra odmah na startu, iako je svima bilo ocigledno da od toga nema nista. Zato cekali 5 do 12 i onda doveli ono smece ... I zato ste sada tu gdje jeste.Edin TM87 je napisao/la:Vidi sto me prozivaSaltCityAttack je napisao/la:zamolio bi navijaca Coltsa, odnosno navijaca sa alternativnom ekipom da nam se javi ovdje i da kaze neko svoje misljenje... ebiga nestao je , a meni je jako drag forumas ebiga
...samo brate ovi Bearsi poludili poceli su redovno postizat preko 30p ja na ovo nisam navikao
Pa nisam ja kriv sto je Rivers glup, i sto je onom ispala lopta za fumble! Pa Rivers ne vidi 2 otvorena resivera na 3rd downu
![]()
Eto sad te zadesila ista sudbina ko i mene, samo sto smo mi izgubili sanse na pocetku sezone, a vi sad gubite, ma kakav Favre, taj igro u Packersima, nece kod vas, ostaje vam Hanie, onaj mali, kad ga neko opali pored OL-a gotov je i on, nek vam Robbie Gould baca
Kod nas je sad ovo vec teze, jer 10ta sedmica je iza nas, i haj ti sad nadji adekvatno rjesenje za poziciju QB-a. Moje misljenje je da nece biti nikakvog trazenja QBa izvana, jer su to uglavnom veterani, koji su fizicki i igracki nespremni.
Treba se osloniti na Hanie-ja, pa sta bude.