FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pitanje za navijace Zvijezde Gradacac.....ima li u vasoj ekipi neki mladi Halilovic i ako ima da mi kazete kakav je.
Kad ste nekad davno bjezali svima minus osam nema gdje vas nije bilo na forumu,pa onda od osvajanja titule, duple krune, Pliseka kao velikog stratega i uprave koja je obezbjedila sve za novi pehar i od jednom vi polako na plus sest itd. Sad vas nema nigdje pa vam strumfovi kao na temi, jer vasi navijaci su u misijim rupama dok opet ne savladate Gosk ili Slaviju. Dobar je Skoro pomoci ce vam u borbi za sredinu tabele, to je realnost. Isto ste tako dizali Pliseka, a on bi mogao biti i Fisek.UPS je napisao/la:nema me nekoliko dana na forumu. otvaram temu, hrpa strumfova! kontam pogrijesio sam nesto, da nije neka druga tema u pitanju.. ma nije ipak je tema fks...vidim milion strumfova vazi, po obicaju oni najbolje znaju sta valja a sta ne valja za neki klub... hajde rek'o, dobro je sto se barem brinu![]()
p.s. skoro je mogao i ranije rijesiti papire ali znate kako se kaze - cemu vrijeme, tome vakat
ima halilovic a znas kakav je mozda su obuca i kojasevic samo bolji od njegaado-hz je napisao/la:Pitanje za navijace Zvijezde Gradacac.....ima li u vasoj ekipi neki mladi Halilovic i ako ima da mi kazete kakav je.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Onda bolje da sutim i ne kazem sto sam ovo pitaoastra1922 je napisao/la:ima halilovic a znas kakav je mozda su obuca i kojasevic samo bolji od njegaado-hz je napisao/la:Pitanje za navijace Zvijezde Gradacac.....ima li u vasoj ekipi neki mladi Halilovic i ako ima da mi kazete kakav je.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ja cu ti jos jednom postavit pitanje.Saurman je napisao/la:
Prije nekoliko godina na pitanje zašto ne igrate u Marseju Škoro odgovara : "a igra tamo neki Drogba"![]()
Za drugi bold nadam se da se šališ , Željo ima mlad tim i oslanja se na svoju školu koja radi izvanredno.Džeko,Štilić,Zeba,Šehić....
Je li mislis da vam Skoro nebi bio pravo pojacanje?Odgovori sa da ili ne
Da je bilo koji trener u Želji osim Amara, Škoro bi bio pojačanje. S obzirom da se radi o Amaru, na to ti pitanje niko tačno ne bi mogao odgovoriti. Amar cijeni rad i disciplinu i ukoliko bi se Škoro nešto **** iste sekunde bi ga pomnožio sa nulom, kao što je pomnožio mnogo veće face od Škore, kao npr Nermina Šabića ili Kenana Hasagića. Stančeski je ekstra znalac, slično kao Zeba, a igraće tek onda kada Amar procjeni da se ne ****.samosarajvo je napisao/la:Ja cu ti jos jednom postavit pitanje.Saurman je napisao/la:
Prije nekoliko godina na pitanje zašto ne igrate u Marseju Škoro odgovara : "a igra tamo neki Drogba"![]()
Za drugi bold nadam se da se šališ , Željo ima mlad tim i oslanja se na svoju školu koja radi izvanredno.Džeko,Štilić,Zeba,Šehić....
Je li mislis da vam Skoro nebi bio pravo pojacanje?Odgovori sa da ili ne
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
pa reci znamo mi da je na meti sarajeva ali nema nista od toga nemate vi para za ostetuado-hz je napisao/la:Onda bolje da sutim i ne kazem sto sam ovo pitaoastra1922 je napisao/la:ima halilovic a znas kakav je mozda su obuca i kojasevic samo bolji od njegaado-hz je napisao/la:Pitanje za navijace Zvijezde Gradacac.....ima li u vasoj ekipi neki mladi Halilovic i ako ima da mi kazete kakav je.![]()
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel Dzenan Celigija potpisao zna li neko 100 % ???
ako je istina to je super jucer sam ga spominjao !
inace moj komsija i prije svega dobar prijateljvecaveca je napisao/la:Jel Dzenan Celigija potpisao zna li neko 100 % ???ako je istina to je super jucer sam ga spominjao !
GriFFoNi je napisao/la:inace moj komsija i prije svega dobar prijateljvecaveca je napisao/la:Jel Dzenan Celigija potpisao zna li neko 100 % ???ako je istina to je super jucer sam ga spominjao !
bicu realan pa reci..Dzenan je strasan tehnicar , momak zna igrati lopte...imao sam priliku zajedno s njim trenirati 5 godina...kao i sa bracom handzic A i K...i mogu slobodno reci da je bolji od obojice...mali nogomet prekucao
...a za veliki ima potencijala i dobrog materijala...abd..drago mi je sto potpisao...da ne bude da hvalim komsiju...vidjet cete u narednom periodu
jel potpisao 100 % ?????? da jako je dobar i sa svim se slazem sto si rekao ali bas !
eto potpisao je imat ce te karte gratisvecaveca je napisao/la:GriFFoNi je napisao/la:inace moj komsija i prije svega dobar prijateljvecaveca je napisao/la:Jel Dzenan Celigija potpisao zna li neko 100 % ???ako je istina to je super jucer sam ga spominjao !
bicu realan pa reci..Dzenan je strasan tehnicar , momak zna igrati lopte...imao sam priliku zajedno s njim trenirati 5 godina...kao i sa bracom handzic A i K...i mogu slobodno reci da je bolji od obojice...mali nogomet prekucao
...a za veliki ima potencijala i dobrog materijala...abd..drago mi je sto potpisao...da ne bude da hvalim komsiju...vidjet cete u narednom periodu
jel potpisao 100 % ?????? da jako je dobar i sa svim se slazem sto si rekao ali bas !
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
gdje pise da je potpisao ? hvala ne trebaju gratis karte bitno je da on daje najbolje sto zna Sarajevo kao i svi drugi

kupi sport i procitajvecaveca je napisao/la:gdje pise da je potpisao ? hvala ne trebaju gratis karte bitno je da on daje najbolje sto zna Sarajevo kao i svi drugi![]()
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Danas odem do McDonald's i pricam sa jaranom koji tamo konobarise,o cemu drugom nego o f.k.Sarajevo. I kaze vidis ove Kineze,Japance to je sve ko brod, pitaju treba im neki suvenir da kupe ,kao uspomenu na BiH i grad Sarajevo.I on ih normalno poslje u klub i kaze tamo imate sve sto vam treba,ali ljudima mrsko hodati po zgradi ,spratovima i nije to-to.Dalje prica sad dolazi dijaspora ljudi puni love,imaju slobodne dane za Bozic sve ce to navaliti u McDonald's i umjesto da kao na Bascarsiji,da od daske sklepamo kakva sto,i izbacimo ponudu iz fan-shopa napolje i uzmemo lovu ,da se izvucemo iz krize ,kad nam je bog dao tu mogucnost, mi to na zalost ne koristimo.
Treba ovu ideju nekom u klubu fakat predloziti,ako im je u ineteresu da klub nesto zaradi.
Treba ovu ideju nekom u klubu fakat predloziti,ako im je u ineteresu da klub nesto zaradi.
Ma nije valjda dotle došlo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Posto se povlaci to pitanje dosta od juce , haj komsije recite nam ko je menadzer tom Celigiji

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dzeka MuminovicSarajlijc@ je napisao/la:Posto se povlaci to pitanje dosta od juce , haj komsije recite nam ko je menadzer tom Celigiji![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pretpostavljao sam... On ga je doveo u klub ? Koji je on ku.rac uopste u klubu ?vecaveca je napisao/la:Dzeka MuminovicSarajlijc@ je napisao/la:Posto se povlaci to pitanje dosta od juce , haj komsije recite nam ko je menadzer tom Celigiji![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
ne bi ti znao tacno da kazem nesto jeste poznaje dosta ljudi itd...koja funkcija pojma nemam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.