Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Bodi samo sto pohvali nekoga odmah duplu napravi 

Samo ga je ovako mogao i stat

Iskustvo
Moglo bi ovo u 5
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zverev izvlaci rezultat na servis, da mu je slabiji procenat za 15% vec bi bilo 2:0 za Thiema.
Show me your donuts 0 0
Nemojte jos o tome kako ce Novak sa njima, dajte da dodje nedjelja pa cemo o tome, obadva imaju svoje adute kad igraju sa njim, obadva imaju dobivene zadnje meceve protiv Novaka, Thiem pogotovo ima 4-1 u zadnjih 5 meceva sa Novakom, tako da ostavimo to kad mec pocne
A i Thiem nikako da pronadje pravi ritam s ovim blok riternom, il je prekratko il preduboko
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Obojica igraju duplo bolji tenis od njega na ovom turniru, to je cinjenica. Eh sad, finale dobit nece jer nemaju glavu za to, vise bi sansi imali u polufinalu.
Naravno da Thiem ima vise sansi da ga pobijedi nego Zverev.
27.10.2020
Kakav gem, mogu li obojica ispasti?
Po cemu si to zakljucio da mi je znati..
I ovo je neki drugi Zverev eh sad u slucaju prolaza da li ce se raspasti protiv Novaka to je vec pitanje.
Toliko šansi da breaka i pi.čkica samo prebacuje...
Natrpo si na Sašu znači

Thiem mudonja, kako ove brejk lopte spašava

Pretrp'o na drugi set i onda gledam ovo, heartbreaking
Koliko bezmudo, bježi...

Koliko bezmudo, bježi...
Cijela plejada ovih mladjih igraca ima jak los retern, i svima im je to najslabiji dio igre.
Show me your donuts 0 0
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Po cemu samo to majke ti? Jesi li ti gledao meceve protiv Svarcmana, Raonica, Federera, da ne pominjem one prethodne? Kako mozete takvu glupost ds izjavite...
Čim ritern pronadje brejk ko iz šale napravi
Kakvu praćku ima iz bekenda
Kakvu praćku ima iz bekenda

Sad kad sam objektivan mogu samo reći da apsolutno ne razumijem šta Zverev igra i kako misli dobiti?
leorey ti je fan Federera, to ce ti sve objasniti...
Sveukupno jedan jako los mec, tu i tamo sjevne neki poen ali vidi se da obadva nekako rezervisana, ukocena, ulog prevelik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.