Odspavat do utakmice, pa onda po pobjedu aBd.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Dragi moji Milanisti koji obiljezavate, od srca vam zelim Bajram Serif Mubarek Olsun.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Mrtva tekma na San Siru.Nista posebno da se izdvoji osim mozda nedosudjenog penala za letece magarce.
PS
Nesto ste "tihi" veceras.
PS
Nesto ste "tihi" veceras.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- korisnikforuma
- Kontakt:
Ovaj De Sciglio vam je tragičan, pa kad je debitirao je bio barem duplo bolji igrač 
- NeverGiveUp
- Kontakt:
De Sciglio, mrš iz kluba yebem ti više mater ispodprosječnu. Pa ovo je fuj kakav se igrač uz Boneru trpi iz utakmice u utakmicu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jalova igra u prvom dijelu do bola. Patnja za oci. Opet Menez jedini koji se izdvaja od svih,najvise se krece,nudi i najaktivniji je igrac. Ovo ako ne dobijemo onda smo fakat opet krenuli prema samom dnu.
Forza Milan!!!
Forza Milan!!!
O la laaa!
Aferim,Suljo!
Aferim,Suljo!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
- 10DelPiero
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobro je,zivnuli su malo u drugom dijelu i 3 boda su najbitnija. Igra slaba ali sta je tu je.
Show Faraona na kraju
mislim da je od sljedece tekme u prvih 11,mora biti.
Forza Milan!!!
Show Faraona na kraju
Forza Milan!!!
Keisuke i Abate sjajni.
Muntari lijep gol.
Koliko Honda ima golova i asistencija u ovih 6 kola Serije A?
Muntari lijep gol.
Koliko Honda ima golova i asistencija u ovih 6 kola Serije A?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
celikmilan
- Kontakt:
Muntarija ipak ne vadi poneki gol koji postigne. Kriminalna igra na sredini terena uz gubljenje lopte najgorim momentima. Najviše opasnosti za naš gol je bilo zbog njega. On i Poli prvim autom, vozom, helikopterom, avionon, nije ni vazno cime, napolje iz Milana.
- muha milanez
- Kontakt:
Kod nas i ne postoji igra na sredini terena kada je u pitanju igra prema naprijed. Nema ideje, profili nasih igraca u vezi su takvi, vise destruktivni. Zbog toga onakve pocetnicke greske, lopta mora unazad. Nemamo kreativca, Menez se trudi ali ne moze covjek sam. Abate odradjuje odlican posao ove sezone, skoro pa najbolji nas igrac ove sezone. Dobro je veceras, tri boda najbitnija. Sljedeca protiv Verone u gostima, teska nas tekma ocekuje.. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
celikmilan je napisao/la:Muntarija ipak ne vadi poneki gol koji postigne. Kriminalna igra na sredini terena uz gubljenje lopte najgorim momentima. Najviše opasnosti za naš gol je bilo zbog njega. On i Poli prvim autom, vozom, helikopterom, avionon, nije ni vazno cime, napolje iz Milana.
+1. Suljo mi je drag igrač ali večeras izgubio nonšalantno 6 lopti i u bar 2 situacije Milan je imao sreće što gol nije primljen i što su Paloschi i družina smotani. Kod one situacije 3 na 1 pao mi je mrak na oči jbt. Sredina je očajna i Milan vapi za kreativcem da ubrza igru. Ovako De Jong mora da glumi Pirla.muha milanez je napisao/la:Kod nas i ne postoji igra na sredini terena kada je u pitanju igra prema naprijed. Nema ideje, profili nasih igraca u vezi su takvi, vise destruktivni. Zbog toga onakve pocetnicke greske, lopta mora unazad. Nemamo kreativca, Menez se trudi ali ne moze covjek sam. Abate odradjuje odlican posao ove sezone, skoro pa najbolji nas igrac ove sezone. Dobro je veceras, tri boda najbitnija. Sljedeca protiv Verone u gostima, teska nas tekma ocekuje.. Forza Milan
Honda 4. gol ove sezone u 6 utakmica, aferim. Mnogo sam ga kritikovao pa je fer da ga pohvalim ali i dalje me nije 100% kupio. Iz prekida je napokon proradio i sad je ubojit. Da igra na svojoj poziciji bilo bi to za klasu bolje. Pirlo kad je bio u top formi zabio je ako se dobro sjećam max 4 gola iz slobodnjaka u jednoj sezoni a ako japanac ovako nastavi taj će rekord do polusezone pasti bez problema.
Ostatak tima onako, Abate jbt šta je ovo jel mu Cafu šta u familiji dođe? Il je to što je Milito napustio Apenine
Torres mi je bio tanak danas, doduše propustio sam prvih 20min utakmice.
Rami 22 utakmice za Milan 4 gola i time je najefikasniji stoper u napadu od svih u Calciu.
Napokon clean sheets
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlPrincipe
- Kontakt:
E yebi ga, ipak ja na kraju ne odgleda tekmicu.
Vidim, nisam nista propustio nit' su oni sta brilijirali, al' yebat mu mamu, vazna je pobjeda i napokon tekma bez primljenog gola. Bolje igrat lose pa pobijediti nego dobro kao prethodne dvije i popusit na kraju, ha ja
Ko je valjo, ko nije? Kako faraone?
Vidim, nisam nista propustio nit' su oni sta brilijirali, al' yebat mu mamu, vazna je pobjeda i napokon tekma bez primljenog gola. Bolje igrat lose pa pobijediti nego dobro kao prethodne dvije i popusit na kraju, ha ja
Ko je valjo, ko nije? Kako faraone?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- NeverGiveUp
- Kontakt:
De prekokurcio OUT iz Milana MOLIM BOGA.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
auuuhh koga ste ovo pobjedili,jednog od konkurenata za ispadanje,e onda opravdano slavite jer predhodne dvije slicne ekipe niste mogli tako da je ovo veliki uspjeh 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Žena Adila Ramija

Žene Ramija i Meneza ..

Žene Ramija i Meneza ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
dobro je bitna je pobjeda, sad dosao kuci i vidio samo rezultat pa odo spavat, crkajem, sutra pogledat rahat snimku i to je to.
a nadam se i da ce modovi pobrisati ove provokacije, bilo bi red od njih da se iskupe
a nadam se i da ce modovi pobrisati ove provokacije, bilo bi red od njih da se iskupe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlPrincipe
- Kontakt:
De Jong - 61 passes, 98% accurate.
Gladijator prekuco
Gladijator prekuco
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.