RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Haj hvala bogu pa da i on daa gol.Znas li koje dao treci?
opet ga to ne opravdava, a možda silne kritike urode plodom, pa počne sa zabijanjem golova već kontra Širokog.
BROTNJO – VELEŽ 0:3 (0:1)
U sklopu mini priprema u Čitluku „Rođeni“ su danas odigrali prijateljsku utakmicu sa trećeligašem Brotnjom. Stručni štab na teren je poslao kombinovanu ekipu, sastavljenu većinom od igrača sa manjom minutažom u proteklom dijelu prvenstva. Prema očekivanju Velež je dominirao svih 90 minuta i pored tri pogotka, još dva puta „uzdrmao“ okvir gola.
Prvu priliku bilježimo u 19. minuti, kada Janičijević izlazi pred golmana Brotnja, ali šutira u njega. U 42. minuti Tolić je idealno uposlio Nikolića. Vezista Veleža šutira, ali golman Burić zaustavlja njegov pokušaj. Lopta se odbija do Hodžića, koji pogađa stativu. Minut kasnije, 18-godišnji Tolić solo akciijom se oslobađa svog čuvara i precizno šutira. Lopta uz stativu završava u mreži.
U nastavku „Rođeni“ su postigli još dva pogotka. U 68. minuti Zolj dubinskom loptom upošljava Popovića, a centarfor Veleža majstorski, sa 15-16 metara, lobuje golmana Brotnja. Ponovo je Popović bio glavni akter prilike u 75. minuti. Ovaj put asistent je Bešo, ali je Popovićev šut zaustavila stativa. Pet minuta kasnijie, Janičijević upošljava Popovića, a on rutinski postiže treći pogodak za Velež.
Čitluk. Stadion „Bare“. Gledalaca 50. Vrijeme i teren idealni za igru. Strijelci: 0:1 Tolić (43), 0:2 Popović (68), 0:3 Popović (80).
BROTNJO: Burić, Lakić, Marko Petrović, Ivanković, Miličević, Galić, Džajić, Vučić, Ostojić, Šarac, Sušac
Još su igrali: Soldo, Vrdoljak, Miloš, Mario Petrović, Čilić, Sušić, Pehar.
Trener: Tihomir Miloš
VELEŽ: Bobić (od 46. Đokić), Barišić, Kodro, Škahić, Hodžić, Nikolić (od 46. Zolj), Tolić, Janičijević, D.Ćemalović (od 46. Bešo), M.Ćemalović, Mace (od 38. Popović)
Trener: Nedim Jusufbegović
U sklopu mini priprema u Čitluku „Rođeni“ su danas odigrali prijateljsku utakmicu sa trećeligašem Brotnjom. Stručni štab na teren je poslao kombinovanu ekipu, sastavljenu većinom od igrača sa manjom minutažom u proteklom dijelu prvenstva. Prema očekivanju Velež je dominirao svih 90 minuta i pored tri pogotka, još dva puta „uzdrmao“ okvir gola.
Prvu priliku bilježimo u 19. minuti, kada Janičijević izlazi pred golmana Brotnja, ali šutira u njega. U 42. minuti Tolić je idealno uposlio Nikolića. Vezista Veleža šutira, ali golman Burić zaustavlja njegov pokušaj. Lopta se odbija do Hodžića, koji pogađa stativu. Minut kasnije, 18-godišnji Tolić solo akciijom se oslobađa svog čuvara i precizno šutira. Lopta uz stativu završava u mreži.
U nastavku „Rođeni“ su postigli još dva pogotka. U 68. minuti Zolj dubinskom loptom upošljava Popovića, a centarfor Veleža majstorski, sa 15-16 metara, lobuje golmana Brotnja. Ponovo je Popović bio glavni akter prilike u 75. minuti. Ovaj put asistent je Bešo, ali je Popovićev šut zaustavila stativa. Pet minuta kasnijie, Janičijević upošljava Popovića, a on rutinski postiže treći pogodak za Velež.
Čitluk. Stadion „Bare“. Gledalaca 50. Vrijeme i teren idealni za igru. Strijelci: 0:1 Tolić (43), 0:2 Popović (68), 0:3 Popović (80).
BROTNJO: Burić, Lakić, Marko Petrović, Ivanković, Miličević, Galić, Džajić, Vučić, Ostojić, Šarac, Sušac
VELEŽ: Bobić (od 46. Đokić), Barišić, Kodro, Škahić, Hodžić, Nikolić (od 46. Zolj), Tolić, Janičijević, D.Ćemalović (od 46. Bešo), M.Ćemalović, Mace (od 38. Popović)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
I opet dva puta okvir gola.Pa ja ne mogu vjerovat il mi stvarno nemamo sreće il je ovi popović stvarno panj i levatina.Pa ako nije zabio u Pazaru nijedan gol kako će onda u nas.Nadam se da će dati jedan gol sirokom i biće mu sve oprosteno sto je promasio.
.I čini se da je ovaj mali tolić talentovan čim je zabio gol
.Mozda bi njemu mogao dati pri kraju sansu Jusufbegović.
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
Moglo je biti i puno više jer se igrala viktorija na gol brotnja u drugom poluvremenu.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Pa o tome ti i pricam jer stvarno realizacija nam je čista nula.Mora to Feja popravit ili nista od evrope i ove godine.
Ali nadam se da neće biti tako i da će uradit nesto Feja da nekako digne moral igračima i da proradi taj Popović ili nek pokusa sa Maceom ili sa Ćemalovićem.
Ali nadam se da neće biti tako i da će uradit nesto Feja da nekako digne moral igračima i da proradi taj Popović ili nek pokusa sa Maceom ili sa Ćemalovićem.
-
drakensang
- Kontakt:
Šta bi bilo da Pop ne zabi nijedan gol .. Eto otčepio je zabio je dva, tola je ekstra igrač i kraj
Grdan, što je izašao Mace u 40toj ?!
Grdan, što je izašao Mace u 40toj ?!
E i ako si bio na tekmi reci kakav su ti Tolic i Barisic
A bjeri tamo majke mi moje nista od ovoga dok se ja ne skinem u dres i pocnem ih pod precku zabijati. Sto je Macan izasao?Maestro^^ je napisao/la:BROTNJO – VELEŽ 0:3 (0:1)
Mostar u Srcu Velez do Groba
- el-fighter
- Kontakt:
Ja vec dugo vremena nisam vidio sporijeg igraca od Popovica. Danas je eto zabio 2 gola, a kada bi u Sirokom pogodio za pobjedu, onda bi ga trpio cijelu sezonu.
Tolic ce se izgleda odmah nametnuti Feji, samo nisam uspio skontati je li on napadac ili veznjak? Mace se izgleda povrijedio
FORZA VELEZ
Tolic ce se izgleda odmah nametnuti Feji, samo nisam uspio skontati je li on napadac ili veznjak? Mace se izgleda povrijedio
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jeli iko bio danas na utakmici?Ja sam mislio ić, ali sam tek u 5 skonto da je srijeda i da je utakmica.
Ako je iko bio nek nešto napiše o ovim novim igračima.
Ako je iko bio nek nešto napiše o ovim novim igračima.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Zna li neko da li se igra sutra utakmica sa Fk Klis ,vidm ovi klisani najvljuju da im sutra dolazi Velez,pa neznam u kakvom ce sastavu doci.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ko je sad Klis bokte... 
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
konjicanin01
- Kontakt:
A nekulturna covjeka majke mi moje. Sta ti bola iko radi? Sta hoces?drakensang je napisao/la:idi vise u picku materinu dosadnuTosre je napisao/la: A bjeri tamo majke mi moje nista od ovoga dok se ja ne skinem u dres i pocnem ih pod precku zabijati. Sto je Macan izasao?
Mostar u Srcu Velez do Groba
- RezervniGolman
- Kontakt:
@drakensang koji ti je qurac brato 
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
NeverGiveUp je napisao/la:Ko je sad Klis bokte...
Sad ozbiljno,jbg valjda ce nam ova pauza dobro doci.Kazu nevalja kad te ide pa onda naleti pauza.Eto mi smo ko nesta nezadovoljni pa po toj logici ovo nam odgovara.
PS.Fkt. @drakensang ne zayebavaj,nasi smo
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 03 sep 2014, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ybg, prvi put čujem stvarno, i šta uopšte igramo te utakmice sa tim niželigašima, (ako im je samopouzdanje u tolikom qurcu nek' se prestanu baviti profesionalnim nogometom, ha ja) 
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nemoj samo da se nalože klisani
pa nekome nogu slomiju
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Dobro to je tradicija tito. Vazda smo uveseljavali ove ruralne sredine tipa Botim Mladost Lištica itdNeverGiveUp je napisao/la:Ybg, prvi put čujem stvarno, i šta uopšte igramo te utakmice sa tim niželigašima, (ako im je samopouzdanje u tolikom qurcu nek' se prestanu baviti profesionalnim nogometom, ha ja)
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.