FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 30 dec 2019, 22:12

Nek uzme, nek naplati, ima pravo, ali onda rusis mit da je on legenda, nego trener (koji je radio posao, dobivao platu itd)...nikakav BogOtac, nego uposlenik koji je radio, smijenjen i ima pravo na otpremninu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 dec 2019, 22:12

Husref i jesic, u istoj recenice i kontekstu... Treba i to uspjeti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 dec 2019, 22:13

bordobijeli je napisao/la:
30 dec 2019, 22:05
Denchi je napisao/la:
30 dec 2019, 21:58
30 dec 2019, 21:56
Apsolutno mislim da Husref treba naplatiti sve sto mu ugovor dozvoljava. Ja bi isto uradio, da me neko smjeni nakon duple i jesenje titule naravno da bi naplatio sto me sljeduje. Otjera vas neko s posla imas pravo ostetu uzeti ti kazes necu ja to nek ostane vama.
da li zlostavljaš ono što voliš???
Ljubav je ljubav a posao je posao. Ne zlostavlja nikog samo uzima ono sto je dogovoreno ugovorom i potpuno pravo ima na to.
zamisli da ti majka fakturiše što te odgojila, othranila i iškolovala, napravila čovjeka od tebe?
da li je to ljubav?
ili još gore ti njoj?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 dec 2019, 22:22

Denchi zamisli ti, neko blizak ti ima firmu i ti radis u njoj i postigao si prošle godine najbolje rezultate s tom firmom ove godine si u vrhu al nesto lošije ide i budes otjeran. Pa naravno da se nebi pomirio s tim i da bi uzeo oštetu koja ti pripada. Ovo s majkom i ljubavlju je previse, ovo je fudbal. Jahic i Sabrina mu nisu majka a ni Nam tako da oni nisu FKS.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 30 dec 2019, 22:25

Hahahahaha e čuj majka i otac denchi odmori malo ofiraš se drug
ISTINA ZA VEDRANA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 dec 2019, 22:26

Branio sam husrefa dok god je imalo smisla, ja mu sve ove trofeje i duplu krunu nikad necu zaboraviti al trebao je ljetos otici dok je bio na vrhuncu ko gospodin il bar nakon derbija ponuditi ostavku. Ni to ja njemu nista ne zamjeram ima apsolutno pravo na sve sto je uradio al ne treba vise od njega praviti ono sto nije i prestati tu ljubav spominjati.
Dok god je najtrofejniji trener to mu niko ne moze osporiti i za to mu svaka cast al za status legende je potrebno malo vise.
Ne branim ni upravu i oni imaju svoje mane al njih niko i ne smatra legendama za ozbiljno.
Vinku puno srece, vjerujem da moze do titule ako se odradi ova pauza kako treba u smislu fizicke spreme i par pojacanja.
You are someone else I am still right here

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 dec 2019, 22:35

Denchi je napisao/la:
30 dec 2019, 22:31
30 dec 2019, 22:22
Denchi zamisli ti, neko blizak ti ima firmu i ti radis u njoj i postigao si prošle godine najbolje rezultate s tom firmom ove godine si u vrhu al nesto lošije ide i budes otjeran. Pa naravno da se nebi pomirio s tim i da bi uzeo oštetu koja ti pripada. Ovo s majkom i ljubavlju je previse, ovo je fudbal. Jahic i Sabrina mu nisu majka a ni Nam tako da oni nisu FKS.
Majka je FKS
ona te plaća(dobro) nakon što je tebe othranila, odškolovala i napravila te zvijezdom, da paziš na njenu drugu djecu, ali ti ih zlostavljaš i svađaš se, izvor si nesloge....kaže ti da ideš ti nećeš, prkosiš, inatiš se, kažeš otjeraj me! izbaci me! onda te izbace....onda trčiš oko kuće i plačeš da nisi ništa znao i da si iznenađen....kažeš da je voliš ali lažeš...jer više voliš keš....

Kešoljub
Ti vidiš tako ja ne. Za mene je Husref naj uspjesni trener FKS i s naj vise tekmi na klupi naseg kluba ja ga tako vidim a ne nekog kesoljuba.
Ti imas svoje misljenje ja svoje i to je to.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 30 dec 2019, 22:39

MohamedKallon je napisao/la:
30 dec 2019, 22:28
Kakvo ponizenje je legenda Husref dozivio, da ga onakav sljam kao sto su rumenko, fufica i dobri duh otjeraju iz Kluba... i treba da duplo naplati
Oprosti, da li je ponizenje kad ti najtezi poraz u posljeratnoj istoriji nanese gradski rival?
Da li je ponizenje kad dozivis najtezi poraz u 70 godina postojanja?
Da li je ponizenje kad ti pokusaju ubiti igraca na terenu, a ti pristanes nastaviti utakmicu?
Da li je ponizenje kad sutis dok ti neko psuje roditelje?
Da li je ponizenje nekome davati pogrdne nadimke, posebno ako se radi osobi zenskog pola, da ne kazem, dami?
Kad odgovoris, naravno ako zelis, na ova pitanja, onda ce ti biti jasno da je ponizenje dvosmjerna kategorija..
Nije Husref nikakva princeza na zrnu graška, pa ga nemoj takvim ni pretstavljati.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 30 dec 2019, 22:44

Sretno novom sefu i da ostvari sto svi prizeljkujemo.

Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 dec 2019, 22:45

Hebo vas husref i sve!Imamo novog trenera i hajmo pricati o tome!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 dec 2019, 22:59

Vece bi mu ponizenje trebalo biti 8 komada od zelje nego otkaz.
You are someone else I am still right here

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 dec 2019, 23:09

Kad pocinjemo pripreme ??

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 dec 2019, 23:12

30 dec 2019, 23:09
Najvjerovatnije 13. januar, ljekarski pregledi, Ljubuški pa Antalija ako se ne varam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 dec 2019, 23:13

MortemHz je napisao/la:
30 dec 2019, 23:12
30 dec 2019, 23:09
Najvjerovatnije 13. januar, ljekarski pregledi, Ljubuški pa Antalija ako se ne varam.
:thumbup: hvala

ZgemboHZ
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboHZ » 30 dec 2019, 23:19

Pantelija je napisao/la:
30 dec 2019, 22:12
Husref i jesic, u istoj recenice i kontekstu... Treba i to uspjeti
Jesic je mangup koji putuje svijetom i uzima levatim stotine hiljada evra. Radi to godinama i jos uvjek uspijeva naci glupane koji mu vjeruju i daju mu takve ugovore. Ne prica o ljubavi niti cmizdri pred kamerama. Dodje, opljacka i ode. Za to mu svaka cast.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 30 dec 2019, 23:23

Ma po meni Vinko nije los trener,al nije nikakav napredak u odnosu na bivseg trenera,za nase uslove je dobar,Al nisam zadovoljan izborom iz razloga zato sto su bile te neke najave da ce doci neko strano ime tj. neka zvucnija trenerska imena, i iskreno ocekivao sam nekog boljeg,za neke nase domace standarde, Vinko je vjerovatno jedan od 5 najboljih trenera u nasoj PLBIH,al mislim da on nije covjek sa kojim bi mogli postici neke specijalne rezultate i imati neku leprsavu igru,uglavnom vrijeme ce pokazati najbolje,na nama je da pruzimo podrsku Vinku,moju podrsku ce imati a vjerujem i skoro svih navijaca,to sto neko tjera upravu ne znaci da ce biti i protiv Vinka i da mu nece pruziti podrsku.
Isto tako oceekujem da se dobro uradi prelazni rok,recimo da se dovedu dva kapitalca dobra,Al kapitalca kao sto su npr. Benko i Jajalo, kako se cini novca ima sasvim dovoljno u klubu i novac ne bi trebao predstavljati problem u dovodjenu kvalitetnih igraca.
Prvi smo na tabeli,nadam se da ce biti dobro odradjen prijelazni rok,trener ce imati dovoljno vremena da zajedno sa Jeleskovicem spremi ekipu,nase je samo da otjeramo upravu,pruzimo podrsku treneru i igracima i da na kraju sezone proslavimo titulu.
Zadnja izmjena: Sjeverjecudo, dana/u 30 dec 2019, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 dec 2019, 23:29

Kad vidis da na zvanicnoj kluba ima morona koji pisu "Da Bog da ne osvojili titulu" na ovoj objavi za Vinka, jer je Husref otjeran, jasno je da takve sto dalje od kluba treba drzati i ove njihove nalogodavce koji bi u klub da uđu i izmuzu ko i Kesoljub koju hiljadu. Ko smisli ovo Kesoljub, Bog mu zdravlje dao.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 dec 2019, 23:31

Ne znaci ako je stranac da je bolji.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 dec 2019, 23:33

joker90 je napisao/la:
30 dec 2019, 23:29
Kad vidis da na zvanicnoj kluba ima morona koji pisu "Da Bog da ne osvojili titulu" na ovoj objavi za Vinka, jer je Husref otjeran, jasno je da takve sto dalje od kluba treba drzati i ove njihove nalogodavce koji bi u klub da uđu i izmuzu ko i Kesoljub koju hiljadu. Ko smisli ovo Kesoljub, Bog mu zdravlje dao.
Nema na cemu

Takodje Vinko je rodjeni Beclija, tako da sam tehnicki i za to bio upravu, no necemo cjepidlaciti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Farci
Kontakt:

Post Postao/la Farci » 30 dec 2019, 23:43

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Google Adsense [Bot] i 21 gost.