nema para, Kešoljub sve odnio!
on je kriv!!!
SRETNA NOVA!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nema para, Kešoljub sve odnio!
Pa i Husrefa gledam kroz njegov doprinos klubu.. Ne razumijem kako to neko razdvaja.. ne pricam o tom sta je radio u drugim klubovima, sta radi u zivotu.. interesuje me samo Sarajevo.. a on je povezan sa usjesima mog Sarajeva..bordopoeta je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:36Ne mogu reći da li bi bio ponosan ili ne, ali sigurno ga ne bi pozdravio nakon njegovog bjekstva u Bgd, kao što nije htio pozdraviti ni Mušovića i Ristića koji su na sličan način, preko noći pobjegli u Split, iako su imali sve dogovoreno za produženje ugovora i sljedeće sezone (kada će mo osvojiti titulu gostovali smo Hajduku u Splitu) nakon završetla utakmice (koju smo, usput, dobili sa 1:0 golom Boška Antića - Antare u finišu susreta) r. Hase se nije htio pozdraviti sa ovom dvojicom, iako se pozdravio sa ostalim igračima. A HM po igračkim kvalitetima ne moži u istu rečenicu sa Mušovićem i Ristićem, ni blizu.simidobar je napisao/la: ↑31 dec 2019, 16:40Ne mogu rec nista za to jel Hase dobijao platu u klubu il ne, to ne znam..bordopoeta je napisao/la: ↑31 dec 2019, 14:27
Ne mogu da odćutim na ovo za Haseta. Ti si drugi ili treći (?) na ovom forumu, koji to govori za Haseta. Evo, ja ti argumentovano tvrdim da r. Hase NIKADA nije od kluba dobio niti jedan jedini dinar. Naprotiv, on je često novčano pomagao klub, hranio mnoge igrače koji su došli u klub, a nisu iz Sarajeva. Ko ti god kaže suprotno, vjeruj mi, laže. I veliki je nonsens i nisam u životu čuo gluplju stvar stavljati u istu rečenicu ovu ljudsku gromadu (vjeruj da dok god Miljacka teče neće se roditi ovakav čovjek) i ovog bijednika iz Janje. Svaka čast Janji ne mislim ništa loše, kao i o svim gradovima i selima diljem naše voljenje BiH, ali papak je papak.
Al iskreno vjerujem da bi on bio ponosan na 5 Husrefovih trofeja..
Nije mu bilo u karakteru da gazi i vrijedja ljude, nego da da krila za bolje sutra..![]()
P.S. Ja tebe smatram za "normalnog" forumaša i finog momka, pa se ne mogu načuditi otkud i kod tebe ova zaluđenost HM. Zar nam nije Sarajevo iznad svega i svih i zar stavljaš HM ispred KLuba? On je završena priča i ne ponovila se više nikad aBd!!!
Ma sve je ok. Ne sporim da imaš pravo na svoje mišljenje. LPsimidobar je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:52Pa i Husrefa gledam kroz njegov doprinos klubu.. Ne razumijem kako to neko razdvaja.. ne pricam o tom sta je radio u drugim klubovima, sta radi u zivotu.. interesuje me samo Sarajevo.. a on je povezan sa usjesima mog Sarajeva..bordopoeta je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:36
Ne mogu reći da li bi bio ponosan ili ne, ali sigurno ga ne bi pozdravio nakon njegovog bjekstva u Bgd, kao što nije htio pozdraviti ni Mušovića i Ristića koji su na sličan način, preko noći pobjegli u Split, iako su imali sve dogovoreno za produženje ugovora i sljedeće sezone (kada će mo osvojiti titulu gostovali smo Hajduku u Splitu) nakon završetla utakmice (koju smo, usput, dobili sa 1:0 golom Boška Antića - Antare u finišu susreta) r. Hase se nije htio pozdraviti sa ovom dvojicom, iako se pozdravio sa ostalim igračima. A HM po igračkim kvalitetima ne moži u istu rečenicu sa Mušovićem i Ristićem, ni blizu.
P.S. Ja tebe smatram za "normalnog" forumaša i finog momka, pa se ne mogu načuditi otkud i kod tebe ova zaluđenost HM. Zar nam nije Sarajevo iznad svega i svih i zar stavljaš HM ispred KLuba? On je završena priča i ne ponovila se više nikad aBd!!!
Ja ne bih rekao da postoji jos neki igrac/trener uspjesan za nas kao on.
Dok pljuju, vrijedjaju i smisljaju nacine kako da ubijede ostale da on laze da voli Sarajevo... Ja imam potrebu da kazem hvala za 5 trofeja.. Bio sam presretan u tim momentima, kako to da zaboravim.
I bio sam za njegovu smjenu.. Al nikad na ovaj nacin..
I naravno da zelim Vinku mnogo uspjeha sa mojim Sarajevom, nek brate osvoji 6 trofeja ja cu prvi rec da je on nasa najveca fudbalska/trenerska legenda..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], NazorUso, Tatamata1946, Venom i 54 gosta.