Sretno majstore.
Najbolji bh. sudija - Irfan Peljto
Re: Najbolji bh. sudija - Irfan Peljto
Najvažnija utakmica u karijeri, ona koja će definisati njegov daljnji put.
Sretno majstore.
Sretno majstore.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- SamoTravnik
- Kontakt:
Definitivno zasluzeno. Ne sumnjam da ce odraditi vrhunski, kao i sve do sada. Niko ne spominje pomocnike koji isto tako svoj dio posla rade bez greske i svaka im cast! 
Zasluzeno, bravo svaka cast 
Ma to svakako. I Beljo i Ibrišimbegović su nekoliko klasa iznad običnih mahača. Ljudi ne mašu za svaku glupost kao faul, ofsajde gotovo savršeno vide i u našoj ligi, kretnja vazda savršena. Dovoljno je pogledati utakmicu Široki-Sarajevo neki dan, gdje je Beljo imao barem 5-6 baš gadnih odluka i svaku mahao savršeno.SamoTravnik je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:34Definitivno zasluzeno. Ne sumnjam da ce odraditi vrhunski, kao i sve do sada. Niko ne spominje pomocnike koji isto tako svoj dio posla rade bez greske i svaka im cast!![]()
Ne bi trebalo biti problema u ovakvoj utakmici, jer su pripreme ozbiljne i jer su obično finala malo zatvorenije varijante, bez srljanja i divljakluka.
Maestro.
Nadam se da je obezbijedio SP.
Nadam se da je obezbijedio SP.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ako sad ne bude na SP, nece nikad. Odlicno sudi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odlično se nadopunjuju ! Mislim da Senad ne moze suditi iduucu sezonu, godine ga stizu!zaostrog je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:59Ma to svakako. I Beljo i Ibrišimbegović su nekoliko klasa iznad običnih mahača. Ljudi ne mašu za svaku glupost kao faul, ofsajde gotovo savršeno vide i u našoj ligi, kretnja vazda savršena. Dovoljno je pogledati utakmicu Široki-Sarajevo neki dan, gdje je Beljo imao barem 5-6 baš gadnih odluka i svaku mahao savršeno.SamoTravnik je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:34Definitivno zasluzeno. Ne sumnjam da ce odraditi vrhunski, kao i sve do sada. Niko ne spominje pomocnike koji isto tako svoj dio posla rade bez greske i svaka im cast!![]()
Ne bi trebalo biti problema u ovakvoj utakmici, jer su pripreme ozbiljne i jer su obično finala malo zatvorenije varijante, bez srljanja i divljakluka.
Vidjet cemo koga ce savez progurati, najrealnije je da se Macic vrati jer je on i prvobitno clan te ekipe, a od saveza je ocekivati da nekog srbina guraju...
Max Allegri
Ne pita se savez za prve pomoćnike u Europi. Oni samo šalju 4og sudiju.Mig_Mig je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:29Odlično se nadopunjuju ! Mislim da Senad ne moze suditi iduucu sezonu, godine ga stizu!zaostrog je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:59Ma to svakako. I Beljo i Ibrišimbegović su nekoliko klasa iznad običnih mahača. Ljudi ne mašu za svaku glupost kao faul, ofsajde gotovo savršeno vide i u našoj ligi, kretnja vazda savršena. Dovoljno je pogledati utakmicu Široki-Sarajevo neki dan, gdje je Beljo imao barem 5-6 baš gadnih odluka i svaku mahao savršeno.SamoTravnik je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:34Definitivno zasluzeno. Ne sumnjam da ce odraditi vrhunski, kao i sve do sada. Niko ne spominje pomocnike koji isto tako svoj dio posla rade bez greske i svaka im cast!![]()
Vidjet cemo koga ce savez progurati, najrealnije je da se Macic vrati jer je on i prvobitno clan te ekipe, a od saveza je ocekivati da nekog srbina guraju...
-
Blueforce21
- Kontakt:
Kakva ironija da sudijska trojka iz najkriminalnije lige u Evropi sudi cetvrtfinale LP i finale Konferencije, svaka im cast i zelim im da sude SP i finale LP za koju godinu, a ostalima na obraz i na nauk kako se posao moze raditi kako treba kad se hoce 
Izdominirao
idemo dalje

Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Htjeli su uvaliti onog debila Udovicica, UEFA reklaarelinho je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:37Ne pita se savez za prve pomoćnike u Europi. Oni samo šalju 4og sudiju.Mig_Mig je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:29Odlično se nadopunjuju ! Mislim da Senad ne moze suditi iduucu sezonu, godine ga stizu!zaostrog je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:59
Ma to svakako. I Beljo i Ibrišimbegović su nekoliko klasa iznad običnih mahača. Ljudi ne mašu za svaku glupost kao faul, ofsajde gotovo savršeno vide i u našoj ligi, kretnja vazda savršena. Dovoljno je pogledati utakmicu Široki-Sarajevo neki dan, gdje je Beljo imao barem 5-6 baš gadnih odluka i svaku mahao savršeno.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Luka Bilbija 4. sudija.
Gdje je Gigovic?
Gdje je Gigovic?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Zanimljiv penal za Belgiju, predomišljao se, Slovenci dugo provjeravali ali odluka je ostala. Baš teška situacija a ako je smatraju greškom onda je veća odgovornost na VAR sobi. Po meni je penal plus lopta ide prema golu.
https://streamin.me/v/dcf677e9
Oba penala cista, odlicno sudi zasad.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sto nije otisao na CWCFKSzuti je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:11Zanimljiv penal za Belgiju, predomišljao se, Slovenci dugo provjeravali ali odluka je ostala. Baš teška situacija a ako je smatraju greškom onda je veća odgovornost na VAR sobi. Po meni je penal plus lopta ide prema golu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne može ni on sve, napravili su zanimljiv odabir sudija pa je tu dosta onih koji ranije kroz sezonu nisu imali neku ulogu. Zato je aBd siguran na onom bitnijem SP
Bandić i Tešanović delegirani i za drugo kolo u19 Eura
Bandic sudi mec kvalifikacija Egnatia-Breidablik u LP.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je