stavicu ti na pp.. posto ovdje ima previse pametnjakovica....Samo F.K.S !! je napisao/la:Adnane hocu ja docekat te ss-ove ?
Football Manager 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: Football Manager 2011
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
hajd stavi i meni,zanima meadnan_hzsa je napisao/la:stavicu ti na pp.. posto ovdje ima previse pametnjakovica....Samo F.K.S !! je napisao/la:Adnane hocu ja docekat te ss-ove ?

-
- Kontakt:
jel ti skinut ban???
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
jeste braca,zahvalio sam ti se vec na predzadnjoj stranici..al ocito da nisi vidio..hvala ti jos jednomadnan_hzsa je napisao/la:jel ti skinut ban???

i nema piraterije vise

iduce sedmice dobijam ORG...pa smo mogli multiplayer

-
- Kontakt:
Jel neko raspolozen za online [multiplayer
] ?

Zadnja izmjena: barca_irfan, dana/u 14 nov 2010, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
junioR je napisao/la:jeste braca,zahvalio sam ti se vec na predzadnjoj stranici..al ocito da nisi vidio..hvala ti jos jednomadnan_hzsa je napisao/la:jel ti skinut ban???
i nema piraterije vise
iduce sedmice dobijam ORG...pa smo mogli multiplayer
znam da si se zahvalio neg samo d aprovjerim da li je skinut ban

- dr.van nostrand
- Kontakt:
moze li mi neko objasniti kako se to igra online? jel preko fm bosnia? fakat nemam pojma kako to funkcionise a sad me bas zanima , volio bi da se oprobam
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Unforgotten
- Kontakt:
Vidi mu fizičkih ocjena, hebo te koda je Rambo kolki mu je fitness, stamina, stvarno su ga prenapucali ovi iz FM-ajunioR je napisao/la:I naravno najbolji golgeter(poacher) je :
http://slike.hr/slike/olic_10a91.jpg.html

Edit: akcelercija mu 19

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
hahahahaUnforgotten je napisao/la:Vidi mu fizičkih ocjena, hebo te koda je Rambo kolki mu je fitness, stamina, stvarno su ga prenapucali ovi iz FM-ajunioR je napisao/la:I naravno najbolji golgeter(poacher) je :
http://slike.hr/slike/olic_10a91.jpg.html![]()
![]()
Edit: akcelercija mu 19![]()
![]()
![]()

a jarane malo je reci da je jak,ja ga nesto ne gotivim al je napravljen za 10,jest da zna nekad fuliti..al frajer dere:D
-
- Kontakt:
moras imati patch 11.1.0 i volju i nekog protiv koga ces igratidr.van nostrand je napisao/la:moze li mi neko objasniti kako se to igra online? jel preko fm bosnia? fakat nemam pojma kako to funkcionise a sad me bas zanima , volio bi da se oprobam

-
- Kontakt:
Unforgotten je napisao/la:Vidi mu fizičkih ocjena, hebo te koda je Rambo kolki mu je fitness, stamina, stvarno su ga prenapucali ovi iz FM-ajunioR je napisao/la:I naravno najbolji golgeter(poacher) je :
![]()
![]()
![]()
al bas su ga pretjerali pravo sa olicem.. a dzeku kao da su kaznili sto nije otisao nigdje pa ga unakazili na ovom fm-u...
Ma tako su ga lose napravili kad sam ga doveo u chelsea odma sam moro poceti ponovo jer stvarno su ga uradili loseadnan_hzsa je napisao/la:Unforgotten je napisao/la:Vidi mu fizičkih ocjena, hebo te koda je Rambo kolki mu je fitness, stamina, stvarno su ga prenapucali ovi iz FM-ajunioR je napisao/la:I naravno najbolji golgeter(poacher) je :
![]()
![]()
![]()
al bas su ga pretjerali pravo sa olicem.. a dzeku kao da su kaznili sto nije otisao nigdje pa ga unakazili na ovom fm-u...

Meni ga uprava dovela u Juve za 28 milionaadnan_hzsa je napisao/la:Unforgotten je napisao/la:Vidi mu fizičkih ocjena, hebo te koda je Rambo kolki mu je fitness, stamina, stvarno su ga prenapucali ovi iz FM-ajunioR je napisao/la:I naravno najbolji golgeter(poacher) je :
![]()
![]()
![]()

Al' nemože meda 1na1, al je zato kralj kornera i nabačaja

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Radioglava
- Kontakt:
pa nije prenapucan. agresivnost, hrabrost, odlučnost, zalaganje i izdržljivost su mu 20. ako si vidio olića kako igra, onda znaš da su upravu.Unforgotten je napisao/la:
Vidi mu fizičkih ocjena, hebo te koda je Rambo kolki mu je fitness, stamina, stvarno su ga prenapucali ovi iz FM-a![]()
![]()
![]()
![]()

a vala, ne može biti najbolji napadač u igri, ako mu je finishing 13.

- Arsenalisation
- Kontakt:
Jooj de moze li neko postavit patch/update za ove grbove,dresove itd... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Uploaded with ImageShack.us
Ja ovo volim da igram efiksna formacija bez klasičnog poachera Hazard,Martinez,Sanchez i Bale daju isto puno golova.Malo odbranu moram pojačat Sakho iz PSG-a mi je cilj,ali kada skupim love

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
jel to znaci da online igranje ne ovisi o dobroj PC konfiguraciji?adnan_hzsa je napisao/la:moras imati patch 11.1.0 i volju i nekog protiv koga ces igratidr.van nostrand je napisao/la:moze li mi neko objasniti kako se to igra online? jel preko fm bosnia? fakat nemam pojma kako to funkcionise a sad me bas zanima , volio bi da se oprobamostalo je lagano sve... dogovorite se iz koje cete lige ili liga uzeti klubove taj neko kreira poslaje ti IP adresu ti ides na join other networks uneses ip i igras
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- Radioglava
- Kontakt:
evo sve što vam je potrebno da poboljša užitak igranja:Arsenalisation je napisao/la:Jooj de moze li neko postavit patch/update za ove grbove,dresove itd...
GRBOVI
ovo su obični grbovi, znači normalni, čisti, bez ikakvih uljepšavanja. piše da je za fm 2010, ali se može koristiti i za 2011. ima preko 9000 grbova.
LINK 1
LINK 2: update
PRAVA IMENA LIGA I TAKMIČENJA
ovo vam ispravlja imena takmičenja, npr. sad će vam se liga šampiona zvati kao prava ''uefa champions league'' itd...
LINK
SLIKE IGRAČA
osim igrača, imaju i slike trenera, skautova, fizioterapeuta itd.
LINK
na tim stranicama imate upute kako se sve ubacuje u igru.

bilo bi i preporučljivo da skinete sebi najnoviji patch, 11.1.1 verziju.LINK
Nakon sto se download 11.1.1 verzija,ja ne znam šta radim ?Radioglava je napisao/la:evo sve što vam je potrebno da poboljša užitak igranja:Arsenalisation je napisao/la:Jooj de moze li neko postavit patch/update za ove grbove,dresove itd...
GRBOVI
ovo su obični grbovi, znači normalni, čisti, bez ikakvih uljepšavanja. piše da je za fm 2010, ali se može koristiti i za 2011. ima preko 9000 grbova.
LINK 1
LINK 2: update
PRAVA IMENA LIGA I TAKMIČENJA
ovo vam ispravlja imena takmičenja, npr. sad će vam se liga šampiona zvati kao prava ''uefa champions league'' itd...
LINK
SLIKE IGRAČA
osim igrača, imaju i slike trenera, skautova, fizioterapeuta itd.
LINK
na tim stranicama imate upute kako se sve ubacuje u igru.
bilo bi i preporučljivo da skinete sebi najnoviji patch, 11.1.1 verziju.LINK
12.9.2009.
Sad lagano babo kreće sa Zenitom,50 miliona kad stavite pod očekivanja Winners 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.