Nije bez razloga u pravilima foruma naznačeno da će se navijačka prepucavanja brisati i sankcionisati. Pa vi bi mogli do vječnosti (i nazad) pisati o tome čija je k*ita veća, ko je čiju pjesmu ukrao, koga je bilo više...
Dajte ljudi, ohladite od toga. Ima na internetu mnogo tifo foruma i FB grupa pa tamo nastavite. Zachatavate svaku temu navijačkim prepucavanjima, a kao što sam već ranije rekao, takvim naklapanjima nikad kraja nema.
@joksimovic
Dok sam čitao tvoj post vezano za Borgija i Trumića, nešto razmišljam koliko su oni ustvari igrali u ovoj polusezoni. Ja sam lično u ovom drugom dijelu išao na svega par gostovanja, a Borgi je igrao uglavnom na gostujućim utakmicama. Jedino gdje sam ga gledao na Jošiku bilo je u onoj utakmici protiv Čapljine (čini mi se, nemojte mi zamjeriti ako griješim), kada je ušao i skupa sa Jaranovićem "rasturio" odbranu gostiju. Tu sam vidio da se radi o strahovito dobrom i kvalitetnom igraču.
Nažalost, ona povreda lože ga je spriječila da igra protiv Viteza, tačnije bio je u početnoj postavi ali je već u prvom istrčavanju došlo do obnove povrede i morao je izaći već u 3. minuti. Vidio sam da je danas počeo trenirati i nadam se da će biti spreman barem za utakmicu u Cazinu (ne bih zbog njega i njegove karijere volio da ga se forsira, jer povreda zadnje lože zahtjeva dugo mirovanje i lako se obnavlja).
Eldin Trumić je, po mom subjektivnom mišljenju, najbolji veznjak ove lige i činjenica je da je prevazišao ovaj rang. Međutim, zbog crvenih kartona ni on se nije naigrao u proljetnom dijelu sezone što je bio veliki hendikep za Radnički (posebno kad se uzme u obzir da je i drugi veznjak, Tarik Gogić, zadobio povredu zbog koje već duže vrijeme pauzira).
Ako su Borgi i Trumić sebi pronašli angažman u inostranstvu to sigurno nije slučajno. Iskreno, ja bih volio da ostanu u Radničkom, ali svjestan sam i toga da svi igrači "sa strane" uvijek idu za boljim ponudama, što je i razumljivo.
Ono što mi se ne sviđa i što svakako nije sportski od pojedinaca je njihovo ponašanje nakon Vojvodićevog odlaska, jer nam ekipa trenutno izgleda kao filharmonijski orkestar sastavljen od dobrih muzičara, ali bez dirigenta. To se najbolje vidjelo u utakmici sa Slobodom na Tušnju.
Danas sam rekao nekim ljudima, a evo sad ću i napisati - nije sve do trenera, to je do igrača i to govori o njima samima kakvi su "u glavi".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar