Romariooo je napisao/la: ↑14 jul 2025, 09:42
Hebo tebasa i fair play, to pravilo je uvedeno samo zato da bi arapi i rusi mogli lakse napraviti neke uspjehe , tj da bi mogli cerupati lakse velikane koji imaju historiju, a tu se naravno i real ugradio s ovim novopecenim velikanima i njih to ne pogadja
Imamo mi svoju omladinu, treba naci samo nacina dovest nekog beka i spic napadaca kakvog takvog i dominirat cemo mi i bez nekih velikih para i transfera
Odavno je postalo jasno da vide ne vrijedi pravilo koliko para toliko muzike, prosla sezona najbolji primjer, barca u strahovitim dugovima i sa djecurlijom napravila velike rezultate, ispala je nesretno od jos siromasnijeg intera da tako kazemo, dok je pariz jos i bolji primjer, kad su prestali lupati ogromne transfere i novce napokon su postali ozbiljan klub i osvojili su ligu prvaka
Pa ti odheba smrada koji vodi LL,a onda u sljedećoj rečenici sam sebe demantiraš "treba naci samo nacina....". Taj kojeg si odhebao ne dozvoljava Barceloni naći način, da se ojača, kako ne kontaš? Najveći rival izbrojao cca 170 mil EUR za 4 igrača, bez problema će ih registrirati, nisu nikoga prodali, a Barceloni je to onemogućeno. Stvar je vrlo jednostavna i kome to do sad nije jasno, ne znam kad će mu biti ili možda neko živi u iluziji da drugi izgrade stadion džabe, da im igrači igraju iz ljubavi prema klubu, da su isto tako imali promašaje u transferima,.......zaboravlja se da je Barcelona ostvarila najveći transfer u historiji nogometa, a zbroj transfera tri igrača, koje su veliki suparnici prodali u JUV i MUN je manji od iznosa za Neymara. Da nisu možda oni za vrijeme COVID-a igrali pred punim tribinama? Kome je otišla i koliko iznosi posebna nagrada za onog što im je prošle godine došao "džabe"? Dao klubu ili igraču, trošak je trošak. Priče za malu djecu da voli klub od malena. Gluposti za naivne. Velike su igre pozadi, sjeti se 2020 - Prozor(La Liga) mora pasti, sjeti se sezone 23/24, EC, Soto Grada i krađe protiv Almerie iz 0 2 u 3 2, sjeti se samo suđenja u zadnjem EC. Šta još treba da se desi? Španija je to, pajdo moj. Neće ta dominacija baš tako lako ići.
Ima Barcelona svoju omladinu i za ta dva mjesta, dobro kažeš, Landry Farre i Ibrahim Diarra, prvi može igrati oba beka, a drugi špica.
Btw. Paris je za Dembelea i Kvaratskheliu dao cca 120 mil. EUR, dogovaraju Ukrajinca iz Bournemoutha za cca 60-70 mil EUR, 2023 platili nepoznatog Barcolu 45 mil EUR, Pacho došao za 40 mil EUR, Nuno Mendes 40 mil EUR kao 20godišnjak došao, Hakimi cca. 65 mil EUR, Fabian Ruiz 55 mil EUR, Gonzalo Ramos 70 mil EUR, Joao Neves 60 mil EUR, Vitinha 40 mil EUR,.......eto saberi, ja na brzinu onako odoka zbrojio preko pola milijarde EUR+Ukrajinac, možda to za tebe nisu ozbiljni i ogromni novci?