problem je sto nema napadaca koji zna lobovatiboccaccio je napisao/la:Da smo ga mi doveli,mozda bi pogodili sa njim,a mozda bi fulali...to je ta vaga rizika...sada vise nije vazno,on nece doci...po meni ostaje upraznjeno potrebno mjesto u napadu,sa pravim napadacem,koji bi mogao odmah igrati,kao i mjesto na lijevom boku,gdje mirko nema konkurencije i gdje bi eventualno mogli imati problema...cekaju se markovic i colic da se prikljuce takmicarskoj ekipi,pa bi mogli biti malo konkurentniji i jaci...ima i par talenata koji su dosli,ali oni ne mogu igrati jos,nisu dovoljno zreli,bice dobri,polako,trebaju puno da rade...mozemo na kraju krajeva i sa ovom ekipom daleko,barem u nasem prvenstvu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:problem je sto nema napadaca koji zna lobovatiboccaccio je napisao/la:Da smo ga mi doveli,mozda bi pogodili sa njim,a mozda bi fulali...to je ta vaga rizika...sada vise nije vazno,on nece doci...po meni ostaje upraznjeno potrebno mjesto u napadu,sa pravim napadacem,koji bi mogao odmah igrati,kao i mjesto na lijevom boku,gdje mirko nema konkurencije i gdje bi eventualno mogli imati problema...cekaju se markovic i colic da se prikljuce takmicarskoj ekipi,pa bi mogli biti malo konkurentniji i jaci...ima i par talenata koji su dosli,ali oni ne mogu igrati jos,nisu dovoljno zreli,bice dobri,polako,trebaju puno da rade...mozemo na kraju krajeva i sa ovom ekipom daleko,barem u nasem prvenstvu![]()
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ma imam osjecaj da će purke prodzuziti za sarajevo, i doci na mjesto i u ekipu gdje je trebao odavno biti! hehehe;)
Elvir Colic je danas potpisao na 2 godine!
Sram ga bilo, a nije pitao Ibrakovića.Seyo_TM je napisao/la:Elvir Colic je danas potpisao na 2 godine!
Evo sad sam isao provjeriti , sve u redu , dakle nije presaran .
[/quote]
sad sam prosao pored grafita ili kako se vec zove i presaran je crnom farbom,preko "zeljeznicar",grba,"manijaci"a pored grba na bijeloj podlozi je nesto napisano ali nisam vidio sta...
sad sam prosao pored grafita ili kako se vec zove i presaran je crnom farbom,preko "zeljeznicar",grba,"manijaci"a pored grba na bijeloj podlozi je nesto napisano ali nisam vidio sta...
kao i uvijek mudro zboris, i slazem se sa tobom i po pitanju mjesta na kojima nam fale igraci i po tome da ovi mladji koji ce eventualno potpisati trebaju vremena da bi nadosli i pokazali koliko mogu a i situacije je umnogome slicna kao i prosle godine treba vremena da se masina zaholca i onda gazi sve pred sobom.boccaccio je napisao/la:Da smo ga mi doveli,mozda bi pogodili sa njim,a mozda bi fulali...to je ta vaga rizika...sada vise nije vazno,on nece doci...po meni ostaje upraznjeno potrebno mjesto u napadu,sa pravim napadacem,koji bi mogao odmah igrati,kao i mjesto na lijevom boku,gdje mirko nema konkurencije i gdje bi eventualno mogli imati problema...cekaju se markovic i colic da se prikljuce takmicarskoj ekipi,pa bi mogli biti malo konkurentniji i jaci...ima i par talenata koji su dosli,ali oni ne mogu igrati jos,nisu dovoljno zreli,bice dobri,polako,trebaju puno da rade...mozemo na kraju krajeva i sa ovom ekipom daleko,barem u nasem prvenstvu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Drugi način
- Kontakt:
Šteta što Raul ode u SchalkeSeyo_TM je napisao/la:problem je sto nema napadaca koji zna lobovatiboccaccio je napisao/la:Da smo ga mi doveli,mozda bi pogodili sa njim,a mozda bi fulali...to je ta vaga rizika...sada vise nije vazno,on nece doci...po meni ostaje upraznjeno potrebno mjesto u napadu,sa pravim napadacem,koji bi mogao odmah igrati,kao i mjesto na lijevom boku,gdje mirko nema konkurencije i gdje bi eventualno mogli imati problema...cekaju se markovic i colic da se prikljuce takmicarskoj ekipi,pa bi mogli biti malo konkurentniji i jaci...ima i par talenata koji su dosli,ali oni ne mogu igrati jos,nisu dovoljno zreli,bice dobri,polako,trebaju puno da rade...mozemo na kraju krajeva i sa ovom ekipom daleko,barem u nasem prvenstvu![]()
hahahah u klub kojeg simpatišem,trebo sam ga ja zovnuti u Želju,al me bilo strah da neprođe kod Amara pa reko neka ode Magathu on je blaži od OsimaDrugi način je napisao/la:Šteta što Raul ode u SchalkeSeyo_TM je napisao/la:problem je sto nema napadaca koji zna lobovatiboccaccio je napisao/la:Da smo ga mi doveli,mozda bi pogodili sa njim,a mozda bi fulali...to je ta vaga rizika...sada vise nije vazno,on nece doci...po meni ostaje upraznjeno potrebno mjesto u napadu,sa pravim napadacem,koji bi mogao odmah igrati,kao i mjesto na lijevom boku,gdje mirko nema konkurencije i gdje bi eventualno mogli imati problema...cekaju se markovic i colic da se prikljuce takmicarskoj ekipi,pa bi mogli biti malo konkurentniji i jaci...ima i par talenata koji su dosli,ali oni ne mogu igrati jos,nisu dovoljno zreli,bice dobri,polako,trebaju puno da rade...mozemo na kraju krajeva i sa ovom ekipom daleko,barem u nasem prvenstvu![]()
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Jesu namazani. Kad je Karić rekao da čeka Đelu, znao sam da ni Čolić nije potpisao, ali se to ono mangupski objavilo, da malo možda zavara moguće zainteresirane, da ih ohladi. S tim da ne vidim nikako da će Karić potpisati. To ostaje da se vidi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
povrjedio je rame na pripremama, al tesko da ce uskoro medju 11. Mislim da Markovic i Kerla imaju prednost.Hamo je napisao/la:Šta je sa Gančevom,kao da Amar ne računa na njega
ja sam cuo da se žalio da mu krevet ne odgovra u stanudjale je napisao/la:povrjedio je rame na pripremama, al tesko da ce uskoro medju 11. Mislim da Markovic i Kerla imaju prednost.Hamo je napisao/la:Šta je sa Gančevom,kao da Amar ne računa na njega
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
dragi pitari, naša tema, naši navijači , naš tim, prema tome nemojte se miješati , tamo na svoju temu pa kometariši dokle ti je volja...samosarajvo je napisao/la:Vjerovatno zato sto su dvojica momaka sa utokama vas cuvala dok ste ga radili..Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jedno je presarati grafit dok niko ne gleda (pic*ke) , a sasvim drugo kad grafit uradimo preko njihovog. Što nisu dosli jucer kad su momci radili , vec ko piz*de kantom dok niko nije gledo.
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Neka nama nasih pitara,sta mi bi bez njih...ko bi bio korak ispred nas 
...nisu mogli da te ugase!!!
Promjenio je stanAkBo je napisao/la:ja sam cuo da se žalio da mu krevet ne odgovra u stanudjale je napisao/la:povrjedio je rame na pripremama, al tesko da ce uskoro medju 11. Mislim da Markovic i Kerla imaju prednost.Hamo je napisao/la:Šta je sa Gančevom,kao da Amar ne računa na njega
pa naravno da ce nam presarati...marisu ih nasi na svakom koraku, moraju jbg nesto napraviti...
al fakat nema potrebe da sirimo o ovome...ima i ko ce vratit i ima se gdje pricati o ovome, ovaj forum definitivno nije za to!
mi cemo ovdje laprdat o Zelji a ako pocnemo o navijacima onda ce se sjatit napaljena djecica i govoriti kako je mlijeko crno
al fakat nema potrebe da sirimo o ovome...ima i ko ce vratit i ima se gdje pricati o ovome, ovaj forum definitivno nije za to!
mi cemo ovdje laprdat o Zelji a ako pocnemo o navijacima onda ce se sjatit napaljena djecica i govoriti kako je mlijeko crno
slažem se , nego Seyo brate pošto ti ja baš ne pamtim dobro kad je trening vecerasSeyo_TM je napisao/la:pa naravno da ce nam presarati...marisu ih nasi na svakom koraku, moraju jbg nesto napraviti...
Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com

VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
nijedanneda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com![]()
lazem, ona zena...
neznam, ministar je sinoc napisao da je u pola7, ali fakat ne znamAkBo je napisao/la:slažem se , nego Seyo brate pošto ti ja baš ne pamtim dobro kad je trening veceras
Seyo_TM je napisao/la:neda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com
nijedan
lazem, ona zena...
eki sad to
VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.