[youtube][/youtube]
Naravno Chuck Norris ih je sve izdominir'o.
Moderator/ica: insider
rogeRF je napisao/la:Jest l' vi imali problem s ulaskom na ss.ba?
Ma jašta smo svi.Vidiš da je zadnji post na forumu napisan nekada oko pola 10.rogeRF je napisao/la:Jest l' vi imali problem s ulaskom na ss.ba?
Nek i mene ova dadilja cuva i meni je 14Dylan Dog je napisao/la:Ne znam da li ga smatram maminim sincicem jer ima dadilju sa 14,ili da ga gledam ko frajera jer je guzio sa 14
Zavisi od kvadrature jbg,moj ortak je na selu napravio montaznu kucu od 220 kvadrata i trajalo je nekih 2 meseca od pocetka pa do useljenja.T-MAC je napisao/la:da pitam ovde..
da li iko od vas ima iskustva sa montaznim kucama..moji planiraju da kupe,vec su odredili koja ce biti,pa da samo pitam,da li zna neko otprilike koliko vremenski traje izgradnja te kuce...
ova kuca je oko 115 kvadrata...znaci za nekih 1 mjesec bi moglo biti gotovo kada sve pocne..mozda i manje...Devil je napisao/la:Zavisi od kvadrature jbg,moj ortak je na selu napravio montaznu kucu od 220 kvadrata i trajalo je nekih 2 meseca od pocetka pa do useljenja.T-MAC je napisao/la:da pitam ovde..
da li iko od vas ima iskustva sa montaznim kucama..moji planiraju da kupe,vec su odredili koja ce biti,pa da samo pitam,da li zna neko otprilike koliko vremenski traje izgradnja te kuce...
Bosco je napisao/la:drinin_vuk im dohak'o.
Ima kod nas ovde (mislim u Ivanjici,nije bas kod nasDevil je napisao/la:Zavisi od kvadrature jbg,moj ortak je na selu napravio montaznu kucu od 220 kvadrata i trajalo je nekih 2 meseca od pocetka pa do useljenja.T-MAC je napisao/la:da pitam ovde..
Pa normalno da nisu ludi,video bih tebe kako bi razmisljao da svake godine moras praviti novu kucu kad ti prethodnu raznese uragan.Tribalian je napisao/la:Ima kod nas ovde (mislim u Ivanjici,nije bas kod nasDevil je napisao/la:Zavisi od kvadrature jbg,moj ortak je na selu napravio montaznu kucu od 220 kvadrata i trajalo je nekih 2 meseca od pocetka pa do useljenja.T-MAC je napisao/la:da pitam ovde..
da li iko od vas ima iskustva sa montaznim kucama..moji planiraju da kupe,vec su odredili koja ce biti,pa da samo pitam,da li zna neko otprilike koliko vremenski traje izgradnja te kuce...) jedna firma koja razbija sa montaznim kucama,sve vise ljudi znam koji se opredeljuju za montazne kuce,a nisu ni oni Ameri ludi kad ih forsiraju toliko
Ima vrucine,treba li ti.legenda reala je napisao/la:Šta će ti montažno ,ba puhne vjetar i odnese je ,jbo to ,pravi kuću trospratnicu![]()
da je ništa ne može pomaći
![]()
Vidi vidi ovi beograđanki što su se okupile ovde večeras ,pa gde ste vi šta ima u Beogradu (prilagođavam vam se ,počo sam i vaš jezik parlati![]()
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.